Nikon D90 eller EU - moppe?!

Jag har hittat den perfekta kameran en Nikon D90, men jag har också hittat den perfekta moppen! Beslutsångest! Säger jag bara. Vill ha båda två så jätte gärna, men får tyvärr bara välja en av dessa två skönheter! Vilken ska jag välja? Nikon D90 eller EU - Moppen?! Frågan alla ställer sig...

Är det någon som har en Nikon D90 som kanske kan tala om hur bra den är eller eventuellt, hur dålig den är? Isånna fall KOMMENTERA!



Kommentarer
Postat av: å

hmm själv skulle JAG ha valt systemkameran eftersom att en rosa moppe är sjukt snyggt men den kör man ju bara i några år, o inte typ när man är äldre. sen måste man skaffa EUkort osv. fast med en system kan man ju fånga minnen o ögonblick, plus att det blir bra bilder. sen kan man ha dom hela livet, om man tar hand om den bra o inte tappar den osv. :p tycker kanske så eftersom att jag aldrig varit intresserad av moppar, bara kameror haha, men man ska välja det man helst vill ha och tror man kommer använda mest. ;) följ magkänslan!

2011-06-29 @ 19:43:04
Postat av: QN [TTHESEWORDS]

jag har en nikon d90 och jag älskar verkligen den :) såg att du hade fått en kamera redan så att skriva nack och för delar om kameran, det skippar jag! :)

2011-07-10 @ 17:28:31
URL: http://tthesewords.webblogg.se/



Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0