Sopping i Malmö.

Idag blir det shopping i Malmö. Jag har inte kamera sladden med mig så ni får vänta till jag kommer hem!

Uppdatering från Malmö.

Hello sunshines! Här i Malmö har det regnat i två dagar så jag hoppas ni har bra väder i alla fall. Det är lite synd faktiskt, Joannas föräldrar har ju pool och man vill ju helst bada när det är sol eftersom att man inte behöver pooltak då.
Jag har inte alls haft lust att bada när det varit skit väder, men idag badade jag i alla fall. Jag kan ju inte påstå att det var jätte skönt när det regnar.

Men det är i alla fall typ det vi gjort, inget alls. Vi hörs när vi hörs!

Vi drar till Malmö, vi drar till Malmö.


Bild från Danmark förra året!

Blåbärsskogen!




Åker till Malmö imorgon!

Är ledsen för att jag inte uppdatera igår, men jag hade en komips här så det skulle bli lite osocialt mot henne. Men imorgon åker jag i alla fall till Malmö, vilket jag glömt säga. Men det ska bli kul i alla fall! Jag uppdaterar väl på morgonen imorgon och sedan får vi helt enkelt se!


Har helt glömt! R.i.P Amy Winehouse.

Har helt glömt av Amy, i all drama i stackars Norge. Såklart så är det targiskt att Amy Winehouse är död, hon hade ju inte ens levt halva livet än. Hon blev ju bara 27år gamal... Men jag kan ju inte direkt säga att jag är överaskad, tyvärr. Men jag läste om tragedin i går kväll, på både Aftonbladet och Expressens hemsidor. Min reaktion var väl typ " Oj, har ni sett Amy Winehouse har dött." Men jag var ju som sagt inte så chockad...

Men chocken och dödsiffrorna, som sköt i höjden på Utöja var så oväntat så det var ju såklart fokuset igår och även idag. Dödsiffrorna stiger hela tiden och 5 fortfarande saknade ungdomar är så himla hemskt! Jag hoppas över hela mitt hjärta att dom lever men att det hade, och fortfarande har ett väldigt bra gömställe.

Det är helt enkelt bara att se, vänta och be för Norge!♥
   
Och Vila i frid Amy, hoppas du får ett enklare liv efter detta!♥

Orkar inte lägga upp bilderna idag + Amerikanska pannkakor!

Det är ändå inte så märkvärdigt men jag kan lägga upp bilderna från skogen imorgon istället. Plus att kameran laddar så jag orkar inte gå och hämta den, haha.

Men för att byta ämne lite plötsligt, har ni någonsin ätit riktiga tjocka Amerikanska pannkakor med bär och sirap? Om ni inte har så måste ni prova! Jag kan säga att ni verkligen missar något om ni inte testar. Jag kan säga att det ser lika gott ut på bilder som det är i verkligheten!

Pappa brukar göra såna ibland och det räcker med att äta två sycken så är man mätt!

Mummmms!♥

Hallo där blåbär!

Idag har vi varit plockat blåbär på vår skogiga ö. Dom ska nämligen få äran att bli en blåbärspaj efter maten. Jag tog några bilder som jag kan lägga upp sen, men just nu orkar jag inte hämta kamran!♥

84 personer dödade i Norge.

Tänk att en och samma person kan döda 84 personer, och polisen letar fortfarande offer bland allt kaos i Oslo och på Utöya. Jag vet fortfarande ganska lite om vad som hänt, men jag har läst attdödssiffran från Utöya stigit till 84 döda, 84 alla av dom var ungdomar som var med i unga Norska arbetarpartiet. Just nu söker räddnigstjänsten i vattnet efter flera som fallit offer till Anders Behring Breiviks skottlossning på ön Utöya.

Om jag fick välja en plats på hela jorden att vara just nu.


Skulle det vara just här med min tekopp♥.

Saknar mina bebisar ibland!








Sims 3, here i come aging.

Godmorgon! Eller ja, det är väl så att man säger godmorgon fram till 12.00 sen bilr det God förmiddag, eller? Ja, jag vet inte rikitigt men än sak jag vet är att jag ska spela sims 3!


Lyx VS Budget.

Hello my dear blog readers! Gjort ny design, vad tycks? Jag älskar den faktiskt, stillren och fin! Jag tänkte på en grej också nu när jag uppgraderat blogg designen måste jag ju också uppdatera innehållet. Så jag tänkte starta lite Lyx vs Buget, det låter väl grymt?!

Tänkte börja med väskor! Nästan alla tjejer skulle döda för att ha råd med en äkta Chanel väska, men de flesta av oss vet att vi kommer aldrig ha råd att spendera dom pengarna på en väska. Som tur är finns det andra, inte lika snygga, men ändå likande chanel väskor, som vi vanliga dödliga faktiskt har råd med! 
Tillexempel:

Chanel ca: 13 000:-                               Accessora, Urban Expressions Bernadette: 499:-

Inte lika snygg men ändå väldigt fin!


FF.

Yeah idag så är jag ensam hemma nciei nice. Men de som är tråkigt är ju att jag är sjuk och typ kommer dygna när som helst... Det var nämligen så att jag kom hem från pappa och såg mitt missöde, huset såg ut som skit!
Det var lunch från igår frame, disk i hela kökert, massa smulor under bordet, Tyras lego över hela vardagsrummet. Och som pricken över i, var de äckliga små myrorna, som verkligen trivs i vårt hem i både hall och kök.

Jag fattar inte hur dom kommer in ibland alltså! På sommrarna är de äckliga krypen över allt, jävla myror!

Så det var bara att börja städa och det tror jag inte rikitgt min kropp orkade så nu mår jag väl kanske sämre än sämst, om det nu går?
Så går det när man städar, man mår bara ännu sämre efteråt. Men vad ska man göra man vill ju inte leva i ett rått - bo, som mormor brukar kalla det.

Nu måste jag verkligen ta en huvudvärks tablett annars avlider jag!


Ge mig ett par Jeffrey Campbell så blir jag överlycklig!




Hur snygga är inte dessa! Jag skulle döda för ett par alltså! Ni måste bara hålla med!

Sjuk.

Usch, har blivit sjuk. Jag har ont i halsen samtidigt som den kliar. Och så är jag förkylld också, såklart. Men jag tror inte att jag har feber. Aja orkar inte skriva mera vi hörs sen!

Sorry för dålig uppdatering!

Är skit arg på mig själv för att jag inte hunnit uppdatera så mycket de senaste dagarna, men jag har faktiskt jobbat och gjort lite annat så jag har inte hunnit! Men jag ska bli bättre på att uppdatera, det är ett löfte. Jag håller faktiskt redan på med en ny blogg design, jag vet jag bytte nyss men i alla fall. Den handlar om min insperation så mycket kan jag säga...

Hello sunsine!

Nu ska jag jobbbaaa hörs sen!

If you dont know my inspiration, you dont know me♥








Ännu en bild.


Gotland: Visby.




Shopping från idaag!


Breda armband 45:- JC, pärl armband 10:- Six, örhängen 10:- Six, Tjocktröja 199:- BikBok.

Har ni någonsin varit med om att personalen i kassan glömt att tabort alarm grejen som sitter fast i tröjan för att man inte ska kunna stjäla den ? Det hände mig idag! Jag märkte det när jag kom hem. Jag skulle fota den och då såg jag att den satt kvar! Snacka om att jag blev arg, jag menar personalen ska väl veta vart alarmet sitter fast på tröjan! 

Och det konstiga var att det inte pep när jag gick ut, dålig säkerhet. Så nu måste jag åka tillbaka dit för att ta bort den... Jobbigt värre. 

Åherregud! HAHAHAHAHA!


“When The Fairy Tale Ends, Real Life Begins”





Åå herregud!

Kalla mig känslokall om ni vill, men vad fan håller fröken 14 år och gravid och 15 år och morsa på med? Jag tror att de flesta vet vem jag pratar om Micah såklart! Visst, visst det kanske är synd om henne och jaada, jaada, jaada men det börjar faktiskt gå mig på närverna att det varje dag, fram och tillbaka alltid skrivs om hur synd det är om henne på den ända skvaller blogg som finns kvar !

Ja,ja vi har fattat! Hon och Kevin fram och tillbaka, hon blir misshandlad, hon är deprimerad, Kevin ännu en gång, hon har autism och kanske asperger, och att hon skulle vara bipolär också. Jag menar om man valt att inte läsa hennes blogg, varför måste då den ända skvaller bloggen som uppdaterar skriva om det hela tiden! Nu ligger hon tydligen på ett jävla sjukhus också.

Jag vet inte varför hon skriver det! Vill hon ha uppmärksamhet eller vill hon att alla ska tycka synd om henne? Det finns massor av människor med olika " handikapp " och dom klagar inte hela tiden! Herregud vet inte vad jag ska säga alltså, vilken människa!

Hahahahhaha!


Elsas Värld.

Godnatt! Nu ska jag läsa lite Elsas Värld och sedan go too sleep! Hörs imorgon, natti natt ♥.

Matchen gick ju bra!

Jahapp då var Sverige borta från guldet... Det var ju skoj. Har inte så mycket att säga mer än att Sverige sög och så undrar jag såklart också vad fan målvakten gjorde vid mål 3, någon som vet?!

Phuuu! Nu tagga fotbollen!

Phuu! Har nyss kommit hem från en springtur, fy satan vad jobbigt det var i början alltså! Men på slutet går det alltid lättare och man får lust att springa ett varv till men gör det ändå inte, haha fortfarande lite för lat för att orka masa mig runt ännu ett varv. Men det kommer det med, efter några spring turer.

Först ska jag äta sedan duscha och efter det FOTBOLL !!! Såklart, den kan man ju inte missa när vi har chans på guld eller minst silver! Men för att lyckas ta oss så högt måste tjejerna ju vinna denna match mot Japan.
Vi ska vinna, vi ska ta dom, vi ska göra köttfärs av dom! HEJA, HEJA, HEJA SVERIGE!!!!

Hope you like this pictures as much as i do!♥






Naket konst eller porr?

Om man tittar i de största mode tidningarna tillexempel Vogue så är var och varanan bild halv naken, ibland också hel naket. Vissa anser det vara porr eller äckligt, medans andra anser att det är vackert och konst. Så vart drar man linjen, vad går gränsen mellan konst och porr? Eller snarare sagt: Vad rankas som porr och vad som konst? Vart drar ni gränsen mellan porr och konst?

För mig går gränsen vid slitz. Slitz kanske inte direkt kan rankas som porr men när det kommer till halv nakna tjejer med silikon bröst och väldigt små trosor och poserar sexigt, blir det inte konst längre utan just bara sex. Men det kan ju anses som konst i någon annans ögon.

Vogue är ett prakt exempel på naken konst. De nakna i Vogue är inte onaturligt, överdrivet och inte ett försök till att sälja sex. Det är svårt att förklara utan att få det att låta fel, men det är naken konst enligt mig.

Vad tycker ni?

All about happiness!♥


Åhh vad tråkigt jag har det just nu!

De två senaste dagarna har jag inte gjort ett piss, eller igår gick jag till Sjökrogen med min lillasyster och hennes bästa kompis. Men idag har jag inte åstakommit någonting. Den ända plan jag har för dagen är att gå ut och springa vid 7. Jag bor ju ganska långt ifrån verkligheten... Den ända jag umgås med här ute är Camila, och hon är på språkresa till England. Mina andra kompisar i Nynäshamn och Ösmo är antingen bort resta eller jobbar hela sommaren.

Men, men vad kan man göra. Ibland är det som det är här ute.

Läser min favorit blogg!

Emmys bloggkalas! Hennes blogg är så bra, om ni inte läst den så måste ni klicka in och kolla. Dessvärre uppdaterar hon inte så jätte ofta, men man blir aldrig trött på att kolla igenom bloggen ännu en gång!


Har inget att blogga om.

Jag har inga bilder som jag kan lägga upp, för jag är inte hemma. Jag har inget annat att blogga om för jag har inget att skriva...

Varför utrycka sina åsikter på ett så groteskt sätt?

Medans vi var på Gotland på gick Almedalsveckan i Centrala Visby. Veckan, eller de 5 dagarna kallas också för politikerveckan, som pågår en gång om året där företrädare för de politiska partierna samlas och håller tal och diskuterar politik. Företag och Intresseorganisationer är också delaktiga och framför sina budskap under veckans gång. Men det här inlägget ska inte handla om det posetiva med veckan.

Det ska handla om en organisation som fick mig att vilja spy. Det var människor med budskapet om att förbjuda abort . Människor som gick runt i Visby med plakat på magen och också hade en lastbil som körde runt med aborterade foster på.

Denna lastbil körde runt till alla turist atraktioner och i Visby med döda aborterade foster på. På de båda sidorna av lastbilen och på bakluckan av lastbilen satt det alltså små, små bilder på bebisar med magen uppskuren, armar, ben, fötter och händer av hugna och på en av sidorna ligger en liten bebis i en hand utan huvud. Under och bredvid bilderna stod det " Abort dödar små människor ", " Abort dödar ", eller något liknande. Och på plakaten var det en likanden bild och det stod följande på baksidan: " Ser du en cellklump eller en liten människa? "

Jag kan uppriktigt säga att jag blev flyförbannad när jag såg dessa plakat och denna lastbil. Jag vart väldigt upprörd och provoserad av detta . Finns det inget annat sätt att få fram sitt budskap än att ha döda, halv utvecklade människor på lastbilar och plakat?! Jag talar nog inte bara för mig själv när jag säger att det var ett fruktansvärt sätt att utrycka sin åsikt på! Jag har också hört att en liknande lastbil kört runt i Stockholm och stannat vid busshållplatser. Tur att jag inte är i Centrala Stockholm allt förmycket, inte ens gud vet vad jag hade gjort då!

Om ni vill uppleva lite av de vi som sett lastbilen gjort kan ni klicka in på deras äckliga hemsida och se vad det är de kallar folkmord!

Den lastbil som åkte runt i Visby såg inte riktigt ut så här, de lilla fostret var över hela lastbils sidan och det var som sagt en annan text under, dessa bilder under var också med, bakom och på andra sidan av bilen.


Herregud vad söt alltså, man kan ju inte låta bli att skratta!


Hahahaha! Jag älskar hennes "Oooh", på slutet!

Sveriges damer till VM - Semifinal!

3 - 1 till Sverige mot Australien och nu är Sveriges damer i semifinal! Jäklar vad bra dom är, trodde aldrig att dom skulle lyckas ta oss så långt. Men här är vi! ♥

Dock tycker jag deras dans är urfånig!

Gotland del 1!




Home sweet home!

Nu är jag hemma från Gotland! Ska strax lägga upp lite bilder ifrån Ön!


Gotland är underbart!

Åå längtar tills jag får komma hem och ladda upp alla bilder jag hittills tagit av underbara Gotland! Men jag har ju inte fotat klart än! Jag har ju inte ens hunnit med hälften alla bilder än! De senaste dagarna har vi bara solat, badat och varit i Visby. Det har varit fint väder varje dag, helt otrolig tur med vädret! Och imorgon ska vi fira födelsedag. Minstingen fyller 10år. Eftersom hon inte just nu har möjlighet att läsa detta så kan jag avslöja att vi kanske kommer spendera morgon dagen på Knepyn ( pippi land ), men isånna fall bara vatten delen, hon är ju lite för stor nu för de andra delarna av pippi land . Och det kommer vara en av hennes presenter. Hon som också så gärna vill ha en mobil ska få det med fast hemma. En xperia mini om jag inte mins fel. Hon ska få ett spel av mig som jag har för mig att hon tyckte var roligt. Mins ej vart vi spelade det men jag mins att hoin tyckte det var jätte kul. Jaja nu måste jag sova. Men ha det bäst så hörs vi när vi hörs!

Här på gotland är det fin fint!

Morsning Korsning här i från varma och super fina gotland! Det är riktigt varmt här och de var soligt igår och idag växlad molnighet , men ändå perfekt bad och solväder. Igår natt kom vi fram . Vi sov 3 timmar på båten och ytterligare några timmar i bilen , ( vi hade inte bokat fören 15.00 dagen, så vi sov i bilen några timmar.) Men det gick alldeles utmärkt. Så igår spenderad vi hela dagen på stranden. Det var så jäkla varmt och förbluffande 11 grader i vattnet! Fast jag doppade mig ibland i alla fall för att det var så stekande het. Jag är helt solbränd och ser ut som en kräfta och det svider på hela kroppen, men jag blir i alla fall brun sen . Idag gjorde vi ungefär samma sak men stannade inte lika länge på stranden . Eftersom jag mobil bloggar så orkar jag inte skriva så mycket mera så vi hörs när vi hörs helt enkelt! P.s min kamera är så sjukt bra!

Sista inlägget innan vi åker till Gotland!

Ses på Gotland! Jag kommer åka klockan 21.30 hemifrån men jag orkar inte blogga senare så jag skriver ett sista inlägg för nu. Jag kommer försöka mobilblogga lite men kanske inte mera en 1 gång om dagen. Men i alla fall ses bortom horizonten!


Flumm bilder med min nya bebis! D5100.






Lite snyggare liite bättre!

Pappa är verkligen hur bäst som helst jag fick värsta kameran Nikon D5100 det trodde jag inte att jag skulle få! Den kostar ju ganska mycket så jag tänkte typ Nikon D5000 men killen som hjälpte oss sa att det hade blivit något knas med Nikon D3000 och D5000, alltså ett fel. Men jag är i alla fall hur glad som helst!!

Mitt ♥!

RSS 2.0