Bättre sent än aldrig, right?
Coldplay live på P3!

Åhh fick tårar i ögonen när jag lyckades ställa in rätt kanal på radion och hörde att det verkligen var Coldplay! Så otrolig lycka alltså, dock hade jag varit ännu lyckligare om jag var där som sagt. Men bättre än inget så jag är väl rätt okej med detta sätt!


 
 

So freaking perfect!


Coldplay i Stockholm ikväll.

Jävla skit, önskar för allt i Världen att jag just nu satt/stod i Stockholm stadion och väntade på att Coldplay (som om 2h går upp på scen) ska starta sin konsert som säkert kommer vara helt otroligt bra! Med tanke på att det är Världens bästa band. Men istället får jag väl helt enkelt sitta hemma, ensam och lyssna på deras låtar på spotify

Året 2012.

2012 har inte varit de bästa året för min del. Till en början vart det ändå okej och ett tag trodde jag faktiskt att allt skulle vända, men så rasade allt ännu en gång. Jag vill skriva så mycket, allt jag känner, exakt hur jag har mått och mår just nu, men är det verkligen passande? Jag vet inte hur personer som är involverade skulle reagera, fast det vet jag redan. Men helt ärligt, jag hoppas att dem reagerar. Detta kanske är ett sätt att äntligen få visa känslor utan att bli tystad, för det är min blogg och det är jag som bestämer vad som skrivs och inte skrivs här.
 
Kanske har jag blivit tystad eftersom jag har åsikter och är en ganska stark person. Det tror dem som står mig allra närmast och som alltid får lyssna när ingen annan gör det, eller dem som borde göra det inte gör det eller bryr sig överhuvetaget.
 
Ni har fått mig att känna mig så värdelös, obetydelsefull, sårad, ledsen, arg och otroligt besviken. Jag förstår inte hur det kunnat bli såhär. Vad har jag, just jag gjort för att förtjäna detta? Ibland undrar jag verkligen det, varför jag?
 
Men det jobbigaste med situationen är att inte få känna känslor, att inte få tycka, gråta, att helt enkelt inte spela någon roll, mina åsikter spelar ingen roll alltså gör jag inte det. För om inte mina känslor, åsikter eller att få gråta ut spelar någon roll så finns det inte så mycket kvar av mig som gör det, för det är jag, mina åsikter är jag.

Trött som f**.

Usch denna skoldag har varit den segaste på 2 veckor! Kanske för att det känns som att vi haft 100 lektioner och ändå hade vi inte individuellt val som inte startar först nästa vecka. Fy fan är verkligen dö trött! Jag ska se svenska hollywoodfruar, duscha och sedan decka i sängen!


Inspiration day and night!

 

Home from school.

Kom hem för cirka en halv timme sedan från den första riktiga skoldagen! Eftersom jag bara hade tre lektioner så var det en rätt skön dag,+ att vi fick sluta ungefär 1h tidigare så tummen upp på denna dag! Imorgon börjar jag 09.00 då måste jag också gå upp 06.00, kul...

Studden bra, tävling!

Jag är med och tävlar hos Hannalicious om denna skönhet! En av de största nya trenderna just nu, och enligt mig en av de snyggaste också. Den är från Madlady.se en super bra shopping sida btw, har köpt minst 2 plag där i från, älskar deras kläder! Och om ni också vill tävla om denna skönhet tycker jag att ni ska gå in på Hannas blogg och läsa tävlingsreglerna!

Hunters du sa, hunters det var!

Wohooo! Är så otroligt lycklig just nu, mamma beställde just hem ett par Hunters till mig! Om 1 - 3 dagar landar dem hemma hos mig. Idag har jag också varit och tränat. Idag var det Zumba som stod på schemat, lika roligt som vanligt. Imorgon då blir det skola, som vanligt. Ska väl bli spännande eftersom det är första riktiga dagen, dock har jag bara tre lektioner!

Vi lever i ett väldigt ytligt samhälle.

Sitter och tittar på en dokumentär som just nu går på tv4. Den heter "En förlorad skönhet". För er som inte sett den så handlar det om en Karie som levde på hennes utseende. Hon var modell, program ledare och väldigt vacker. En dag förändrardes hela hennes liv.
 
Året var 2008 och Katie hade fått kontakt med en man via facebook, Daniel Lynch. Dom började träffas och efter endast 2 dater förklarade Daniel sin kärlek för henne. Daniel bjöd med henne till ett hotell där hon misshandlades och blev utsatt för grov våldtäkt under 8 timmar eftersom hon nekat honom sex. Han hotade henne att döda henne och Katie var inte längre säker på om hon skulle lyckas komma ut överlevande. Men tillslut lyckades hon övertala honom att det fortfarande kommer vara dom två och han släppte henne fri.

Hon bröt kontakten och försökte att undvika honom. Men vågade trotts det, inte anmälla eftersom han hotat att döda henne om de kom ut. Men han fortsatte att höra av sig, ringa henne och ville träffas. Han hade skrivit ett ton medelanden till henne på facebook och han försökte desperat få Katie att träffa honom. En dag ringde han henne och bad henne att gå till ett internet cafe för att läsa hans meddelande. Vilket Katie gick med på.
 
Dom pratade en stund i telefon och helt plötsligt frågade vad hon hade på sig. Samtidigt ser hon en man komma närmare och närmare med en kopp i handen. Hon reagerar på att han bär den långt framför sig och tror därför att det är en tiggare, hon förbereder sig för att ta upp en peng medans hon samtidigt pratar med Daniel i telefon, när han plötsligt kastar innehållet i muggen i hennes ansikte. Hon får panik, hon känner hur hennes ansikte och hennes händer snabbt fräter bort och springer in på ett cafe desperat efter hjälp.
 
Katies historia är självkarlt tragisk. Hennes läkningsprocess och allt hon fått gå igenom efter händelsen. Det är också väldigt tragiskt att få sitt ansikte helt förstört men just namnet på dokumentären stör mig. En förlorad skönhet, hon har förlorat så mycket mer. Mod, tillit till andra människor, självförtroende, en hel nattsömn och hopp om framtiden. Namnet är ytligt enligt mig. För dokumentären handlar om så mycket mer än bara hennes utseende.

Fredag 24 augusti!

Ingen uppdatering igår, fråga mig inte varför glömde helt enkelt. Tredje dagen i skolan avklarad, dock har vi inte vanliga lektioner utan lära känna ettorna dagen. Igår lekte vi lekar som vi tvåor och treor höll i, det gick jätte bra!

Och idag hade vi typ en idrottsdag. Det är verkligen tråkigt att mer än hälften av alla som var där av ettorna, tvåorna och treorna inte deltog. Men det får ju stå för dem, men då ska dem inte heller klaga på dem som inte är med nästa gång vi gör något med tillexempel klassen!


Hunters på G!

Ska övertala mamma att beställa ett par Hunters till mig! Vill så gärna ha ett par alltså, har velat ha det sedan 9an. Sen är dom också praktiska på vintern eftersom att dom också funkar som vinterskor. Ett par riktigt snygga vinter skor är ju omöjligt att få tag på nuförtiden. Därför är stövlar perfekt och Hunters är så nära perfektion man kan komma!

På höstens shopping lista!

Wanted höst
Vero moda 460:-, Dr.Demin 695:-, Hunter stövlar 1149:-, Mullberry 7 705:-.

Sockerkaka, 1h & 10min.

Det tog mig 1h & 10min att baka sockerkaka för första gången, men den vart god i alla fall! Om 3 timmar blir det Zumba Toning & imorgon, tillbaka till skolan igen...

Bildbomb från Grönan!


Försök aldrig tränga dig före mig i en kö, jag låter dig ALDRIG komma förbi!

Usch, hatar verkligen när folk, lite fult försöker smitta in i kön precis när man ska gå in för att åka karusellen eller vad man nu står i kö för. Jag blir verkligen super irriterad på sånt och jag säger definitivt till! Idag hände detta när vi skulle åka upp skjutet. 2 killar försökt tränga sig in och jag blev super arg och sa till. Ingen annan gjorde det men jag stod på mig. Om jag, och alla andra minsann köat i 15 - 20 min ska dem också göra det! Jag stod där och försökte fråga vad fan dem höll på med enda tills det var dags att gå in men, såklart lyssnade dem inte men när det väl var dags att gå in så sa jag bara.
 
"Ni kommer fan inte förbi här!" Och sedan pressade jag undan dem. Tillslut fick jag med mig några tjejer framför som också konstaterade att de trängt sig, så dem blev utslängda av hon som släppte in alla till Upp skjutet! Pappa blev nog helt chockad när jag sa till, men han tyckte det var bra! Och det enda jag har att säga är, Don't mess with me, bitches! ;)
 
Annars har dagen varit bra! Bilder kommer senare eller imorgon.

Grönalund idag!

Idag ska jag till grönan medans alla andra börjar skolan, haha. Jag börjar på onsdag så en sovmorgon till har jag kvar! Men ser inte heller fram emot att börja skolan, skulle gärna ha en eller två veckor till på sommarlovet!

Jag ångrar alla de gångerna jag försvarat dig.

Du ska veta hur många gånger jag försvarat dig, medans du aldrig gjort samma sak för mig. Jag kan inte minnas en enda gång du gått till mitt försvar. Jag ångrar alla gånger jag någonsin försvarat dig och jag kommer ALDRIG göra det igen. Jag har gått emot en av de få personerna i mitt liv som verkligen bryr sig om mig för att försvara någon som dig, aldrig mer.

Zumba toning!

Hej på er! Har haft en jätte bra kväll och en mysig middag med tjejerna på Kina resturangen i Haninge Centrum. Dock vart jag lite besviken på maten. Jag beställde Wook och trodde såklart att jag skulle få en vanlig nudel wook, men nej. En Wook utan nudlar! Enligt mig otroligt konstigt... Det är väl en självklarhet när det gäller Wook? Eller kanske inte i Kina!
 
Nog om det! Igår tränade jag för första gången på ett tag, och vilken träningsvärk jag har i benen idag alltså! Mamma och jag körde inte bara Zumba utan också Zumba toning, alltså med vikter. Dem vägde ungefär 0,7kg var för sig. Det låter lite men det blir rätt jobbigt efter ett tag! Jag rekomenderar det verkligen, dans plus lite styrka, kan det bli bättre? Love it!
 
Imorgon blir det vanlig Zumba det ska också bli sjukt kul!

Ska ut med tjejerna nu!

Jag idag hörs sen!

Tillslut tröttnar man på att bli behandlad som skit jämt och ständigt.


Blogg.se appen fungerar inte, återigen...

Fan vad eran app är dålig blogg.se! Har haft mer problem med den en någon annan app. Och det är uppenbarligen inte bara jag som haft mycket problem med appen. Den krånglar ju var och varannan dag nu mera... 
 
Problemet denna gång är att varje gång jag klickar på att jag vill skriva ett inlägg så stängs appen ner. Jag kan göra allt annat förutom att skriva inlägg på appen. Helt sjukt konstigt... Sist kunde jag inte logga in överhuvetaget nu kan jag logga in men inte använda den till vad appen är till för, att blogga. Det känns som att jag snart kommer byta blogg portal helt till Devote.se eller något annat altenativ.
 
Någon annan som har exakt samma problem??

Shopping med Nadine i farsta!

Hejsan svejsan! Dagen har spenderats i Farsta med Nadine. Jag hittade ingenting konstigt nog! Har inte så mycket mera att berätta faktiskt, så jag sätter punkt här!

Djurgården, Stockholm.


Dag på Djurgården.

Där har jag spenderat dagen, eller ja halva i alla fall! Mer bilder imorgon,

Vad ska jag göra utan de olympiska spelen i fyra år?

Sitter och kollar på OS avslutningen, kan inte fatta att OS är slut! Måste jag verkligen vänta 4år tills nästa OS? Det känns så sorgligt! Älskar OS, det är verkligen jätte kul att titta på! Under OS, och VM för den delen, blir jag värsta sportfånen, speciellt när Sverige är med och tävlar och har chans på medalj. Definitivt denna sommarens höjd punkt! Önskar ibland att OS var varje år, men då skulle själva storheten med de Olymipiska spelen dö ut. Men vilket bra OS vi haft ändå! Verkligen ett toppen OS, bland det bästa någonsin, eller av dem jag sett i mitt liv.
 
Och det är ju verkligen roligt att det har gått så bra för Storbritannien som håller i de hela! Och vi i Sverige ska verkligen inte klaga! 1 guld, 4 silver och 3 brons, vem kunde ens hoppas på det? Speciellt på vårat fantastiska handbolls lag som chockade alla med deras andra plats idag. Det var väl ingen som ens trodde att vi skulle ta hem ett guld? Eller hela 8 medaljer? Experterna som förutspår på ett ungefär hur många medaljer alla länder skulle ta i os detta år förutspådde 5 och inga guld till Sverige. Snacka om att dem hade fel om oss i år!
 
 Och nu är detta fantastiska OS slut! Och nu när OS är slut så är också sommaren verkligen slut, och det känns ju ännu sorgligare...Orkar verkligen inte börja skolan om 10 dagar. Ser inte fram emot det överhuvetaget, men vem gör? Förutom dem som ska börja första året på Gymnasiet kanske. Men det är väl bara tänka att de endast är 2år kvar av skolan, efter det är jag fri!
 
Lite härliga bilder från detta OS! Tack London för detta fantastiska OS!

Väcker gamla minnen, bamse i trollskogen!

Sitter och kollar på Bamse i trollskogen, väcker många gamla barndoms minnen. Det var det jag växte upp till, Bamse och Astrid Lindgren!

Staden med stort S.

Hej på er! Idag har jag varit i stan, alltså Stockholm med Nadine och Jennifer. Nadine sov hos mig från igår till idag så vi åkte från mig för att möta Jennifer i stan. Jag hittade inget alls, hade dock inte så mycket pengar heller eftersom vi shoppade i torsdags också. Jag la ju aldrig upp de jag shoppade i torsdags på bloggen så här har ni det nu istället!

Sveriges handbolls lag i final!!!

Mållös kan verkligen inte förstå det! Ett ord LYCKA!!!


Red lips.


Shopping på slut rea!

Mitt internet på datorn eller hemma fungerar inte så jag kan inte lägga upp bilder på vad jag shoppat just nu. Ni får hålla ut helt enkelt!


Home sweet home!

Lite bilder från Luleå. Om jag någonsin skulle flytta från Stockholm skulle det bli uppåt i landet i alla fall. Det är en väldigt fin liten by mina kusiner bor i utanför Luleå. Det har varit super kul, jag hade gärna stannat längre om vi hade kunnat! Men nu är vi hemma igen, imorgon blir det handen med bästa Nadine och eventuellt Jennifer!

Summer time!

Jag för två dagar sedan innan luleå kalaset!


Johan aka Batman junior!


Flower power!


I luleå!


Nytt i bokhyllan: Sofi Fahrman, Elsas hemligheter!

Sista boken i Sofi Fahrmans trilogi om Elsa, sorgligt men sant. Jag har läst de två första och ska nu börja på den sista. Imorgon flyger jag iväg , mera kan jag inte säga just nu. Flyget går 08.30 och jag ska upp 05.00. Jag uppdaterar mera imorgon då jag också kan avslöja mera. Good night sleep well!♥

My Victoria's secret stuffs!

Fick en fråga för ett tag sedan om vilka produkter jag har från VS. Jag har två stycken Body splash, Amber romance och love spell. Amazing shit säger jag bara! Dem luktar otroligt gott båda två!

Hyllning till Lari som äger Designadinblogg.se.

Vad vore jag utan hans otroligt bra tips? Vad vore någon untan hans hjälp med design? Jag tror nog alla som har blogg.se och som designar deras bloggar själva har gått in på hans sida för vägledning och om ni inte har, GÖR DET! Det är tack vare designadinblogg jag lärt mig allt jag kan om blogg design och olika koder, och fortfarande lär mig nya, roliga saker som jag testar. Efter ett tag så fastnar ju saker och då kan man testa sig fram själv mera och kanske till och med komma på något riktigt bra! Så tack för all hjälp som vanligt, mycket kärlek från mig till dig!

Förändringar på bloggen.

Bloggen kommer kanske se lite konstig ut idag eftersom jag håller på med en ny design.

RSS 2.0