Skäms på dig Kungen!

Nemen nu får det väl räcka här tycker jag! Är man så desperat att man är otrogen sin fru!? Trodde han inte det skulle komma ut någon dag att självaste KUNGEN AV SVERIGE har varit otrogen mot DROTTNINGEN AV SVERIGE!

Vilket jävla skämt säger jag bara, eller pina för hela sverige . För ca ett halv år sen så står han och skäller ut Jonas som varit otrogen mot Madelenie och sen håller han på med samma sak själv! Är det bara jag som tycker det är helt besart. Vad är det för land vi lever i?  
SKAM FÖR HELA SVERIGE HELA VÅRAT VACKRA LAND SKÄMS PÅ DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: my

det var ju över tjugo år sen typ? alla människor gör fel och varför kan inte kungen också göra det isf? kungen är ju likadan som oss bara att han har ett annorlunda namn som lyfter hans "status", och du vet inte om det är sant eller falskt? bara den som ser det kan säga om det är ett rykte eller inte, och du har sett att han har varit otrogen då? (:

2010-11-23 @ 19:22:32
URL: http://myzano.devote.se
Postat av: my

det blev känt för en månad sen ja, men det hände för flera år sen? folk vill bara förstöra för andra, och kungen har gått ut med det själv? eller är det den boken som har det?

2010-11-23 @ 20:19:58
URL: http://myzano.devote.se
Postat av: my

det var ju inte han som gick ut med det först, men han vill nog lägga det bakom sig, börja om som det flesta gör.. och om han nu har gjort det så var det ett misstag som går att förlåta.

2010-11-23 @ 22:19:46
URL: http://myzano.devote.se



Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0