Önskeinlägg: Make up!

Det var ett tag sedan jag körde ett önskeinlägg så jag passar på nu. Det var någon av er som ville veta vilka smink produkter jag använder så här har ni det!
 
1. Jag brukar börja med att lägga på BB cream, rekomendras verkligen! Den är super bra, håller hela dagen och ger en fin färg.( jag använder en pensel till den men hittade den inte förtillfället)
2. Efter det så brukar jag använda min concealer som jag fick gratis från the studio, för att vara en gratis produkt är den faktiskt super bra. Jag brukar blanda den med fondationen för att den inte ska vara ljus.
3. Efter den använder jag antingen denna HR rougen eller solpuder på kindbenen, ibland panna, näsa. Den är också super bra rekomendras också varmt.
4. Näst sist så använder jag ögonskugga, använder oftast en mitt i mellan borste men hittade inte den heller, haha. H&Ms paletter är super dålig, bland mina sämsta köp någonsin. Den håller någon timme sedan försvinner den mer och mer för varje timme som går. Den andra paletten däremot är bra, den håller länge och har inte för mycket glitter i sig, vilket jag gillar. Den har jag haft ganska länge  och jag tror den är köpt utomlands så den finns nog inte i Sverige.
5. Sist men inte minst så lägger jag på mascara. Volume miljon lashes är min absoluta favorit, den klumpar inte och framhäver verkligen alla ögonfransar. Om man har lite kortare ögonfransar som jag så satsa på denna för den framhäver alla ögonfransarna så det ser ut som att man har längre och fler än vad man egentligen har.
 
Allt borde väl gå att hitta på kicks tror jag, förutom ögonskuggorna och concealern. Hoppas ni som önskade blev nöjda med inlägget!

Kommentarer
Postat av: Nadine

ett sista försök till att blogga utan att bank vet om det. vi måste ses snart snygging!

Svar: Wihooo! Japp det måste vi!! <3
Hilda

2013-03-01 @ 15:49:14
URL: http://960108.devote.seNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0