Test redovisning ( få mer läsare sidor )

Godmorgon, godmorgon! Kommer ni ihåg min nya smarta idé om att köra "Hilda testar"? Jag har i alla fall från igår till idag testat något som kallas bloggtrafik.nu där man genom att varva, alltså klicka runt på andras bloggar som också är med på bloggtrafik.nu. Dålig förklaring, jag vet men jag ska visa en bild.
Nu tog jag ett google exempel för jag vet inte riktigt hur man printscreen med mac...
Nu till vad jag tyckte om att skaffa läsare via att värva. Visst om de ända man vill är att ha är bättre statistik och kommentarer som i princip inte handlar om något som har med din blogg att göra utan handlar typ reklam eller folk som vill ha flera läsare eller mera kommentarer på sina bloggar, då kanske det är något för dig.

Men detta är inte något för mig, inte alls faktiskt. Jag tycker att det är lite fuskigt och desperat att använda en sån här sida. Jag vill att läsarna jag har ska läsa min blogg inte bara gå in på den och bläddra vidare eller lämna en meningslös kommentar. Så jag rekomenderar inte den till de bloggare som vill bli kändisbloggare eftersom att ingen egentligen läser era eller din blogg.
Så ett stort NEJ!

KommentarerNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0