Hur kan man gå på detta?

"De senaste decennierna har Sverige tagit emot allt för många människor på allt för kort tid. I många fall mångdubbelt fler än våra grannländer och invandringen till Sverige fortsätter att ligga på rekordhöga nivåer. Denna ansvarslösa politik har gjort att det ständigt skapats växande utanförskapsområden runt om i landet. Områden som när de byggdes betraktades som fina medelklasskvarter har förvandlats till segregerade områden där arbetslösheten och brottsligheten är hög."
ψ
"Vi vänder oss emot det multikulturella samhällsbygget då det förutsätter splittring, utanförskap och även kräver att vi i Sverige ska anpassa oss till andra kulturer. Utgångspunkten måste vara att de som invandrar till Sverige ska anpassa sig till svensk kultur och svenska värderingar. Vi står upp för en öppen svenskhet där invandrare ska kunna bli en del av det svenska samhället. Vad som är viktigt för oss är att det finns en strävan hos de som kommer till Sverige att ta till sig svenska värderingar och bli en del av det svenska samhället."
ψ
Detta är kopierat från Sverige demonkraternas invandrings politik, detta är vad dem står för.
Jag läste för ett tag sedan i afronbladet att Sverige demokraterna tydligen har växt till att bli sveriges tredje största parti, och detta tycker jag är helt absurt med tanke på vad dem står för i grund och botten. Jag tror seriöst inte att hälften av alla ungdomar som tror sig stödja dem inte vet exakt vad Sverige demokraterna står för. Jag tycker verkligen att ni som tycks stödja Sverige demonkraterna ska läsa detta några gånger, för detta är icke politik och väldigt opolitiska åsikter.
ψ
Om ni nu uppmärksammar detta två stycken så tror jag att en smart person skulle välja att inte rösta på SD. Sverige ska inte behöva anpassa sig till andra kulturer, utan istället skall dem som flyr hit rätta sig efter de "Svenska" Kulturerna och Svenska värderingar. Säg vad ni vill, men i mina öron är detta sjukt! Människa som människa, religion, land, hudfärg eller kön, det spelar ingen roll.

KommentarerNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0