Checka in min senaste vlogg!

Detta fick bli min senaste väldigt spontana beauty vlogg. Egetnligen skulle det vara Beautytag jag skulle göra men den videon vart så dåligt så jag bestämde mig för att göra en liten haul istället. Imorgon ska jag dock spela in en ny video eftersom jag fått flow på mammas PC med att lägga in dem och redigera dem. Jag kunde som sagt inte ha smink i dagens video eftersom jag precis haft ögoninflammation. Den är fortfarande inte helt borta ännu, men imorgon tror jag det är lungt! 

Dag på stan!

Oj vad mina fötter värker. Har gått i stan i princip hela dagen i espadrillos. Rekommenderas inte haha. Jag har även köpt en massa saker men visar dem imorgon istället eftersom det var mörkt när vi kom hem. 

China Girl.

Älskar mina nya pjucks från Nelly.com. Dem var lite knepiga att få på sig men sköna och perfekta i storlek när dem väl var på. Jag skulle rekommendera att gå upp en storlek för dem är små i storlek, jag tog 40 i mina och har vanligtvis 38.5/39! 

Nynäshamn.

Jäklar vilket väder det varit idag! Regn, åska, blixtar och tillslut sol. Våran plan var att idag ta oss till Nynäshamn för att gå i hamnen men de vart sånt oväder så vi först gick på Dollarstore och Jysk där jag skulle köpa sminkförvaring. Efter de så klarnade vädret upp så vi åkte ner till hamnen, tittade lite i bodarna och åt luch + världens godaste glass. 

I will find you.

 Eller det kommer jag kanske inte men vi får väl fortsätta hoppas, ja, ni vet vad jag snackar om. The bartender. Just nu går min research sådär. Det går lite segt just nu men framåt, hälsningar psyko stalker nr1. Till att återgå till mitt vanliga, alltför ensamma och tråkiga liv så har jag inte gjort mycket alls idag. Tittat på några avsnitt av KUWTK, sen har vi fått gäster och varit och badat. Imorgon blir det väl samma sak igen, bada, sola och förhoppningsvis träna, om jag orkar. Juste, medtanke på träning så ska jag skriva ett litet inlägg om träning, kost osv, som kommer komma upp senare idag eller imorgon!

Beställt.

Dessa snyggingar har jag spanat in länge och idag tog jag tillfället iakt och klickade hem dem. Perfekta sen sommar/höstskor. Plus att dem påminner om Chanels Espadrillos som jag drömmer om att äga. 

Jävla dator.

Har spelat in en videoblogg idag men min dator kan, av någon anledning inte ta emot filerna. Någon som vet vad felet kan vara? Det står att filen inte går att läsas eller skrivas. Alltså blir så trött...

Stockholms shopping.

Finns det något bättre känsla än att kunna shoppa? Eller bara se något och älska de, kolla på prislappen och bara: "Jag har faktiskt råd idag". Allt jag köpte var saker jag länge velat ha eller saker som jag spanat in. Zaras rea är typ den bästa. Kläderna där är ju lite dyrare och när de väl är rea så är det rea! Passar alltid på att fynda på Zara. Köpte även ett nytt läppstift från MAC och en Simmerbrick från Bobbi Brown som jag kommer visa i ett videoinlägg senare i veckan! 

Sista bilderna från Alanya.

Här kommer de sista bilderna från Alanya. De innehåller mesta dels bilder från båtresan vi var på men också även en sista bild jag tog på stranden på näst sista dagen. Alltså vill så gärna tillbaka. Är på riktigt lite deprimerad över att vara hemma i Sverige. Jag kan inte förstå att jag längtade hem. Allt här hemma känns så tråkigt och deppigt. Jag måste utomlands snart igen. 

Alanya 2014 del 2.

Ironiskt att bland de första bilderna jag har tog när vi precis kommit fram så finns den mystiska bartender med. Åh vill så gärna hitta honom men han finns ingenstans. Har hittat massa av hotellets sidor på facebook där andra anställda är med men han finns inte någonstans. 

Alanya 2014 bilder del 1.

Här är de första bilderna från Alanya, eller ja, från Arlanda och bussresan mot Alanya. Resten kommer men det var för mycket att ha alla bilder i samma inlägg.

Hemma från Alanya.

Hej på er! Jag är ledsen att jag inte kunnat uppdatera under veckan men wifi:t som hotellet påstod sig ha var ett skämt. De funkade typ aldrig och när det väl gjorde de kunde jag varken publicera bilder på instagram eller bloggen. Annars har veckan varit bra i Turiket. Allt blir så konstigt när man åker hem över natten, hemresan känns otroligt kort och det känns så märkligt att inatt ca: 00.15, ha blivit hämtade vid hotellet för att åka bussresan som på dit vägen kändes som en evighet, ( Våran reseledare påstod att resan skulle ta ca: 2h till Alanya, men vi var framme efter 3h ) men på hemvägen, säkert eftersom att jag sov gick timmarna så fort, samma sak på flygplatsen. Vi kom 2h innan planet skulle gå till Antalya flygplats, alla pass och väskkontroller gick väldigt fort och vips så var vi inne på taxfree området och helt plötsligt så satt vi på planet och sedan var vi, efter de som kändes som 1h på planet, hemma. Just nu känns det som sagt märkligt, typ som att Alanya ligger ett stenkast bort. Sen känns det även som att veckan gått så fort nu när jag är hemma medan när jag väl var i Alanya kändes det som tiden inte kunde gå långsammare och att dagarna inte kunde vara längre. 
 
En annan sak som också är märkligt, eller jag lider av separationsångst så för en vanligt människa kanske de inte är samma känsla. Men de är i alla fall som att när jag väl var i Alanya så kunde jag längta hem en aning, men direkt väskorna var packade och jag insåg att det var sista timmen så kändes de jobbigt att lämna hotellet och Alanya. Även fast jag inte hade velat stanna i en vecka till. Delvis för att jag mått dåligt fram och tillbaka det två sista dagarna och för att två veckor är för länge på ett All inclusive hotell och i den värmen.
Herregud, jag kan bli ledsen av såna saker och det kan låta jättetöntigt för andra som inte förstår men för mig är det en extremt jobbig känsla att lämna saker bakom mig, att bara lämna och gå vidare.  
 
Men nu är jag i alla fall här, i Sverige hemma i Stockholm, med blandade känslor. Jag ville absolut inte få detta till att bli ett "negativt laddat" inlägg, för det är inte syftet. Jag har haft det jättebra i Alanya och på hotellet och den fantastiska stranden. Fick även en crush på en utav de två bartenderna på hotellet som jag verkligen hoppades och väntade på att han skulle börja jobba igår, men så var han ledigt, så sorgligt. Ångrar att jag inte frågade vad han hette. Har försökt på alla sätt och vis att hitta honom via facebook på typ hotellets alla sidor, incheckningar mm, men jag hittar typ alla i personalen utom honom, VAD ÄR GREJEN? Han måste väl ha facebook?! Om någon därute vet vad den långa bartendern på Monart City hotell heter, HOJTA. Nu ska jag återgå till att fortsätta stalka upp honom på diverse hemsidor, bilder från resan kommer upp senare idag eller imorgon. Ha det bäst så länge fina läsare!

Korta dagar.

Idag har det verkligen varit en skön dag. Härlig sovmorgon och en kort arbetsdag. Annars har jag mest packat till Turkiet idag, även varit ute på en PW. Vi åker ju till Quality hotell vid Arlanda imorgon + att vi ska hämta passen i Handen efter att jag jobbat klart, eller jag kommer gå tidigare från jobbet. Jag kommer öppna och sedan jobba till 10.00, dvs halvdag. Nu ska jag i alla fall ta och sova lite för att orka stiga upp 05.30 imorgon, godnatt!

Haul & liten review.


Videon är tyvärr inte redigerad eftersom det inte gick att få in den i iphoto eller Imovie, men här är den. Jag lovar att vara lite roligare nästa gång då jag inte är 100% slut efter en lång arbetsdag!

Ett videoinlägg är påväg!!

Bild från Hannas blogg igen! 
 
Åh vad mycket problem det har varit med att få in min senaste videoblogg som jag spelade in idag på datorn. Jag tänkte att det ändå skulle gå rätt smidigt men icke. Filen gick inte att lägga in, osv. Men nu är det löst och videon är uppe på Youtube om ca: 129 minuter, jippeeey... Jag lär inte vara vaken då så den kommer upp imorgon istället!

Färgglad väska.

Color
Jag önskar att jag hade flera färgglada väskor, det är så snyggt till en stilren outfit! Jag vet att H&M har en rosa riktigt snygg partyväska. Själv ska jag leta en i Turiket, hoppas det finns mer än bara fake på marknaderna! 

Tisdags träning.

Bilden är lånad av Hanna.
Gud vilken härlig värme det har varit idag, så skönt. Efter jobbet idag så bestämde jag och Daniel oss för att ta en tur till utegymmet. Det blev även en lite springrunda på de vilket var skönt. Vi var säkert borta i en och en halvtimme. Älskar utegymmet, speciellt när det är fint väder och man bara känner för att köra lite styrka, oavsett om man använder sig av redskapen eller endast den lilla trä "scenen" där man kan köra egna övningar. De är en skön miljö där. Okej, dags att avsluta när jag börjar upprepa skön eller skönt i varannan mening, godnatt!

Lillebror.

Åh kommer sakna min lilla gullis när han åker ner till Malmö imorgon och vi åker till Turiket på lördag. Vi kommer inte ses på två hela veckor, så lång tid!

Söndag.

Bilder från Muskö Sjökrog häromdagen. 
 
Är redan denna söndag över? Herregud vad fort den lilla lediga tiden man får under helgen går. Imorgon på börjar jag min sista arbetsevecka så ledigheten är nära och Turkiet lika så. På fredag åker vi in mot Quality hotell vid Arlandastad för att sova där en natt så vi slipper gå upp så tidigt på själva resdagen eftersom vi bor en bit bort från Arlanda. Längtar så mycket och om endast 6dagar är vi där i värmen! 

Vapiano.

Igår hade jag fullt upp hela dagen, först hade vi loppis sedan skulle jag iväg till stan för att äta middag med mina vänner på Vapiano. Middagen var trevlig men var ganska frånvarande eftersom jag mådde dåligt och var trött, somnade direkt när jag kom hem. 

Rimmel wake med up.

Äntligen fredag och två paket låg och väntade på mig när jag kom hem + ett på posten jag inte hämtat ut. I de första paketet låg dessa tre. En beautyblender och en setting borste från real techniques och en ny fondation från rimmel som jag hört gott om. I de andra paketet låg den blåa jackan från Zara, så himla snygg och jag kommer visa den i ett senare inlägg! Juste, den första riktiga videobloggen kommer nog vara en haul + reviews. 

Min nya youtube kanal!

Haha alltså detta var inte de enklaste jag gjort. Autofokuseringen låter like hell under hela videon och kvaliten vart dålig fast jag filmat klppet i HD men ska lösa det i nästa klipp. Ska även försöka göra något åt autofokuseringen och den hemska startbilden i klippet ska även ändras, men så länge så får denna presentation duga!

Chanel 593.

Hej på er! Dagen blev lite längre än planerat, egentligen skulle jag bara till Handen, göra pass, hämta ut ett paket och åka hem men så blev det även en runda på stan. Jag köpte ett Chanel nagellack på rean och, äntligen ett Macro/close up filter till mitt 50mm objektiv så att jag nu kan fota saker på närmre håll med de vilket gör objektivet mycket mer användbart. När jag kom hem låg även en produkt jag beställt i brevlådan, nämligen Bella bamba från Benefit som jag tänkte att jag skulle testa. Kommer antagligen spela in en liten video blogg i helgen där jag kan prata om rougen lite om jag nu hunnit testa den. 

I belong to no one.

Härligt med regn och tisdag, eller inte. Plus att jag ska bege mig till utegymmet idag också, vilket inte är toppen kul när det regnar men de måste göras. 

RSS 2.0