Blonde highlights.

Jag ångrar inte att jag färgade brunt och jag trivs absolut i det, men med handen på hjärtat, så trivs jag bättre i blont. Därför har jag bestämt mig för att lägga in massivt med blonda slingor och fortsätta så tills jag är nöjd helt enkelt. Jag vill dock inte vara lika blond som jag blev i sommras. Det var jätte fint på sommaren men alldeles för ljust för att kunna ha det på vintern. Men nu har jag i alla fall bestämt mig som sagt, jag ska börja i November eftersom jag gärna vill vara 100% nöjd till våren och min kommande student!
 
Det är nog det som är allra viktigast för mig, att ha en väldigt fin färg till studenten, jag vill ha perfekt hår! Just nu är jag på god väg att få tillbaka mitt långa hår efter att jag klippte av det förra året, största misstaget hårmässigt någonsin... Jag vill dock ha ännu lite längre, kanske 5 - 7cm längre än vad jag har nu!

Kommentarer
Postat av: Linn

Sjukt snyggt ju :) Trivs också bäst i blont! :) (Är visserligen min naturliga hårfärg, och har aldrig färgat mörkare, men ändå, haha :))

2013-10-28 @ 12:07:32
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Johana Duggin

kommer nog bli skit snyggt!! :D

2013-10-28 @ 12:15:50
URL: http://duggin.blogg.se/
Postat av: Camilla ♥ 130510

Kommer säkert bli supersnyggt :D

2013-10-28 @ 12:18:31
URL: http://mirabilibus.blogg.seNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0