Till alla där ute, hjälp till och visa ert stöd!

Till alla er där ute, snälla gå med i denna grupp för att stödja Laziz som är utvisningshotad, för såhär får det inte gå till! Tro mig, han förtjäna verkligen att få stanna här och det är också hans dröm. Laziz är går i min parallellklass på Fredrika Bremer, han har bott i Sverige i ca: 5år och nu kanske han inte ens hinner ta studenten med sin klass. Alla i min klass, lärare och andra klasser på BF är beredda att kämpa för att låta honom stanna kvar, så snälla ni hjälp oss att låta Laziz stanna i Sverige! 
 
Update: Namninsamling hittar ni HÄÄR! OCH för mer fakta om Laziz LÄÄS och snälla sprid denna artikel!

Kommentarer
Postat av: Nadine

Done! har dem kommit innanför gränserna lagligt så ska dem f*n inte bli utkörda sen. Det är inget j*vla öppet köp på människor. Vad håller dem på med egentligen?, dem är ju inte helt kloka! Hjulet snurrar men hamstern är garanterat död.
Han är ju Svensk nu!
Det här är hans hem nu och förhoppningsvis framtid.
Om man som utlänsk/flykting, kommer hit försöker anpassa lära sig att på ett eller annat sett bli "svensk" då har dem all rätt att vara här.
Så jag förstår inte varför han och flera unga människor med ambitioner ska bli utkörda. Kör ut dom som sitter på gatan, går längs pendeln och följer efter en och tigger, för dem är dem ända som inte förtjänar att vara här, eftersom det är olagliga ligor som sköter 90% av allt detta vilket kan ses som en kriminell rörelse. Varför sparkar dem inte ut dem?

Svar: Helt rätt skrivet! Han är svensk, han bor här och det här är hans hemland! Tack vännen för ditt stöd!
Hilda

2013-10-16 @ 17:29:03
URL: http://nadine.forme.seNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0