Önskeinlägg: Mattips!

Jag vet att ni ville se vilka maskiner jag använder på gymmet och sånt, och det kommer komma men delar upp önskningarna lite så det slipper bli ett mega långt inlägg. Men det kommer!
 
Men det här med mat, jag är väl lite sådär med mat jag kan ju inte påstå att jag äter hälsosamt hela tiden, men mitt bästa tips är verkligen att inte hoppa på någon diet utan istället äta som vanligt, grönsaker till varje måltid, träna mera och dricka citron vatten. Skippa godis och sötsaker på vardagar, skippa helt om man känner för det. Men att man äter lite chips eller godis 1 - 2 dagar i veckan påverkar inte vikten om man tränar regelbundet i veckan.
 
Sen bland det viktigaste: Sluta små äta! Det är något jag haft problem med innan. Men nu har jag nästan helt slutat med det! Det är små ätandet som påverkar både vikt och tänder. Eftersom att man hela tiden äter på något hinner ju inte kroppen smälta maten och tänderna får aldrig vila.
Det är vad jag har lärt mig i alla fall! Sen ska man inte göra som jag gjort denna helg, haha ätit lite för mycket onyttigheter men någon gång ibland gör väl inte så mycket tror jag!

Kommentarer
Postat av: AmandaB

Allt bra idag? :D

MVH AmandaB

2013-01-27 @ 21:40:00
URL: http://amandablomkvist.blogg.se
Postat av: Sanna

Massa gott!

Svar: Ja verkligen!
Hilda

2013-01-28 @ 09:12:35
URL: http://sannakumlin.se
Postat av: Sanna

Hej fina du! Skulle du vilja göra ett bloglovin' byte? Det finns en bloglovin knapp på vår blogg. Kram ♥

2013-01-28 @ 11:47:53
URL: http://rebeccaochsannas.blogg.se
Postat av: Fotograf Malin Sundin

oh vad gott :)

2013-01-29 @ 11:48:53
URL: http://malinsundin.blogg.seNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0