Egobost till alla er vackra där ute!

Hur viktigt är inte allt detta som står på bilderna? Och hur svårt är det inte att glömma dessa saker i vardagen eller när man känner sig nere?
 
För mig, jätte svårt. Det är svårt att våga tänka eller säga till sig själv "Fan vad bra jag är!", kanske speciellt i Sverige. I Sverige får man inte korsa jantelagen, för du uppfattas man som skrytig och självgod. Visst kan jag hålla med till viss del, man behöver inte klanka ner på andra för att höja sig själv, men att få säga att man är bra, att man är lycklig, att man trivs i livet. Det ska väl ändå andra människor kunna unna en?
 
Men tyvärr är det inte så här, att vara lycklig driver verkligen andra till vansinne och avundsjuka. Sen säger jag inte att detta gäller alla människor, visst finns det dem som unnar andra, men många irriterar sig på andras framgångar här i livet.
Det finns en jätte viktig sak att alltid ha i baktanke, om du unnar andra lycka och hopp på det bästa, kommer tur och lycka också komma till dig, som en god cirkel. Tänk såhär: Om du skulle vara lycklig eller ha lyckats med något riktigt bra, skulle inte du vilja att dina vänner eller andra människor tyckte du var värd det/unna dig det? 
 
Många saker är viktigt i livet, att våga älska sig själv och känna glädje för andra människors framgångar är en av dem. Att vara lycklig ÄR viktigt, att peppa och älska sig själv ÄR viktigt för att andra också ska kunna älska dig. Att unna andra ÄR viktigt. Att tro på sig själv ÄR viktigt! Kom ihåg det, försök i alla fall! Du som läser detta just nu ÄR bra och viktig och förtjänar att vara lycklig! 

KommentarerNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0