We can´t buy love.

Kärlek är inget någon person, någonsin kan köpa. Riktig kärlek kommer från hjärtat inte från plånboken. Det finns såklart ganska många människor som försöker ge sina barn allt de pekar på eller så mycket pengar de vill ha. Jag tror personligen att dessa människor saknar ett X-antal livserfarenheter. Många vuxna satsar kanske väldigt mycket på jobbet och jobbar för mycket så dem inte har tid att visa den sorts kärlek som alla barn behöver till sina barn.
Då blir det lätt pengar eller saker som ersätter de tomrummet. Inget barn tackar ju nej till att få alla leksaker den vill ha eller så mycket pengar som den behöver.
Men det kommer ändå inte hålla i längden, det ända de personerna får ut av de dem håller på med är bortskämda och otacksamma barn som tillslut kommer kräva ännu mer en vad föräldrarna någonsin kan ge. Det kan såklart vara så i ett förhållande mellan man och kvinna också, eller vad jag nu ska kalla det, och då kan det helt plötsligt ta slut eftersom förhållandet enbart gått ut på pengar.

KommentarerNamn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0