Kan någon hjälpa mig att förstå?

Sa ju tidigare att jag fått ett zoomobjktiv. Är det någon som vet ? Det är sigma uc zoom 70 - 210mm, 1:4- 5.6, multi - coated. Det står längst fram i alla fall. Men ni kan ju skicka en kommentar eller något så kan den som vet säga något . Tacksam för hjälp!! :D<3

OKEJ!

Fick hem det senaste numret av Okej igår. Så klart är Kristen Stewart på framsidan. Haha som alla redan vet är jag inte vidare förtjust i twilight och det är där man känner igen henne ifrån. Men annars är hon ju en bra skådis. Men jag vet inte om hon gjort så mycket mera en vampyr filmen :P?

JUSTE VET NI VAD!? Jag har fått ett zoom objectiv. Det är kul men jag fattar inte... Jag kan inte fota ute :S. Kanske någon med canon kanske kan hjälpa? Det funkar måste man kanske ha utomhus inställningen på fattar inte i alla fall.

Men idag i alla fall så har jag i alla fall haft ett no prov. Det gick inte så bra men jag chansa i alla fall. Sen så hade jag engelska redovisning. Det gick inte heller så bra... Jag blev så nervös när jag gjorde redovisningen. Fast sen så hade jag råkat radera den förra jag och Sara gjorde noga. Så jag fick göra om det igen på två 50 mins lektioner. Vad kunde man förvänta sig. Jag har inga rest arbeten heller. Det är så skönt så man kan chilla lite ;).

Bilderna från ösmo marknaden idag igen :P!Kolla vem som fick följa med hem! :D

Jippy!

Min idol bild kom med på anaginas blogg. Hon är verkligen bästa bloggerskan! Rolig, tippsar om bra saker kan skämta om sin egen religion. Jag kan inte förstå vissa som inte tycker hon är rolig och att hon är dum i huvet för att hon skämtar om det hon gör! Jag tycker det är kul när man skämtar med både svenskar och muslimer för jätte många är så tråkiga och inte kan skämta om sin religion. Det är vad jag tycker i alla fall! Man måste kunna skratta åt sig själv för att man ska kunna skratta åt andra. Skickade en idol bild till Isabelle strömberg också tycker att hon är rätt bra också! :)

Marknad igen...

Jepp åker med familjen till Ösmo marknaden igen :P! Måste köpa svampbob tröjan :). Den är bara för söt älskar svampbob ! <333 :D

Melodifestivalen!?

Jasså jag bryr mig typ inte men nu fick jag reda på att tyskland vann. Men ni kan inte mena att det var bra?! Den låten sög ju. Hon kan fan inte sjunga. Det är ju värre en Man boy. Det måste väl varit bättre låtar med. Hon sjöng väl coolt men fan inte bra. Aja då hade ju Salem haft en stor chans att vinna hela grejen. Men jag vet ju liksom inte ens vilka låtar som var med så jag har väl inte mycke att säga :P.

Aja fick just reda på en jätte tråkig grej som gör mig så irriterad! Jag kan inte berätta för det rör inte mig så mycket. Men åååå vilka pyskfall det finns!


Ösmo marknad, farmor, moppe och sjö krog.

Titta vad mycket jag gjort idag/ Igår! Har varit ute hela dagen. Jaja... Vi kan väl börja med marknaden . Jag tänkte att det skulle bli helt ok väder typ inte sol men inte regn. Men vad händer när jag Emma och Camila kommer fram till ösmo? Jo det börjar spö regna! Sen vart det uppe håll och sen började det regna ännu värre. Sen så vare sol ett bra tag. Men jag köpte inget, hade knappt pengar men jag tycker det är roligare att kolla och fota. Men jag tog en massa foton i alla fall. Vi var där 1 timme kanske eller lite mera. Pallade inte när det regna så mycket.

Sen efter det så åkte vi till farmor för att pappa skulle kolla något. Och hon har sötaste hunden så jag måste så klart fota :P. Vi stannade där en halv timme kanske. Hennes hus är underbart! Hon har en jätte stor tomt med massa fina frukt träd, rabarber, blommor, en damm, fina små stugor där getterna bode då jag var liten. Sen så har hon lite fontäner med små änglar grodor på. Det är ett dröm hus för en som är gammal. När jag var liten hade hon massa djur. Katter, hundar, getter. Men nu har hon bara hund :).

Sedan fortsatte resan till nynäs där min syster skulle på kalas. Och jag skulle köpa godis. Jag möte mina tränare (pinsamt). Sen så åkte vi där i från. Och då åkte vi hem. Sen var vi hos Emmas farmor och åkte moppe med Malin. Och senare så var vi hos stolle i hennes stuga. Och sen på kvällen kom hem för en halv timme sen ungefär då hade vi varit på sjö krogen där det inte var något drag alls. Inte kul alls men vi hade kul tms lite i alla fall. Vi drack typ cola och snackade sjöng lite. Sen 11.40 kom jag hem. Gick och duscha och nu är jag här . Och orkar inte detaliera mera vad jag gjorde i duschen :D. 

(VARNING KÄNSLIGA TITTARE BILD BOMB :P!)


Outfit : Tröja gina linne bikbok tights Gina.Singa, Emma, Camila, Tyra :)!

Sorry!

Sorry för dålig update lägger upp bilderna snart ville bara skriva lite innan dagen är över :P!

Ösmo marknad!

Idag ska jag på Ösmo marknaden! :). Jag kommer ta med kameran och ta lite bilder. Kanske köper något jag vet inte riktigt :P. Men jag brukar ju köpa något litet i alla fall så vi får se. Men nu måste jag fixa mig ses senare!<333

Juste!

HAHAHHAHAHAHAHAA ! Glömde berätta om att jag sprang med flipplops och ramlade och skrapa upp hela knät xD! Gjorde ont som fah det gör det fortfarande men det är ändå lite klumpigt :D!

Moppe.

Mina fingrar är helt borta så jag kan typ inte skriva :P. Men i alla fall så ringde jag Emma kanske 19.19 (kommer exakt ihåg ) Brukar nämligen alltid pussa mobilen på 19.19 18.18 17.17 osv. Det sägs ge lycka. Men i alla fall så bestämde vi att vi skulle vara men hon höll på med moppen så det vart lite senare. Sen så kom hon och Malin och vi åkte lite moppe över allt. Sen körde vi ner till bruket och jag visste att millitärerna höll hus där nere så att jag förberede mig på det så inte skulle flyga av moppen för att vara så rädd :D. Men när jag väl såg dom hoppade jag till ändå hahaha. Dom är fett läskig dom är ju gröna så man ser knappt dom när det börjar bli mörkt. Men sen så åkte vi typ runt och jag höll på att frysa i hjäl. Sen så började Malins moppe helt plötsligt slå gnistor eller hur ska jag säga. Det var lite läskigt men det var troligen avgas röret som var för varmt eller något. Men det löser nog sig tror jag hennes pappa hittar nog felet.

Sen nu så sitter jag här :P. Nej men jag kom väl in halv 11 för det är kalt och tråkigt ute. Ingen var vid sjökrogen heller helt dött en fredag kväll?! Det är på lördagar och fredagar alla är där men aja alla var väl på något annat place. Kanske för att sommar gästerna inte slagit sig till ro :D!

Our house in the middle of the street.Såg ut att bli dåligt...

Men det vart det finaste vädret :)!  Och det är ju kul. Idag var det första dagen i skolan eller andra den här veckan men det känns som första. Ja, första lektionen gick bra jag gjorde matte prov, missade ju både matte och no provet. Men jag gjorde bara det det gick väl bra trodde jag kunde allt nej men lite i alla fall. Jag gjorde alla frågor förutom 3 kanske. Chansade på 2 stycken som jag fick hjärn släpp på. Jag gjorde 3 slarv fel. Men fick G i alla fall.

Men jag måste bara fixa det och lite till sen är jag klar med allt. Inget kvar i so, svenska, engelska ,teknik och slöjd jag har kvar matte och no. Så måste fixa det nu men sen ska jag nog ut det är ju fint väder. Och sen så ska jag vara med sötaste Emma.

Inget mera bloggande idag!

Det här är mitt sista inlägg för idag :P! Jag ska tagga Ghost whisper hela kvällen så skriver ett sista innan jag ska titta. Men imorgon kommer väl lite bilder och annat . Har ju uppdaterat ganska mycket idag men mera igår .

Btw tack för alla åsiker och fina kommentarer om nya headern! :D

Ny design!

Ny design hiss eller diss ?

Kan det vara...

Att sidan är blockad www.loopia.se . Det märkte jag nyss. När jag gick in på designa din blogg. Sidan där man kan hitta smilisarna. Hoppas det löser sig måste kolla med han som äger designadinblogg.se nu på en gång. Mina kära vänner jag ska lösa det här ! :D

Vad har hänt med Smilisarna !?

Alla bloggar jag gått in på har inte smilisarna kvar. Jag märkte det när jag hjälpte en tjej med hennes blogg design. Men sen titta jag runt på typ 3 bloggar och dom är borta på alla! Är det någon som vet vad som hänt?!

Sandhamn!

Sitter och kollar på Sandhamn ni vet tv programet. Har sett det några gånger kanska 3. En gång då han från idol var med och han sjöng. Å herregud säger jag bara. Han trodde verkligen att han skulle få sitt "genombrott" i musik karriären... Hans fru nej men gud tycker synd om människan. Nej men jag kollar inte så mycket på stekar program. Men egentligen är programet värdelöst, det är som att göra ett program med muskö gästerna. Jag sitter och skrattar åt stackarna som är med och tror att dom är coola :P.

Jag tror jag har ca 100 besökare idag och en massa kommentarer tack så mycke söta ni!♥

Plugg....

Måste plugga och har pluggat till ett prov jag missat hoppas jag kan göra det på fredag!

Oj, vad många besökare !

Oj, Jag brukar normalt ha läsare mella 25-60 om dagen nu dom senaste dagarna har jag haft 55-80 ! :). Det är ju kul tycker jag :D! <3333

Familjen annorlunda.

När jag är hemma så tittar jag alltid på det. De är ju reprisen från förra året men då missade jag det för jag var på träning. Men jag tycker det är så himmla gulligt! I alla fall familjen Johansson. Deras unge Theodor han är så himmla söt att man vill äta upp ungen :P. Han ser ut som ett litet troll. Men det börjar klockan 13.35 sista avsnittet kanske inte så kul om man inte följt att kolla på sista men ändå! :D


Något jag tänkt på länge...

Att nästan alla googlar minst en gång om dagen. Tänk på hur ofta vi googlar. Jag googlar minst en gång då jag sitter vid datorn kanske 3 gånger om dagen. Vad hade vi gjort utan Google och Wikipedia? I skolan på so googlar man oftast på historia typ Kung Ludvig XVI. Och hemma på bilder eller bloggar man vill hitta. Ja vad som helst kan man hitta där. Det hamnar på min topp 10 lista dom saker jag gör mest i mitt liv. Kanske på plats 4-5 någonstans där. 

Grymt när man tänker på alla saker man gör i sitt liv varje dag.

Can't Touch It!


Can't Touch It - Ricki-Lee

Alla människor är färgade. Annars skulle man inte se dom!


Missar många prov...

Missa ett matte prov idag och ett no prov imorgon. Men jag har lixom inte pluggat så jag ska göra de så jag kan fixa proven innan betygen läggs. Jag ska plugga imorgon glömde sakerna i skolan igår. Planerade inte att vara sjuk direkt... Men det kan inte hjälpas min syrra får ta med grejerna hem så kan jag plugga imorgon. Tur att det är fult väder så man inte är sjuk när det är finaste vädret liksom :P. Aja sitter vid bdb nu i alla fall.

Man kan göra egen wook eller så kan man köpa!


Norska Hollywood fruar.

Ikke svenske men norske! Misslyckat försöka att prata norska men det är ju nu Maria kommer alltid vara nr 1 :). Men dom här var ju värre tydligen. Dom älskar sina hundar mera en sina män?! En av dom är ju jätte ung. Men man får väl kolla på det då :). <33 

Ayia Napa.

Längtar tillbaks till Cypern! Jag är såå avis på Paow och Hugo. Problemet är att man måste åka i 45min i en varm buss från flygplatsen och sen måste man åka samma väg tillbaks :P. Men de är värt allt resande. Tyvär inte någon snygg kille på vårat hotell :(. Hoppas hon går till Nissi beach eller åker. Det är den finaste stranden i hela Cypern. Men det är propp fullt med folk!

Men i alla fall så har jag varit i skolan idag. Och det var väl mindre kul eller helt ok. Hade redovisning jag tycker det gick skit. Ska träna idag också fast jag har typ as ont i halsen men i alla fall. La aldrig in bilder från igår här kommer några.


Kenza noll koll?!

Jag läste nyss på gossips.se att ni vet Kenza har plåtats för tidningen Cafe. I samband med plåtningen så har redaktionen på Café frågat henne hur killar ska klä sig i sommar och hon svara: Vita converse, beiga upp rullade Chinos och en vit T-shirt och snygga solbrillor, typ ray-ban Wayfarers! Och att man bör undvika Jeansshorts.

De är exakt som jag tycker ! :) Jag och en kompis snackade om det när vi såg en kille med korta Jeansshorts fult som fan. Och jag sa till henne att det skulle vara as snyggt med upp rullade Chinos och Vita converse osv på en kille . Jag håller helt med det är så snyggt med den outfiten för en kille. Precis så ska det vara Kenza :)!

Men dom killar som läser tidningen tycker att hon har noll koll och är pinsam, trög. Och tycker det var för 2 år sedan man hade det. Knasigt... Är det bara jag och Kenza som tycker det???? :O<33

Avatar.

Fy vad dåligt väder det är! Då blire såklart film ;). Jag har sett Avatar idag för första gången. Ja, jag vet att det är lite efterblivet, men det har inte intresserat mig att se den. Fast jag tycker den var bra men det är inte den bästa jag sett. Eller jag var liiite off hela filmen så jag måste se den igen. Men den är väldigt bra på något sett.

Ikväll ska jag se New moon också. Fast jag har sett halva den. Men det förvånar mig inte om den suger :P. Jag gillar ju inte Twilight serien alls.

äckligaste!

Bläää! Human Centipede var bara äcklig. Inte så himmla bra, jag blev besviken. Men det var den äckligaste filmen jag har sett. Men jag måste se 2an för det är nu det är spännande alltså när den sluta. Eller man säger väl på slutet men jag hoppas inte 2 är lika äcklig....


Ska se Human centipede!

Japp har laddat ner den snart klar. Måste verkligen se den. jag är typ gaalen nej men Joel tippsa så jag får hoppas den funkar :)!

Godmorgon.

Godmorgon alla! Fint väder idag också. Eller nej men det är varmt. Jag vill se en film som heter Human centipede. En skräck film som verkar så himla bra! Den handlar om den pensionerade kirurgen dr. Heiter som drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren. Inte ens om du har varit kirurg ett helt liv har du sett något liknande. Känsliga personer varnas. (från stockholmfilmfestival.se). Den ser ut att vara så jäkla bra har kollat på trailern 5 gånger. Den kallas Filmen som fått prubliken att spy.Bilder från idag och igår!

Några bilder på ungarna på gatan när dom körde vatten krig det har ju varit jätte varmt. Idag har jag varit ute
och lekt Burken med ungarna hehehe. Det är kul att vara bäst och ta alla. Nej men jag kommer ihåg på 6års när jag gick på scaouterna stavning(?). Då det var mörkt och vi var på ett ganska öde ställe vid våran stuga man fick ha ficklampa som hann så klart . Det fanns ett berg det var där vi körde med alla från ja jag kommer inte ihåg men med alla. Nästan alla här på vår ö har gått på det. Men vi lekte också något annat.... (tänker).... Vinken heter de. Det finns en som är hann och ska hitta folk som är gömda någonstans. Om man blir tagen måste man få en vink så man kan smitta utan att den som är hann ser en osv. Men det är ju sånt man måste ha kört någon gång som barn. Eller så är det bara jag som tycker det :P.

Hahaha men jag körde i alla fall det och jag vann enligt mig :). Fast alla tyckte jag fuska :O. Men det har jag gjort
fotat och lekt :).


Orkar inte...

Fan orkar inte uppdatera idag ! Men jag måste i alla fall ett litet inlägg. Men det blir inga bilder för jag pallar inte hämta kameran. Sitter och kollar på Ghost whisper spännande just nu! :D

Angående mitt inlägg...

Inlägget kisse kisse katten hade inget med Kissie att göra alls! Det var lixom så att när JAG var liten i alla fall sa jag kisse katt, jag vet inte om ni gjorde det?! Men jag fick en idee att skriva så för att det lätt lixom gulligt. Och i går var det en liten flicka som sa så också. Jag vet ju inte om riktigt hur vissa menade. Men så nu har jag sagt att det inte har med henne att göra i alla fall. Men jag stavade inte Kissie heller... Kisse missarna är för söta för att bli kallade Kissie.

Träning.

Hemma eller för ett tag sen. Jag har designat lite eller testat. Kollar just nu på Anna Anka söker assistent. Jag har sett de kanske 2 gånger. Jag såg nyss en jag känner på tv. Han assistenten fråga om hon ville köpa en signerad bok av Anna Anka :P! Coolt jag är säker på att det var hon men hon tacka nej. Hon kanske såg Anna Anka på Ica maxi. HAHAHAAA! Men hon är ju inte gravid så jag tror inte hon är intresserad :P.


Kisse kisse katten! :D
24+.

Jag trodde aldrig att det skulle bli så varmt på länge! Men ja ville typ ta livet av mig på ett bra sätt :P. Men därför har jag inte uppdaterat något. Men jag ville men pallade inte att gå in och sätta mig vid den för då blir jag lixom fast vid datorn. Jag har i alla fall tagit på mig shortsen och linne sen har jag bara chillat i solen. Och hjälpt mina syskon att räkna sina pengar i sin lilla shop :). Dom skulle ha sålt kokos bollar men åt upp dom. Och sen så säljer dom blommor. Just nu kollar jag på Ugly betty. Jag lägger ut bilder sen .


Varm dag! :)

Phhhuuu vad varmt det var idag! På bussen höll jag på att dööö det är så jävla varmt på bussarna. Sen när jag kom hem så stog en massa barn och sålde blommor jag köpte av dom. Och jag fotade lite den hära vackra dagen. Sen så var jag på träning. Det gick inte bra.God natt !


Sov gott ses imorgon alla sötnosar!


Angående blogg mejl.

Jag är jätte dålig på att kolla mejl men om ni är intresserade av att jag ska göra en header eller vad som helst jag kommer vara inne minst 2 gånger i veckan. Men det är ju bara och lägga till mig så löser vi det. Jag kommer kanske kolla mejlen då och då. Men det är bara så att ni vet.


Vilket fint väder!

Gud vad fint vädret var idag! Typ 20+ tyvär så solade jag inte men jag var ute i alla fall. I minst 2 timmar kanske 3. Vi var vid mickrum btw. Idag hade jag tänkt att jag skulle göra dagens outfit men min Canon var sluut på batteri. Så jag pallade inte. Misstänker att den stog på hela natten :S. Men jag var i alla fall med Linus, Thomas, Emma och Malin. Sen kom en massa typer. Kommer inte ihåg alla ens :P. Men det var väl kul. Men det var roligast när Malin var med. Sen så gick jag själv hem där ifrån för folket skulle stanna längre på bryggan och chilla. Sen har jag varit hemma sen jag kom hem vid halv 8. Och jag har kollat på tv och sutit vid datorn, fixat en klocka på bloggen som ni kanske ser. Jag har väl inte kollat så mycket. Men lite på Rosa pantern och South park.

Nu ska jag nog kolla på Bella Tyra show. Jag har kollat på det dära Kissie klippet minst 2 gånger jag fattar bara inte. Jag vet inte men aja jag tycker det intressantaste avsnittet jag sett. Det var en sån spänning hela tiden. Jag märker lixom nya grejer varje gång jag kollar på det. Jag funderar också myket om vad Kissie egentlien känner hon är så spännd och rädd. Eller det är vad jag tror, jag håller med Bella om att hon nog behöver en kram. Kom till mig Kissie så ska du få en kram och gråta ut på en axel ! Jag tycker bruden ska satsa på konsten eller sången? :)<3333

Bilderna.

FREDAAG!


Inna - Hot.

Kissie i bellatyrashow.se

Nej fy vad illa hon var elak. Jag blev så irriterad Bella och Tyra är så coola och snälla. Var för är hon så mot Bella lixom hon har acne själv! Men hon ser så nervös och osäker ut. Men när hon säger till Bella "asså nej men jag skulle aldrig umgås med dig på riktigt". Men hon beter sig alltid som en jävla barn unge. Man märker ju när hon går på slutet och bara säger att hon är jätte kissnödig och bitches slänger hon också in. Om hon vill framstå så kan hon göra det tycker jag. Nog för att jag inte är smal men i ansiktet såg hon ut som en FLÄSKPADDA! Men aja hon är ful och äcklig. Ta dig i röven dryga fan!

Jag tycker verkligen om Bella och Tyra. Och jag tycker Kissie var för kaxig och jag tror inte Bella har sårat henne. Men hon påstår det. Men Bella berömer och tycker hon är bra på konst. Och hon är fortfarande dryg. Och avikande. Men hennes video sög i början. Jag tror inte att hon kan sjunga med tanke på hennes bror som sög!

Slickad mullvad-.-.

Ja det kan ju hända att det börjar regna när man är ute och får en jävla lust att blöta ner sig. Genom att springa i ösregn. Och man kan ju tänka bara litee smart innan som: "nee jag tror jag kommer ångra sen för jag HAR JU INTE ETT BUSS KORT och måste gå hem, kanske inte borde riskara det... Eller så tänker man inte alls och får gå hem till Emma blöt och jävlig och känna sig som en slickad mullvad.... Ja vi hade ju kunnat stanna under tak men neej nej. Så funkar det inte. Om vi hade vänat under taket så hade det inte blivit så att vi vart jätte blöta :P.

Så tippset är STANNA UNDER TAK för det är bara roligt för tillfället att vara blöt..


BTW vi hitta en död mullvad, oj menade grävlling uuusshh! när Emma och Vanessa skulle kissa i skogen efter vi hade grillat marshmallows och kastat grill pinnar på varandra. HAHAHAA vi slösa lite 19.50 på grill pinnar som vi andvände tre av :). Sen så kom en massa folk dit. Så kan det gå. <33

Är hos Emma !

Jag har inte uppdaterat för jag är hemma hos Emma i sjöstad. Igår fota vi men jag kan inte lägga in bilder för jag sitter inte vid min dator ;). Men jag gör det när jag kommer hem i morgon. Det finns ju feett fina körsbärs träd tror jag det är. Så det fota vi. Sen va vi med en av Emmas kompisar på kvällen. Men måste kissa nu snart kissar jag på mig :P.

Skoljoggen imorgon.

Imorgon ska vi ha skoljoggen det är 7.3 km att springa. Jag tror jag kanske kan spring gå. Jag hoppas att jag kommer typ på 1 timme ungerfär. Men jag kan fixa det ganska fort för det är inte en svår väg direkt. Alla skolor har tydligen skoljogg. Men på hösten plus att deras kanske heter något annat. Men vi måste i alla fall komma in på innan 1.5 timme. Och det klarar jag väl :).


Smile bitch :).

Japp jag har lagt in en massa smilisar det ser mycket trevligare ut tycker jag :). Eller vad tycker ni? Men jag tycker det i alla fall. Jag har varit ute hela dagen och sovit/ fotat. Sen så lagade jag maten och egentligen så skulle jag puplicera deta inlägg mycket tidigare vid 18.18 :P.Tränat.

Kom nyss hem från träningen :P . HAHAHAHHAAA snackar med killar i min klass så jävla roliga xD! Jocke sitter och sjunger. Och spelar wow samtidigt xD. <333

:D!!!!!!!!

JAG HAR EN SJÄLVUTLÖSARE NU! Jag köpte den av Johanna :). Men man har ju det ju på kameran också. Men jag ville ha en i alla fall. Men vi slutade tidigare i dag i alla fall. För vi hade inte någon svenska eller vi hade det i stället för so på dagen. Men jag fick stanna om jag ville men jag ville inte det. Jobbar hellre hemma i stället för att stanna kvar och komma hem 2 timmar senare. I kväll ska jag träna. Jag vet att jag kommer blogga för jag kommer hem runt 8 vet inte riktigt. Hoppas jag kommer hem till 8 för då kan jag se vad jag vill. Jag tycker det är mycket skönare att börja tidigare och sluta tidigare i stället för att börja halv 7 och sluta halv 9. Så det är bättre att sluta och börja som vi gör. Men det är ju fys, fast det är ganska kul. Sitter och kollar på top model 21. Det är inte lika bra som åren före. För det är inga jag tycker är vackra.


Själv utlösare!

Min kompis hade köpt fel till sin kamera så vi ska checka om den funkar på min och då ska jag köpa den av henne :P. Johanna har en blogg så jag passar på att länka henne. Men jag hoppas den funkar så jag kan köpa den :p. Jag vet lixom inte riktigt hur man ska ställa in för det :p. Om det är manuelt så kommer jag inte överleva för jag fattar inte ett skit xD. Men man lär sig eller hur ? :).

Tyra bella show.

Sitter och kolla på när Dessie var där missade ju det. Men jag tycker faktiskt Dessie verkar ganska rolig. Men liite för "OMG" kanske. Men alla som känner henne säger att hon är fett rolig. Men vad vet man om man inte träffat henne på riktigt.Idag i så hade dom städ dag här. Det är inte riktigt min grej så jag hjälpte bara lite. Men man fick ju en korv om man hjälpte till. Sen så gick jag in xD. Just nu kollar jag på Wipeout. Sverige har ju vunnit ganska mycke. Men jag tror inte vi vinner nu.

När kommer solen tillbaks!?

Näääää det är fult väder idag igen.... Jag hatar det. De var så skönt att ligga på en filt och läsa eller bara chilla. Men det har ju varit piss väder i snart 3 dagar eller? Aja men vi får hoppas att den kommer fram idag! HAAALLLOOOO SOLEN!!!

Klippt mig!

Nu har jag klippt mig. Jag passade också på att shoppa lite :P. Jag klippte inte kortare men upp klippt. Med tyyp lugg. Men jag var bara tvungen att springa in på Gina och jag hitta en feett nice tröja för 29:- ! As billigt men det var typ vår rea. Men jag var tvungen att köpa den för den var snygg och jag hade tittat på den när den kosta 149:-. Så jag blev ganska glad att den kosta så lite. Sen så gick jag in på ett annat ginatricot och köpte en skjorta. Jag tycker den är snygg. Det är min första skjorta men den liknar Camilas och hennes är sjukt snygg. Det kanske är en likadan jag vet inte.

Tröja 29:- gina. Skjorta 199:-.

Jag har slingat lite ;).

JAG ÄLSKAR DIG!


Klipp klipp!

Jag ska klippa mig imorgon och jag måste checka hur jag vill klippa mig. Jag kan en bra sida Frilla.se. Jag tror jag hittat en.

Frisyr från Frilla.se
Snygg va?


Eller den här! :)


Frisyr från Frilla.se

Shop shop! <3

Idag har jag shoppat med Emma eller vi "fikade" Och sen så gick vi i massa butiker. Cubus, h&m, Gina tricot, glitter, bik bok, expert. Jag kommer inte riktigt i håg. Men jag köpte en system kamera väska och trosor, bh och solglasögon. Det finns ju 3 149:- på gina tricot så snygga trosor alltså! Det finns ju 3 för 100:- också. Men jag tycker det är bra om man behöver lite underkläder ;). Men sen så köpte jag på en bh på H&M. Sen så åkte jag hem efter en timme eller en och en halv. Men musiken på Gina är så jobbig! Man blir så stressad.

Kamera väskor är sjukt dyra. Jag försökte liksom hoppas på att min kamera skulle få plats i den minsta väskan men nej så jag var tvungen att köpa den för 399:-. Dyr som fan men aja.

Kamera väska 399:- Expert.

BH 129:- H&M.

Solglasögon 59:- Gina.

3 för 149:-

3 för 149:-

3 för 149:-

Ny design !

Ny design hiss eller diss? Jag tycker den är as snygg!

Sitter och kollar lite halvt på gost whisper men jag är lixom lite upptagen så jag lyssnar lite lixom :P. Men nu ska jag försöka hänga med. Just shopping time imorgon ;). Och ska kanske köpa sol glasögon och sen en kamera väska hälst så billig som möjligt. Men jag åker efter skolan till handen och om det inte finns någon där ska jag ändå klippa mig övermorgon. Emma kanske kommer så då ska vi ta en fika eller något. Jag kanske också ska köpa något mera vi får se när jag är där har ju lite pengar nu ;)!<33

WIIIHOOOO!

Ute i solen .

Jäkla fint väder det har varit i dag då! Har legat i solen och läst Carolina Gynnings bok den andra. Ego Women den är uppföljare till Ego Girl. Om man har en dålig uppfatning att hon är en uppblåst bimbo VILKET inte stämmer. Hon är smart och osmart. Hon har gjort mycket dumma saker men jag tycker ni ska läsa. Men jag låg där minst en timme och läste. Jag har kommit ganska långt på 2 dagar. Kap 4 har jag kommit till. Sen så va Camila och jag ute och fota lite granna.Tänkte bara säga

Tänkte bara säga att jag är hemma och tänker gå ut nu. Jag ska väl fota lite också :). Jag har i alla fall i skolan idag som om jag inte skulle gå i skolan :P. Men vi sluta sent och jag missade bussen med 10 min så jag träffa Emma eller vi planerade det. Men jag va med hon och hennes kille Thomas i ca 1 timme sen åkte jag hem. Mina bussar går bara en gång i timmen så :/. Aja ska dra ut nu imorgon är det FREDAG BTW! xD<333333

Dåligt av mig.

Jag har varit hemma sedan halv ett och inte uppdaterat. Det var dåligt. Men idag har jag varit lite lat. Men jag har i alla fall kört som en jävel på träningen ;). Jag sprang tio meter upp för en backe ca 11-15 gånger räknade inte. Men jag måste ju fitt for beach 2010 xD!! Svenne morsan av anagina.blogg.se :). Det var en kort skol dag för mig. Det är skönt nu när våra träningar börjar och slutar tidigare för då kommer man hem mycket tidigare och då kan man kolla på vad man vill. Jag la aldrig upp en bild på mina skor som jag köpte men jag har faktiskt fotat dom nu. Jag har ganska stora fötter så jag har storlek 39. Jag önskar jag hade 37-38 men nej nej. Men nu ska jag kolla på något skoj, jag kände på mig att det var något och nyss så kom det upp ANDRA AVENYN!

499kr tror jag ;).

Camila och jag på foto runda.

Jag och Camila har varit på en foto runda. Vi fota en massa blommor och sånt men jag orkar inte lägga upp allt så här kommer tre bilder.


Photo is my life!


Föreställningen king of pop.

Skol dagen börja med en höjd hoppnings lektion på idrotten. Sen så skulle vi åka till Nuneeess nää skoja Nynäs heter det xD. Ja men vi skulle i alla fall på en föreställning som heter king of pop.... Nej jag gillar inte Michael Jackson. Men dom skulle göra en greej av det i alla fall.  Men jag tycker inte det var så jätte bra men några stycken hade väl talang. Dom behöver bara lära sig att le lite. Några stycken var väldigt glada också. Jag Lovisa Emma och Johanna :). Vi fota as mycke under föreställningen och utanför vid tåget :). Jag ska lägga upp några sen.

Jag tycker en kille var grym på att spela teater. Han var bara så bra. Resten lätt så in repiterat som att det inte kom från dom. Och två tejer som sjöng sjöng så falskt så att man ville skrika. Men men aja ska fota lite nu puss! :)
Sommaren börjar komma !


Träning

Nu ska jag på träning see ya! <33 ( Blogg.se är så efterblivet jag får inte upp någon bild ).

Konfirmatinos bilder !

Ja eftersom jag fick min system efter kyrkan så har jag bara bilder från fikat och lite annat! Jag är så himmla glad just nu! ;D. Men allt gick i alla fall bra i kyrkan. Jag gjorde lite fel men det gör väl inget alls för ingen märkte. Jag tycke det är lite tråkigt att det är slut men det är ett minne för livet. Jag har lärt känna så många nya fantastiska människor. Och jag kommer säkert ha kontakt med dom i alla fall. Men det har vart kul på de lägret jag var med på. Maten har varit god och ungdoms ledarna jätte bra! För att inte tala om alla andra prästen och dom andra har varit jätte bra. Sarah prästen är så snäll alla borde konfirmera sig i västehaninge man har så sjukt kul tillsammans. Min konfa grupp har världens humor och alla var så jätte snälla. Jag tror inte på gud, man behöver inte det för att konfirmera sig. Jag är glad att min farmor och hennes mn kom, jag träffar inte dom så mycket fast dom bor ganska nära. Här kommer bilder.


Första bilden.


Pappsen :D

Mamma!

Farmor gjorde en smörgås tårta!Man kan ju önska och få!!!

JAG HAR FÅTT EN SYSTEMKAMERA I KONFIRMATIONS PRESENT!! ;)

Man kan ju önska.


Eller?

Sitter hemma med familjen.

Just nu sitter jag hemma med min syster och håller på med en design till henne. Eller hon håller på :P. Här är en bild jag gjort :).

Dancing whit Tears in my eays!

Ni vet känslan att lyssna på musik jätte högt och bara sjunga och dansa? Den har jag just ! Och den låten som jag tycker är så grym. Det är Ke$ha så klart. Och den är så jävla bra. Ni måste älska den för den är inte så "popig", Omg jag tycker popig låter som en gammal kärring men i alla fall :P. Det är en balad lyssna på den!
Jag får den inte liten :(. Så kolla så här får det se ut.

Världens roligaste människa !

HAHAHAHHAHAAA! Herregud vilken människa hur fan kan man vara så rolig xD! Anagina.blogg.se ;).

konfirmation i morgon.

I morgon ska jag konfirmera mig :D. Så den är väl kul. Men jag kommer ju sakna några stycken :(.

RSS 2.0