Höst bilder! ( som alltid så är det något fel med mac så jag inte kan lägga upp alla bilderna )


Gårdagens day 12 - De här hade jag på mig igår.

Jag hade bara ett par ljusa jeans och en t-shirt från gina där det står " Dream on ". Köpte den i förr går för att jag tycker den är rätt klockren. Jag kan inte lägga upp någon bild eftersom det inte funkar att koppla in kameran i datan just nu. Jag vet inte varför heller, datorn är väl helt enkelt efterbliven.

Ingen lust med livet just nu...


Day 12 - Den här veckan.

Skola, skola och utflykt med klassen. Den här veckan har de varit skola, men dock ingen vanlig vecka utan hälsovecka. Det innebär att vi får lära oss HRL, viket de flesta som gått på idrotts lektionerna i grundskolan borde ha fått lära sig. Det kommer alltså folk från GHI ( Gymnastik och idrottshögskolan ) som lär oss om kost, fysiskt och Psykisk hälsa och ohälsa. Vi fick också testa på joga och en avslappnings övning.
.
Därför har vi också kollat på en film om han som äter MacDonald´s 30 dagar i sträck. På tal om de, herregud amerikanare måste vara de mest ointerlligenta människorna på Jorden. Titta bara på skol maten, barnen får pizza, pomes, cola, chocklad mjölk och mycket annat friterat varje dag!
.
Vilka föräldrar vill att deras barn ska lida mot en ganska säker död innan de nått 50, pga övervikt sen de var små? Plus allt det här med super size. Det finns super size vart de en säljer skräp mat och läsk. Om alla länder skulle göra som Amerika skulle Jorden gå under för att människorna inte längre orkade ta sig längre en ner till donken!
Helt absurt enligt mig!
.
Sedan. idag så fick vi åka till Junibacken, vilket egentligen inte alls hade med hälsoveckan att göra det var bara en kul grej eftersom vi går barn & fritid. Jag har själv vart där några gånger innan med familjen, har ju 2 små syskon kan bero på det. Men det var också lite små gulligt, speciellt sagotåget. Dock var det ganska synd att de hade ändrat på draken så den inte var lika rolig längre.
.
Ni som varit där när ni var små vet vad jag pratar om. Draken var ju det bästa med sago tåget eftersom den just var lite små läskig, plus att min syster alltid grät när den kom fram ur sin håla med sina röda små ögon. Haha det tyckte jag var roligt när jag var liten.
.
Efter vi hade varit på junibacken stannade jag kvar i stan för att shoppa lite och sedan möta Camila för att äta något.
Jag hittade lite små saker de kanske kommer upp på bloggen sen. Men det var väl min vecka i helhet må jag tro! Kul och händelse rik vecka!

Sämsta köpet någonsin!

Jag har slösat bort 80:- på skit, en hair donut. Jag fattar för det första inte alls hur man gör, den var för stor och obekväm, jag har ungefär tappat 20000 hårstrån på 10 min. Jag fattar helt enkelt inte alls hur man gör!

Önskelista 2011, allra mest önskat en iphone 4 eller 4s.

1. Iphone 4 eller 4s.
2. Objectiv, nikkor 35mm.
3. Plasma tv, runt 22 tum.
4. Batterigrepp.
5. Klänning, nelly.com ( la upp den igår ).

Day 11 - I min väska ( bild någon annan dag )

Pengar, busskort, kalender, penna, skol dator, nycklar, vantar, skärm rengöringsfilt till datorn/kameran, data laddare spegel och mobilen såklart. Det var väl typ allt, jag ska vissa en bild när jag orkar hämta kamera sladden.

Coldplay paradise video!


Gör dag 11 imorgon istället har ingen kamera sladd...Day 10 - Mina syskon.

Jag har 3 systar som är 10, 19 och 13 år gamla. De 2 yngsta bor hemma, Emmely bor just nu i åre och utbildar sig till skidlärare. Jag orkar inte skriva så utförligt men Emmely har en blogg. Mlysblogg besök gärna om ni vill veta mera om henne och hur det går för henne. Nu börjar jag bli väääldigt trött så godnatt!

Wanted things!

Nelly.com
Nelly.com 300:-
Nelly.com 175:-
Nelly.com 899:-
Nelly.com 349:-

Day 08 - Ett ögonblick + Day 09 - Min tro.

Det här är en av de få som jag inte alls fattar på min 30 dagars lista. Ett ögonblick, vad ska de vara liksom? Jag födes klar, eller? Jag tror jag hoppar direkt till 9an istället.
Den här är också lite svår. Klart jag fattar frågan, men en som inte fattade den skulle ju kunna bli helt förvirrad. Jag skulle väl inte kalla mig själv troende, men jag skulle inte heller vilja säga att jag inte tror på något alls. För något finns det. Kanske inte en liten naken gubbe på ett moln, men vi består till mesta dels av energier vill jag tro. Vi blir ju påverkade av allt runt om kring oss och av alla enerigerna.
Sen tror jag på vetenskapen också, på the big bang och sånt. Utvecklingen, livets utveckling, jordens utveckling hela universum! Det är exakt vad jag står för.

Dröm väskorna.


En av de mest perfekta väskorna någonsin, Mulberry!
En louis Vuitton Neverfull bag!
Mulberry, igen!

Namnet Hilda.

Populäritet idag: Ökar trend upp
Placering på namntoppen 2010: 78
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 6770
Antal män med namnet i Sverige: 0
.
Lite synd att de ökar faktiskt. Hade varit roligare om det inte var så många som hade hetat det. När jag var liten, eller snarare när jag födes var det inte så många som hete de men nu ökar ju de gamla namnen, eller dom kommer tillbaka. Då var Emma de vanligaste namnet, alla som är mellan 12 - 19 heter ju nästan Emma. Det är ju ett fint namn tycker jag men lite för vanligt.
.
Kollade just upp namnet Emma resultatet var:
Placering på namntoppen 2010: 8
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 69488
Antal män med namnet i Sverige: 5
.
Haha 5 killar heter Emma, stackars barn för det är ju verkligen ett " tjej " namn. Men fattar ni vad mycket 69488 är jämfört med Hilda? Det ju sjukt mycket alltså!
.
Jag gillar namnet Hedwig starkt! Så sjukt gulligt! Det vill jag döpa mitt barn till, om jag får barn eller om det är en tjej.

Day 07 - Min bästa vän.

Snarare mina. Jag har faktiskt 2 allra bästa vänner. Camila och Emma. Emma har jag känt sen jag var 2 år och Camila sen jag var 9 eller 10 år. Jag älskar dem båda och kommer alltid finnas för dem!
Bild från förra året på min födelsedag, Jag, Emma och Camila!♥

Day 06 - Mitt tur datum.

Mitt tur datum, antagligen min födelsedag, jag menar det var ju då jag började leva på riktigt. Alltså 4 november. Jag kom just på en sak. Vid många tillfällen har jag också varit nummer 4, eller fått nummer 4. Jag hade också nummer 4 när jag spelade innebandy. Och just i detta tillfälle kom jag på det och kopplade det till mitt födelsedatum. Skummt att jag inte kopplat det eller tänkt på de förrut.

Day 05 - Vad är kärlek?

Jag tror jag har skivit ett liknande inlägg någon gång förut men de orkar jag helt enkelt inte leta upp. Kärlek är ganska svårt att definera, det är ju så olika. Men jag ska fatta mig kort. Kärlek är något man inte kan tvinga fram.
.
De är något som växer sig strakt under en tid. Såklart kan lågan slockna, men jag tror inte riktigt att kärleken för någon kan försvinna helt . Tillexempel ett 3 år långt förhållande, det är inte något man glömmer eller kastar bort. Det finns också olika sorters kärlek, till vänner, familj och pjokvän/flickvän. Jag kallar inte heller 2 veckor sen är det slut för kärlek. Inte en månad heller.
.
Jag tror att det måste gå ett tag, som sagt alltid olika. Man kan ju ha känt en person ett helt liv eller i flera år innan man verkligen blir tillsammans. Då tror jag att det kan gå fort. Men det är ju alltid på gått och ont. Det kan ju verkligen förstöra hela ens vänskap eftersom man kan märka att man är för olika.
.
Som sagt svårt. Men den absolut viktigaste kärleken är familj och vänner. Ta aldirg en pojkvän före familj och vänner!

Day 04 - Mitt favorit godis.

Jag älskar godis så det här blir svårt. Jag är liksom sugen på olika vid olika tillfällen. Oftast choklad eller blandat plockgodis. Plockgodis är ju kanske de bästa godiset när man är sugen på allt och på samma gång. Det finns många
alternativ så mycket olika sorter!
.
Oj, oj, oj kom just och tänka på hur mycket godis det finns! Alltså det är ju egentligen helt sjukt, men också helt underbart! Speciellt när man kommer till ett annat land som kanske har helt annat godis, eller i alla fall i annan form.
.
Jag kommer ihåg när jag gick i 6an och åkte till Barcelona med en av mina bästavänner, Camila. I Spanien är det choklad, choklad och åter igen choklad. De var jätte gott godis, de jag åt i alla fall. Glassarna var helt underbara det var kulglass men en choklad strut så stor så Camila och jag inte ens orkade hela, herregud saknade vän! Vi var ju bara där i 3 dagar men herregud vad vi shoppade och åkte runt.
.
Men tillbaka till ÄMNET, som jag alltid, så snyggt lyckas glida ifrån. För mycket fritid kanske? Men efter allt detta strunt prat, så har jag faktiskt dragit en slutsats. Choklad och plockgodis går helt enkelt inte att välja mellan!

Day 03 - Mina intressen.

Jag har tänkt på nr 3, dag 3 ganska länge. Jag har ju inte några speciella intressen, ska jag vara ärlig, misstolka mig rätt jag har massa vänner men jag umgås inte med så jätte många av dom som andra människor kanske gör. Sover över varje dag eller umgås hela dagarna. Jag umgås med mina vänner, men inte varje dag eller hela tiden. Sen bor jag lite off också så det är också ett litet bidrag till att det inte är mitt största intresse.
Jag antar att foto är ett av mina största intressen när jag har insperation. Hmm jag går ju inte på någon sport heller. Jag kommer säga foto, tea, chilla och wordfeud!

Bara jag som har problem med att ladda upp bilder?

Det började igår när jag skulle ladda upp alla får bilderna men fick endast upp en av alla eftersom det vart något fel tydligen. Säkert blogg.se som knasar! Men jaja, vi får hoppas att det löser sig har många bilder kvar att ladda upp. Nu bär det av mot förskolan Tärningen!

Born to be sheep.


Day 2 - Mina husdjur.

Det här blir kortfattat eftersom jag inte har några djur, dock har jag haft två kaniner och några fiskar när jag var yngre. Men det var ju några år sedan. Däremot skulle jag vilja ha en liten gullig mops som springer runt och låter som en gris här hemma. Det skulle vara jätte gulligt!
Fast jag tror jag skulle tycka det var lite jobbigt eftersom att den andas så högt, alltså låter lite som en gris. Men mopsar är ju en fram avlad ras och pga det så får väldigt många i samma ras andningssvårigheter, eller de får ju lite svårt att andas in och ut ordentligt eftersom de är så "ihop" tryckta.
Cuteee!

Test redovisning ( få mer läsare sidor )

Godmorgon, godmorgon! Kommer ni ihåg min nya smarta idé om att köra "Hilda testar"? Jag har i alla fall från igår till idag testat något som kallas bloggtrafik.nu där man genom att varva, alltså klicka runt på andras bloggar som också är med på bloggtrafik.nu. Dålig förklaring, jag vet men jag ska visa en bild.
Nu tog jag ett google exempel för jag vet inte riktigt hur man printscreen med mac...
Nu till vad jag tyckte om att skaffa läsare via att värva. Visst om de ända man vill är att ha är bättre statistik och kommentarer som i princip inte handlar om något som har med din blogg att göra utan handlar typ reklam eller folk som vill ha flera läsare eller mera kommentarer på sina bloggar, då kanske det är något för dig.

Men detta är inte något för mig, inte alls faktiskt. Jag tycker att det är lite fuskigt och desperat att använda en sån här sida. Jag vill att läsarna jag har ska läsa min blogg inte bara gå in på den och bläddra vidare eller lämna en meningslös kommentar. Så jag rekomenderar inte den till de bloggare som vill bli kändisbloggare eftersom att ingen egentligen läser era eller din blogg.
Så ett stort NEJ!

Vackra ö!

Jag var på väg hem till pappa då jag såg min syster nere vid får hagen. Jag skulle bara gå ner och kolla vad hon gjorde, men när jag kom ner såg jag hur vackert det var! Den fantastiska solned gången, fåren i hagen, berget, buskarna och träden. Det märkliga var att jag bara hade en känsla och tog med kameran när jag gick från mamma .
Jag tänkte bara:
" Jag tar med kameran, det kan ju dyka upp något. "
Och vilken tur att jag tog med den alltså! Det var så fint så att man var tvungen att vara med och se det för att förstå. Bilder kan vara vackra men den ultimata känslan kan man inte uppnå.
.
Min syster och hennes kompisar skulle locka ett får och då kom hela flocken, plus en flock till som var längre bort, det var så otroligt fint och gulligt. Himlen var helt rosa! Åhhh vad fint de var! 
Små saker kan verkligen göra livet värt att leva.♥
.
Tyvärr kan jag inte lägga upp bilderna just nu. Hur gärna jag än vill för jag hittar nämligen inte min kamera sladd... Men dem kommer dyka upp någon dag!
.
P.s jag lägger punkterna där det ska vara mellanrum för styckeindelningen inte funkar som den ska, typiskt!

Hilda testar!

Tänkte starta något som heter Hilda testar för att för nya lite här i bloggen och för att ha något att skriva om. Denna fantastiska kategori kommer innebära att jag kommer testa massa saker, både på internet och i verkligheten. Och här på bloggen ska jag skriva vad jag tyckte och vad jag rekomenderar och inte rekomenderar. .
Idag tänkte jag testa en sån här " få fler bloggläsare " sida. Jag kommer använda mig av bloggtrafik.nu som jag hitta via google. Jag kommer testa hemsidan i 1 eller 2 dagar sen kommer jag skriva ut resultatet. Nu ska det testas!


Day 01 - Om mig själv.

Om mig själv, Hmm... Vad ska man säga om sig själv för att inte låta för självgod? Jag tänkte egentligen driva lite och säga " Jag är en helt underbar och rolig person som alla bör villja känna ", men jag struntade i det. Men jag var ändå tvungen att skriva ut det i min presentation för att jag kom fram till att det var en " typiskt " mig grej att skriva/göra.
.
Jag är lite så som person, jag driver ganska mycket och är en väldigt glad person. Jag kan väl knappast påstå att jag alltid är glad som vissa människor gör för det finns nog inte en, enda människa som är konstant glad, som aldrig gråter, aldrig är arg, aldrig känner sig ensam och svag, för det gör alla. Ingen är perfekt. Man kan inte sträva efter att bli perfekt heller eftersom ordet perfektion inte ens är perfekt. Det är ett omöjligt ord helt enkelt.
.
Men de jag just nu babblar om handlar ju dessvärre inte riktigt om mig. Så om mig... Jag kan beskriva mig själv som ganska nyfiken, små rolig, retsam, ganska snäll faktiskt, privat, ärlig och omtänksam, ganska ofta i alla fall inte hela tiden kanske. Jag älskar att fota och skriva, som ni kanske märkt. Ja, det är väl en ganska ytlig beskrivning av vem jag är.

Min egna 30 dagars lista.

30 dagars lista!

Dag 01 - Om mig själv
Dag 02 - Mina husdjur
Dag 03 - Mina intressen
Dag 04 - Mitt favorit godis
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Mitt tur datum
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Mina syskon
Dag 11 - I min handväska
Dag 12 - Den här veckan
Dag 13 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 14 - Mina högsta drömmar
Dag 15 - Min utbildning
Dag 16 - Mitt Favoritminne
Dag 17 - Mitt födelsedatum
Dag 18 - Detta ångrar jag
Dag 19 - Den här månaden
Dag 20 - Ett annat ögonblick
Dag 21 - Det här upprör mig
Dag 22 - Det här får mig att skratta
Dag 23 - Det här får mig att gråta
Dag 24 - Om jag vann en miljon kronor
Dag 25 - Mina rädslor
Dag 26 - Min favoritplats
Dag 27 - Det här saknar jag
Dag 28 - Mina bästa egenskaper
Dag 29 - Ett sista ögonblick
Dag 30 - Någon jag saknar

Modelljakten.

Sitter och tittar på Modelljakten med Kenza och Andreas. Jag tycker att aditions är ganska tråkigt överlag eftersom jag bara längtar tills de sista finalisterna. Jag tycker om Andreas väldigt mycket, jäklar vad charmig han är alltså! Sen tycker jag programet överlag är roligt men längtar som sagt till de sista 11 eller vad det nu är!

Life is like Facebook. People will like your problems and comment, but no one will solve them because everyone else is too busy updating theirs.


Sex and the city + plugg.

Har precis tittat klart på Sex and the city the movie och håller på att förbereda för nästa film. Dom är ju helt underbara! Jag älskar Sex and the city filmerna. Dom är så sjukt bra! Jag tycker att jag med gott samvete kan sätta mig ner och titta på nr 2 eftersom att jag faktiskt pluggat mellan filmerna. Ni ska bara veta hur full min kalender är denna vecka. 3 eller 4 prov, en redovisning, 3 engelska läxor, en matte läxa, och nästa vecka är det praktik. Snacka om full proppat! Kan ni fatta varför jag inte har tid att skriva något utan bara lägga upp bilder? Har knappt haft tid att blogga överhuvetaget. Stackars er mina kära!

breakfast.


Don't ever worry about things, that doesn't worry about you.


Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig. En dag inser du att du förlorat en diamant medans du samlade på stenar.


Lunch rast!grey's anatomy säsongstart!

Jaa! Äntligen har inte följt serien fören förra säsongen men försöka kolla igenom de gamla avsnitten som går på 5 klockan 17.00 alla vardagar. Men jag kommer ju hem 16.30 så jag missar ju halva vissa dagar, eller de flesta dagarna snarare sagt...

Gymmat & extremt sugen på kokosbollar (?!)


Norlie & kkw - När jag går ner.


Hello October!


Godmorgon!
Before i die!


RSS 2.0