Sista minuten.

Igår satt jag och mamma och tittade på sista minuten resor, de flesta till Alanya vi hittade en resa som vi funderar på att boka. De skulle vara så underbart, är bara ledigt 2 veckor under hela sommaren så att få spendera en av dem utomlands skulle inte vara helt fel. Har någon av er varit i Alanya? I sådana fall, hur var det? 

Kommentarer
Postat av: Denise

Jag har vart i Alanya och det är helt klart det bästa resan jag vart på. Vi åkte i slutet av sommaren då skolan hade börjat och det var tydligen den varmaste tiden så det var 41 grader i skuggan och det var verkligen fantastiskt. Så sjukt fint och hotellet vi bodde på var bara 2 min från stranden så det mesta ligger ju centralt och nära stranden. Något som är minus är att dom ber flera gånger om dagen och ofta tidigt på morgonen med, men annars finns det inte mycket dåligt att säga. Det bästa måste ju vara att vädret är så bra också att nästan alla kan svenska:)

Svar: Åh härligt! Nu blev jag ännu mera taggad på Alanya! :)
Hilda

2014-06-14 @ 22:04:27
Postat av: Josefine Forsman

Har varit i Alanya tre gånger (morfar har lägenhet där) och det är definitivt ett underbart ställe! Väldigt mycket party i restaurang och bazaar -områdena och det är ju jättekul! Sedan är turkarna väldigt trevliga överlag också vilket är bra. Får du för dig att handla i bazaarerna så pruta tills de ser väldigt griniga ut, då har du gjort ett bra jobb! :D (åker dit första augusti faktiskt, can't wait! :D)

Svar: Åh tack då vet jag! Har bara hört gått om Alanya hittills så är super taggad, nu är de bara passen kvar att fixa sen bär det av! :)
Hilda

2014-06-26 @ 13:50:10



Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0