Like it's my B-day.

Idag fick jag hem tre paket i brevlådan. Ett från Ebay, ett från kicks och ett från Ginatricot. I kicks paketet låg en ny concealer, ett skinfinish i färgen Global Glow och ett läppstift i den perfekta höst färgen Diva, allt från MAC. I paketet från Ebay låg fransarna, de är så fina men tyvärr kanske lite för extrema för min smak, i alla fall de från Red Cherry. Däremot passar de perfekt till Halloween! I de sista paketet låg ett par byxor från GInatricot som jag visar en annan dag, hehe. 

En bra kombo.

Bugetkap!
Älskar vinrött, svart och guld till höst och vinter. De passar så bra ihop med varandra. Mörkrött och guld är bland de snyggaste kombinationerna jag vet. Ovanför har ni några utav mina saker på min wishlist nu till hösten. Läppstiftet och byxorna kan jag checka av eftersom de lär trilla ner i brevlådan vilken dag som helst. Kappan är också dödligt snygg, vill verkligen ha den också! 

It's in your hands.

Vad vill ni se mera av? Har ingen aning om vad jag ska spela in för vloggar eller vad jag ska blogga om och när jag inte vet vad jag ska blogga om, struntar jag i det. Vilket resulterar i en sjukt dålig bloggare. Så skriv, vad som helst (inom vissa gränser förstås), som ni tycker jag ska blogga om och som ni vill se mer av. Jag vet att ni finns där och att ni läser och det är er jag bloggar för så vad vill ni se för en roligare, mer varierad blogg. Nu är det i era händer, puss på er! 

Iphone 6 Guld.

Bestämde mig för att starta ett abonnemang och skaffa mig en iphone 6. Det känns så vuxet när man skaffar ett eget abonnemag som man betalar för sina egentjänade pengar. Det var inte direkt ett billigpeng i månaden men det är de värt, det handlar om priorieringar. Längtar tills den anländer om sisådär 1 - 3 arbetsdagar! Just, det blev en guld, den är lätt snyggast av alla tre! 

Love bugs.

Waiting...
... På något gått. Alltså väntar så många paket nästa vecka och är såå taggad på dem. Delvis nya saker från Mac, en hel drös med nya sminkborstar eftersom jag var tvungen att ha de i roseguld också, ett par fransar från Red Cherry och 4 par från Ardell, en blåliner och massa glitter som jag klickade hem för en billig peng på Ebay men som inte är med i collaget. Smink är verkligen de bästa som finns, utan tvekan. 

Rosie H.W.

Alltså allt i detta collage fyller höstmörket med ljus. Alltså älskar bilden på Rosie H.W, hon är drop dead gorgeous. Hela "glowen" på bilden är så snygg! Och stellan väskan alltså... To die for. Om jag hade fått välja en väska i världen hade de blivit den, hermes eller prada. Snacka om att fredagsdrömma....

Ghost stories.

Alltså är det redan fredag? Holy moly vad veckan har gått fort, inte mig emot men ibland är det lite svårt att hänga med i svängarna. Kom hem från jobbet redan vid halv 3 vilket är skönt. Och eftersom att jag kom hem så tidigt så kände jag för att leka lite med mitt smink som mest bara står under veckorna nu mera. Sminkar mig inte alls mycket när jag ska till jobbet, dels är jag väldigt morgontrött sedan är det kanske inte helt passande med värsta sminket på förskola. Det skulle se rätt fånigt ut haha. Just nu ligger jag i sängen och ska beställa den nya iphone 6, men måste vänta på att min pappa ska ringa upp mig vilket inte kommer hända först imorgon... Är så taggad på att köpa en ny iphone, har haft min i två år och typ alltid haft skal, ändå är kanterna och baksidan helt revig och repig, tycker de var det som sög med 5an i svart, revor på kanterna syns så tydligt. Eftersom att inte 6an har några kanter så får jag väl hoppas på att det inte är liknande problem. Jag har i alla fall bestämt mig för en guldig för att jag anser att den faktiskt är den överlägset snyggaste utav alla tre. Aja, nog om det, nu ska jag i alla fall vänta på samtal och lyssna på Coldplays nyaste album, haaaadee!  

Onsdag.

Två bilder från fina Turkiet. 
 
Och så var det onsdag igen, dvs halva veckan har gått vilket betyder att det snart är helg och dessutom löööning! Funderar på att åka och shoppa lite vinterkläder på lördag men den stora staden lär väl full med människor som tänker likadant. Jag är ute efter lite tjockare tröjor, en ny bronzer eftersom jag snart når botten på min Hoola vilket är en skrämmande känsla. Oj, vad klockan blev mycket nu måste jag cykla till jobbet, see ya later! 

Cherry red.

Red.
Någonting jag verkligen vill införskaffa mig är ett rött/körsbärsfärgat läppstift, nästan exakt de på bilden över. Jag vet dock inte om jag passar så jättebra i rött men tycker verkligen att det är så jädra snyggt så måste i alla fall testa om jag på något sätt kan passa i det. Om jag kör en rätt dramatisk smooky-eye till borde de se okej ut i alla fall. Jag funderar på att antingen köpa de på bilden från YSL eller köra på mitt favvo märke, MAC. 

Här är den!

Här är då min senaste vlogg som jag spelade in i fredags. Ursäkta att jag ser extremt bitter ut men ljuset var väldigt ansträngande för ögonen, haha! Kommentrar gärna vad ni härnäst vill se, tills vi hörs igen, haree! 

Helgen.

Halloj! Jag lever har bara haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit uppdatera. De hela startade med att jag nästan direkt efter jobbet i fredags pakade mina väskor och åkte till pappa. För att det sedan skulle bli lördag då jag åkte med Joanna och Bror till Handen för att shoppa lite saker. Jag köpte en ny primer, ögonfranslimm, ett par väldigt sköna byxor och en ögonfransbörjare. Efter att jag kom hem från Handen packade jag inför att åka till Amandus för en riktigt lyckad utgång! Och nu sitter jag här i min säng och redigerar videobloggen och helgen leder mot sitt slut ännu en gång, den är alldelses för kort. Hade behövt 1 dag till. 
 

Filmat en video!

Bild från arkivet! 
Hej på er! Idag har jag tagit tag i mig själv och alla (typ, glömde några) nya produkter jag köpt och spelat in en vlogg. Jag vet inte när den kommer upp, imorgon eller på söndag. Annars är allt bra här, lite trött bara + att jag öppnar imorgon så planerar att gå och lägga mig ungefär nu! Godnatt! 

Vad ger dig rätten att hata mig?

Jag är en person som står för vad jag tycker. Jag är därför också offentlig med vad jag tycker och vad jag står för politiskt. Jag sticker ofta ut näsan, ibland kanske lite för långt. Nu det senaste året har jag gjort det mer än vanligt och smällarna jag tar för det kommer allt oftare, somliga grövre än andra. Jag kan ta smällarna, jag är beredd på dem och förväntar mig att få dem. På ett sätt vill jag ha dem.
Men de kommer till en gräns. Den gränsen går för mig när ni försöker nedvärdera mig som person, när ni försöker dumförklara mig genom att hinta att jag är opåläst och inte själv fattar vad jag röstar på eller vad jag står för. Jag har blivit kallad bland annat, dumma feministhora, jag har fått sagt till mig att jag får för lite kuk, att jag hatar män, att mina åsikter är ett stort jävla skämt, några har påståt att jag inte är läskunnig, att jag ska släpas tillbaka till köket där jag hör hemma. Tyvärr är oftast majoriteten män bland ett fåtal kvinnor. 
 
Jag undrar vad ni får ut av det? Hur mycket jag än lyckas provocera er genom att kritisera SD eller kalla mig feminst, skulle jag aldrig gå till personangrepp, kalla er för obildade eller dumförklara er. Jag har vänner som politiskt står helt åt andra hållet och jag skulle aldrig någonsin börja hata eller ändra min uppfattning om dem som personer för att vi tycker olika, så varför känner du att du har rätten att göra det om mig? För att jag valde att rösta på F! eller bara för att jag kallar mig feminist? För att mina rättigheter som kvinna och för att samhällets syn på mig faktiskt spelar roll för mig och är något jag ständigt kämpar för och mot? Hade de varit annorlunda om ett annat parti fått min röst, fast mina åsikter om främlingsfientlighet, rasism, homofobi och feminism kvarstod? Hade det varit annolunda om jag använda ordet jämställdhet istället för feminism? Och tillsist, hade det varit annorlunda om jag vore man? 
 
Jag drar mina egna slutsattser. Titta bara på Gudrun. Hela tiden kastar folk skit i ansiktet på henne för att hon har varit alkoholist. Jag kan lova att om det tillexempel skulle visa sig att Reinfeldt eller Löfven har alkoholprobelm skulle dem få så mycket stöd och beröm för hur starka de är som tar tag i det hela, för att inte tala om när dem kommit ut ur det. Men bara för att Gudrun råkar vara feminist och kvinna så är det en helt annan sak. Män hyllas, kvinnor hånas. Kvinnor ska skämmas, män ska vara stolta, så ser samhället ut. 
 
Mycket utav personangreppen handlar nog om att jag tar plats, att jag står upp för mig själv och andra. För att jag tycker att vi alla är exakt lika mycket värda, oavsett kön, etnicitet, religion, läggning, politiska åsikter osv. Så jag ser inte ner på dig, du som röstade SD eller på dig som röstade annorlunda än vad jag valde att göra. Du är lika mycket värd som alla oss andra, men jag blir rädd, provocerad och oförstående för att du inte anser samma sak om mig, mina homovänner eller dina medmänniskor runt om i världen. Jag ber dig inte att respektera eller gilla mina åsikter, men jag ber dig att respektera mig för den jag faktiskt är. 

NYX + Red Cherry.

Har egentligen ingen lust att blogga idag men slänger upp ett kort inlägg om 4 nya eyeliners, ett NYX butter gloss och ett par redcherry fransar som trillade ner i brevlådan idag. Ser framemot att leka med mina nya, super fina eyeliners!

Valet 2014.

Just nu sitter jag framför valvakan helt över exalterad över resultaten från den senaste prognosen av valet. Såklart är jag bedrövad över att SD kommer bli de tredje största partiet, men samtidigt så glad över andra resultat. Valet för mig har varit så stort, det enda jag vill prata är val och politik. Jag har bestämt mig för att engagera mig mer i politik efter valet. Vilket parti får vi se. Älskar politik, mitt drömjobb är att jobba med mänskligarättigheter eller som politiker. Jag tror det hade passat mig. 

Höstmörker.

Älskar ljus och min nya ljuslyckta från IKEA som ni ser på översta bilden. Den är så fin och passar så bra med mina två vaser som också kommer ifrån IKEA. I mina vaser har jag en av mina favorit blommor, orchidèer. De är så fina och man behöver inte vara så noga med att sköta om dem, vilket passar mig och det är säkert därför jag gillar dem som mycket. Hade aldrig kommit ihåg att vattna blommorna varje dag, de skulle dött efter en vecka. Nej, det passar mig mycket bättre med lättskötta blommor!

New makeup.

Två nya smink relaterade produketer jag införskaffat mig de senaste dagarna. En ny foundation som jag spanat in från Estée Lauder som jag äntligen beslutade mig för att köpa, ser så mycket framemot att prova den. Sen beställde jag en palett här om dagen från Isadora. Samlar framför allt på dyrare smink eftersom jag älskar att både använda det och titta på det. Men när jag hör om riktigt bra, prisvärt smink kan jag inte låta bli! Och denna lilla, höstiga paletten är heelt fantastisk. Har använt alla färger idag och dem är verkligen super pigmenterade och "krämiga". Hållbarheten är också hur bra som helst. Paletten heter Coffee & Poetry den finns på nelly.com för 129:-, check it out! 

Iphone 6.

Är riktigt sugen på den nya Iphone 6 plus att mitt abonnemang går ut vilken sekund som helst så lär nog skaffa en ny telefon när de går ut. Jag tycker att Iphone 6 är en snygg telefon, som alla iphones. Den är dock inget jättespeciellt utseendemässigt. Ännu lite större, lite tunnare och rundare. Tycker om storleken på 5an men har egentligen inget emot att den blir större. Gillar dock att den är rundare mycket, så det är ett plus poäng. I helhet är det en snygg telefon, som sagt. I både silver och guld vilket gör det lite svårare att välja vilken jag ska införskaffa mig, men det lutar åt guld! Vad tycker ni om den nya Iphonen, eller de nya "Iphonarna", det finns ju trotts allt två stycken? 

Grey cape.

Gråa kappor är så snyggt! Denna från Nelly.com är helt klart en favorit. Synd att den kostar lite för mycket för min budget, får leta efter ett riktigt bra budget kap!

Högst upp på listan.

Makeup wanties.
Dessa produkter är högst upp på min Makeup wanted list. Det jag allra helst vill ha är nog NARS ögonskuggorna. Har hört sååå mycket bra om dem och pigmenteringen och finishen på ögonlocket ska vara out of this world. Har inte checkat om Sephora i Sverige fått in dem eftersom jag inte varit i stan på länge. Dock har jag svårt att tro att de har det, och priset för dem styck i Sverige ska vi nog inte ens tala om när de redan är dyra som de är i USA. Jag tror däremot lägga ner pengarna utantvekan på i alla fall minst en utav dessa super snygga ögonskuggor!

Inspiration!


Michael Kors.

Klickade in på members.com för att kika lite och såg att dem hade kampaljer på massa snygga klockor. De flesta var utsålda men det fanns två riktigt snygga klockor kvar, varav båda i guld. En från Marc Jacobs och en från Michael Kors. Beslutet var så svårt att jag en stund var påväg att köpa båda, men förstod hur onödigt det skulle vara så bestämde mig tillslut, efter hjälp från my friends on my snapchat så blev det Michael Kors klockan. Tycker den är super snygg och ser framemot att ha den i min kollektion!

Q/A.

Jag vill köpa ett par Johnny bulls. Men jag vill också ha hunters. Tycker du att det är värt att lägga mer pengar på hunters eller är dom ute?? Eller ska jag bara köpa Johnny bulls?
Jag skulle endast lägga ner pengar på Johnny Bulls. Jag har både hunters och Johnny Bulls och de enda skorna jag fortfarande använder till vardags är Johnny Bulls. Hunters använder jag nästan aldrig längre, plus att mina gått sönder lite här och var. Johnny Bulls och Primeboots är också något som är tidlöst!

Trenchcoat.

Simple.
Åh vad jag älskar vida byxor och långa trenchcoats och kappor. Deffinitivt ett måste nu i höst/sen sommaren. Man kan matcha båda plaggen med så mycket och både till vardags och fest, vilket är helt perfekt enligt mig. Snygga multitask plagg som funkar med allt är alltid ett säkert drag att ha i graderoben!

Och så var det söndag.

Och så var det söndag igen... Dagen har gått långsamt vilket är skönt eftersom att det imorgon återgår till fulltös på jobbet igen. Jag har i alla fall varit ute i skogen idag och plockat svamp. Tycker egentligen inte om att plocka svamp, tycker det är tråkigt när man inte hittar någon ätbar svamp utan bara massa giftsvampar överallt. Men idag så gick jag ut in the woods trotts allt och som förväntat så hittade vi inte någon rolig svamp, men promenaden var ju trotts allt bra. Nu ska jag ta en dusch och efter det göra lite te och titta lite PB, ha en fortsatt bra söndag! 

Kompakt inlägg.

3 bilder och några korta meningar får sammanfatta denna dag. Sminkande mig för att jag hade sååå tråkigt. Efter de så kom jag och Nathalie framtill att vi borde äta middag tillsammans så det gjorde vi, thaimat. Resten av dagen spenderades framför PB, god i'm addicted. 

Hello my new bestie.

Har länge funderat på att skaffa Netflix och idag tog jag steget. Jag känner att mitt serieberoende måste tas upp igen, det känns som att jag tappat de på sistonde. Därför kändes Netflix perfekt, it´s just me and my series. Gud, mitt liv är verkligen tråkigt. Snacka om att slösa bort min ungdom. Men så är det väl när man inte har världens bredaste umgängeskrets. De som verkligen suger denna helg är att jag verkligen var sugen på att typ gå ut för en gångs skull. Det är inte så ofta jag känner för att gå ut eftersom att jag har problem med att sova borta, får ångest och tycker det är jättejobbigt att åka hemifrån. Jag vet inte vad det grundar sig i och tänker inte gå in på det djupare än så idag utan de är sån jag är. Tillskillnad från idag då jag verkligen kände för att göra något kul men det blev inte så. Jaja, sånt är väl livet och jag väljer istället att spendera resten av kvällen framför netflix. Tack och adjö, hörs. 

Rums pyssel.

Sedan i förrgår har jag hållit på att montera ihop och satt upp allt jag köpte på Ikea. Allt från lådor till kablar som skulle kopplas ihop så lampan skulle fungera. Igår höll jag på med -att montera ihop lådorna till min hylla jag har i mitt rum och en stol till mitt lilla bord. Medan jag idag monterat ihop lampan from hell och satt upp en tavla. Minst 3h senare är allt klart! Är så nöjd.

New York state of mind.


Ikea.

Är sjuk, har ingen blogglust och känner inte riktigt att jag haft tiden den senaste veckan. Men idag har jag, trotts att jag är sjuk, jobbat och efter jobbet åkte jag till Ikea med mamma. Jag köpte massa saker men har inte lyckats bygga upp något eller fotat de som inte ska byggas upp så ni får se de en annan dag för nu måste jag sova. 

RSS 2.0