There are so many people out there who will tell you that you can't.Ingen Chill fredag.

Är helt slut i kroppen ni anar inte. Jag har hjälpt en tant att ta bort en ganska tjock och stor, gräs/jord plätt. Vi hann såklart inte klart så jag ska komma dit och hjälpa henne någon annan dag. Det var as obbigt först, sen vart det lättare. Jag orkar inte skriva så mycket just nu. Vi hörs senare!

Men Herregud människa!

Vad har Kissie gjort med sig själv?! Hon har svält sig själv, hon är nog snart pågränsen till anoroxia. Det är inte snyggt att se ut som henne! Varför fattar hon inte det? Hon var mycket snyggare förut herregud säger jag bara. Hur kan man svälta sig själv på det här sättet? Kan någon förklara det för mig?

Bilden är från Gossips, Gossips.se.

Veckans Blogg !

Det var ett tag sedan jag skrev om veckans Blogg eller Veckans Blogg hiss. Jag har ju som ni märkt inte bloggat så mycket och därför har jag inte heller läst så mycket bloggar. Men nu, nu ni är det i gång igen!
Idag ska jag hissa en bloggare som de allra flesta känner till eller läser. Jag har bland annat träffat henne och fotats med henne. Jag har också ett armband från hennes smyckes kollektion. Så vem kan det vara? Kenza såklart!

Mitt intresse för Kenzas blogg har pendlat lite upp och ner. Då jag började blogga på denna blogg så var jag värsta nörden jag läste varje blogg! Speciellt Kenzas då gillade jag henne väldigt mycket. Sen för ungefär 1 år sedan så slutade jag nästan läsa hennes blogg för då var hon så tråkig. Det är först nu jag till sommaren jag börjat gilla hennes blogg mycket.

Hon har fina sommar bilder, super snygga kläder, rolig och väldigt orginell och det gillar jag! Hennes blogg är just nu bättre än någonsin och därför ska hon ha en titel som Veckans Blogg.

Veckans Blogg: Kenza Zouiten, Kenzas.se


Skolavslutnings kläning.


H&M 349:-.

Big Brother fusket.

Det är en omöjlighet att Rodeny vart utröstad han har så många fler fans en både Katerina och Madde. Det är nog Big brother själva som gjort upp att Rodeny skulle ut. Om man tittar igenom alla kommentarerna på eftersnacket med honom så kan det bara inte stämma.
Titta på detta tillexempel:

Big Brother har nu tagit bort omröstningen, men man kan ju själv titta och bedöma.

Åker hem idag.

Åker hem idag men kommer inte hem fören imorgon vi åker ju tåg. Vi åker från Kiruna 17.30 och kommer hem mellan 10.30 - 11.00. Hem till själva muskö kanske vid 12.00, runt där. Jag kommer antagligen inte kunna uppdatera från telen eftersom vi kommer åka i skog och där finns det ingen täckning överhuveteget. Det kanske finns täckning imorgon när jag vaknar för då är tåget lite mera en halvvägs och inte mitt ute i Norrlands skogrna. Det är som sagt ganska bullrigt på tåg så man vaknar ganska tidigt.

Men jag hör av mig när jag hör av mig helt enkelt ni får hålla utkik.

Swedish Hasbeens for H&M.
Idag så lanserades det nya H&M sammarbetet med Swedish Hasbeens och enligt dem flesta är det ett utav sommarens måsten att ha de super snygga träskorna! Jag funderar på att beställa ett par jag tycker verkligen att alla par är super snygga, vad tycker ni?

Glad påsk!


Glad påsk! Min dag har startat väldigt dåligt men blivit bättre någonstans där i mitten!

Party rock is in the house tonight Everybody just have a good time.


LMFAO - Party rock anthem.

Orsak till uppdateringen...

Hej hej! Jag är ledsen för dålig uppdatering, men jag har semester och har helt enkelt inte tiden att sitta vid datorn. Men när jag kommer hem ska jag blogga mera. Ni ska också få se massa bilder då, jag har tagigt några stycken och ska ta några till. Igår var vi på stan och sedan åt vi hemma hos mammas kompis stina som har en väldigt söt son. Han har lekt men mig och mina systrar hela kvällen igår och på eftermiddagen idag. Men innan stina och jacob kom så var vi hos morfar i laxforsen med våra kära kusiner. Där vi var ute och sedan åt vi vofflor. Vi spelade också badminton och spande efter råttor efter som de hade sett råttor i komposten. Sedan gjorde vi inte så mycket mera. Imorgon ska vi gå på stan igen hoppas jag hittar något då! Men jag ska verkligen försöka hinna uppdatera imorgon, det kan jag lova. Om jag inte gör det har jag en bra anledning.

Dåligt väder i Riksgränsen.

Det har varit uselt väder i Riksgränsen i 3 dagar, dock har jag bara upplevt 2 eftersom vi åkte tillbaka till Kiruna idag. Det har blåst så mycket så att liftarna varit avstängda idag. Igår åkte alla 2 åk sedan gav vi upp. Det var ingen ide, vi såg inget. Man kunde inte skilja vart backen gick man kunde inte heller skilja på backe och himmel.
Allt var vitt!
Det var också mycket snö i backen, så man fastnade lätt eller "snubbla" till lite lätt på skidorna medans man körde. Snön var för djup och för drivig pga att det blåste så mycket så att det helt enkelt inte gick att åka alls, det var storm.

Det var samma sak idag alla liftar var avstängda och det blåste så att man inte ens kunde vara ute utan att man kände hur vinden pinade riktigt hårt i ansiktet. Vägen var också avstängd så vi fick ta tåget hem, men det var lungt och skönt på tåget så det var ingen fara.

Jag tog knappt några kort som ni kanske kan förstå... Det var svårt att ta bilder när det var så dimmigt, men några kort knäppt jag. Även fast de två dagarna inte var någon riktig skidsemester så var det kul att träffa kusinerna och umgås lite med dem.

Jag kommer försöka skaffa tid till att uppdatera imorgon, men vi får se hur det blir. Ni får ha det så bra i alla fall tills jag skriver igen och ni har något kul att läsa, hahaha.


I Kiruna efter en jobbig natt i tåg.

Kom fram idag klockan 10.40 ungefär, men har inte orkat blogga eftersom att sova på tåg är inte en dans på rosor. Jag sov högst 5 timmar sen låg jag till mesta dels vaken och var irriterad över att jag inte kunde somna om efter att ha vaknat av allt dån, plus att sängen var hård och kudden ännu hårdare. Så denna dag har bestått av trötthet, huvudvärk och ryggont.

Vi gjorde ännu ett stort misstag när vi lämnade fönstret öppet under natten, det råder jag er verkligen att inte göra, det är inte kul att åka igenom en tunnel med ett öppet fönster kan jag medge.
Jag kan inte ens beskriva dånet det var hemskt. Men när klockan var ca: 06.00 orkade jag inte mera och gick upp för att stänga fönstert.

Usch vilken hemsk natt! Är helt slut har sovit vid två tillfällen under dagen, i mormors nya soffa. Jag är som sagt fortfarande trött, men imorgon blir det dock en bättre dag för då ska vi åka till Riksgränsen och åka skidor. Det ska bli kul, jag ber till högre makter att mitt knä pallar trycket av att åka skidor annars kommer jag bli helt förkrossad eftersom jag älskar att åka skidor!

Ni får be för mig tills imorgon. Ha det bäst!

Denna vecka.

Denna veck har varit jobbig kan jag säga. Nationella prov i engelska, idag hade jag prov i musik, imorgon biologi och svenska inlämning prov. Jag känner att jag har koll på allt men man vet ju aldrig. Musiken kunde jag det mesta i och jag har pluggat no:n rätt mycket så jag borde ha koll.

Men usch vilken vecka alltså! Stressig som tusan, jag har haft svårt att somna jag är inte klar med svenskan och jag måste packa tills jag ska till kiruna imorgon! Jag har så mycket att göra nu så jag helt enkelt inte har tid med er läsare längre, Sorry but i have to go now!

Pluggeli plugg, plugg!


Bild från i sommras!

Träningsverk, känns bra...

Har sån jävla träningsverk just nu alltså! Det kanske man kan förstå efter att ha tränat Söndag, Måndag och två gånger idag. Nu är det slut tränat för denna vecka man kan ju inte träna så mycket så att det inte går att gå. Tro mig det räcker med att det ser ut som man har skitit på sig när man går stel som en pinne.

Älskar er Sveriges coolaste brudar! ♥

Tungaste klassen någonsin 9B! Storplats i mitt ♥!!

Kan ni gissa vilka som vann?

Kan ni gissa vilka som vann bolltuneringen?! JO VI, 9B världens bästa klass! Vi var 3 i varje lag totalt 14 spelare de andra klasserna hade minst 5 i varje lag. Mitt lag vann alla 4 matcher. Jag gjorde mål i alla sporter utom innebandy, bollen ville fan inte in alltså! Vi vann ganska överlägset i basketen, volleybollen och fotbollen men innebandyn bara med 1-0, bollen ville som sagt inte in.

Eftersom vi var så några trodde ingen att vi skulle vinna, inte ens vissa i våran klass. Så därför pakta vi ihop oss med 9C, allt för att inte 9A skulle vinna för en tredje gång. Vi hejade på varandra tills i slutet då vi hade våran sista match då ville vi bara vinna hela skiten då vi förstod att vi hade chansen att faktiskt vinna.

9C vart nästan lika glada som vi för att inte 9A vann, 9A var så klart skit sura för att dom inte vann och för ingen heja på dom. Men ingen ville helt enkelt heja på dom eftersom dom är så självsäkra. Alla i 9B reste sig upp, skrek, hoppa och krama varandra. 

Detta var verkligen revanch, vi vann när det var som viktigast i 9an. Dream Team Nathalie, Andreas och jag! ♥  

Inte hunnit blogga.

Hej på er! Jag har inte hunnit blogga idag. Jag har pluggat och varit ute och sprungit. Denna dagen har inte varit speciell alls. Imorgon är det en betydligt roligare dag, för då har vi boll tunering i skolan och sedan har jag träning , jippy! Och på onsdag har jag nationella prov i engelska, uppsatsen vilket är ganska nervöst eftersom jag alltid blir så osäker när jag ska skriva eller prara på engelska. Men förhoppningsvis går det as bra och jag får MVG. Man kan ju drömma lite eller hur? Det är ju faktiskt okej ibland. Jag är så taggad till imorgon! Hoppas vi vinner boll tuneringen detta år! Vi har bara kommit tvåa och sist, dom två senaste åren sist... Men imorgon ska vi vinna ! Hejjjjaa 9b!!!

Andledningen till lite bloggande.

Min dator har gått sönder och jag har mycket nationella och andra läxor. Jag orkar helt enkelt inte blogga på mammas eller pappas dator så mycket som på min där jag har mina bilder och grejer. Så, så är helt enkelt läget just nu vi får se hur det blir.

Volontärresor, Volontärarbete.

Jag skulle väldigt gärna vilja åka på en resa som en Volontär för att hjälpa utsatta barn eller djur. Tyvärr så tror jag inte min mamma eller pappa skulle ha ekonomi för att åka, vilket jag inte heller har. Men jag hoppas verkligen på att kunna åka med någon vän när jag blir vuxen.

Om jag någon gång skulle få chansen eller bli erbjuden att följa med någon på en volontärresa skulle jag ta den direkt. Att i alla fall få bidra med någonting, att få hjälpa något barn som är föräldralöst och bor på barnhem, kanske till och med några barn.

När jag var på konfirmation kom det en kvinna som berättade om en resa hon, hennes dotter och dotterns kompis hade gjort som volontärer. Jag kommer inte ihåg vilken stad det var, men hon berätta om hur dom hade gett bort massa saker och pengar till ett barnhem. Jag kommer inte ihåg vad hon exakt berätta eftersom det var ca 1 år sedan men det var så häftigt. Hon sa att det var de bästa hon någonsin gjort i hela sitt liv.

Jag skulle också villja göra en sådan resa som henne. Tänk vad härligt det måste kännas när man kommer hem och få berätta denna upplevelse. Jag skulle känna mig så stolt! Detta är något jag verkligen vill göra, och en dag ska jag uppleva denna dröm.


Nationella Engelska.

Det var de svåraste prov jag någonsin gjort i engelska. Det var hörförståelsen som var svår resten var inte så jätte svårt. Jag chansa på hälften av alla frågorna. Fy fan, om jag får ig kommer jag fälla många tårar! Men jag hoppas och önskar att jag klarar mig.

V för Vendetta.


Veronica Maggio - V för Vendetta.

Tv - Program, Tv - Serier och annat underhållande.

Jag kollar på allt från jätte seriösa läkar/ sjukhus, matprogram, nyheterna med mera till program som the Bacherlor och annat sånt trams. Jag tittar på så olika slags program! Jag är en periodare, just denna period är jag väldigt inne på matlagnigs program, nyheterna och Big Brother.

Jag tror att det handlar om att jag har samhälle i skolan och vill därför ha lite världskoll. Och Big Brother är ett väldigt kul samtals ämne i skolan, samma ska med Paradise Hotel fast Paradise Hotel är inte ens hälften så bra som BB. Och ja, matlagnigs program har jag bara glidit in på. Jag gillar att baka och laga mat, speciellt att se folk laga god mat och önska att jag kunde laga sån mat.

Jag älskar att titta på tv, och just nu är det 3 matprogram i rad på TV4 och efter det.... Nyheterna! Fast jag vet inte om jag ska titta på nyheterna ska nog bara titta på raport.


Städat och bakat!


Du gör min dag, du gör min dag, du gör min dag!


Ingen idee att blogga om man inte har lust.

Det är ingen idee att blogga när jag varken har lust eller något att skriva om. Och sen har jag inte tid heller. Jag har nationella i Engelska på fredag och ligger efter i svenskan. Jag kommer blogga när jag har tid framöver och inte göra det för att jag känner att jag måste.

Jag sa blogg pause, men fick lust att blogga. ( Tro mig lite flummigt inlägg om Facebook spel(?!) ).

För en halv timme sedan skrev jag att jag tänkte ta en liten blogg pause idag, men vet ni vad? Jag ångrade mig och fick lust att skriva någonting. Grejen är bara den att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Jag funderade lite på att bara fri skriva lite. Alltså skriva vad jag känner för. Det tänker jag göra, enkelt och bra.

Ja, vad ska jag börja någonstans? Jag fryser, det kan jag starta med att säga och jag spelade nyss It Girl på Facebook, mitt nya intresse eller jag har spelat det ett tag. Hmm, ja det är jätte intressant att prata om facebook spel jag spelar fortfarande City Ville om ni ville veta det med. Men det är inte mitt favo spel längre, det är It girl.

Men herregud jag sitter seriöst och skriver om Facebook spel jag spelar! Snacka om brist på ämne eller helt enkelt ett tråkigt liv! Haha nejdå, men vi hörs imorgon!


Blogg pause!

Just nu, har inget att skriva eller ingen lust.

RSS 2.0