Sjukdomar...

Mår skit, jag som aldrig är sjuk... Men ibland blir man väl det antar jag. Synd bara att det var idag medtanke på att vi skulle se film med klassen och bara ta det allmänt chill...


Tränings torsdag!

Hej sorry för den dåliga uppdateringen idag men ibland orkar man helt enkelt inte blogga! Idag har jag i alla fall vart i skolan, för att typ fika haha, värd dag! Sedan har jag också tränat. Nu ska jag titta lite på OTH, spännande dag va? Ni kanske förstår varför jag inte uppdaterat haha.

Väntan....

Hoppas verkligen bild 1 stämmer, annars avlider jag snart.

Usch hatar verkligen att vänta på saker och ting. Jag har väntat en heeel dag på ett litet mejl som aldrig kommer, jag har suttit och stirrat intensivt på min iphone hela dagen och varje gång det kommit ett mejl/vibrerat till, har jag varit snabb som blixten att klicka mig in på det OCH varenda gång, till min allra största besvikelse så har det inte varit vad jag hoppats på.
Jag hoppas och ber att det snart ska plinga till i inkorgen så jag kan få ett svar, står inte ut längre! Jag vill berätta för er vad det är men vågar liksom inte riktigt göra det än, för min egen skull.

Wanted!

LA.

Imorgon = ledig.


Lite insta pics från dagen.
 
Hejsan svejsan, slänger in ett inlägg såhär på kvällen eftersom att jag egentligen inte har bråttom till att lägga mig, plugga eller något annat för det är nämligen så att jag är leeeedig imorgon! Wihoooo, hoppas, hoppas, hoppas på lite solsken! Idag skulle jag i alla fall ha tränat men det vart tyvärr inställt pass till min stora besvikelse, var verkligen mega taggad! Men vi gick ner till fotbollsplanen och spelade lite där istället, det var ju kul det med och någon typ av träning, haha. Nu ska jag i alla fall titta på ett eller flera avsnitt av One Tree Hill eftersom jag för en gångs skull har tid att titta på en vardag. See you tomorrow!♥

Materiell kärlek!

Perfection, baby!
Denna kommer bli min, inom en snar framtid. Min mormor lovade dock mig att jag skulle få den när jag tar studenten men det är ju ETT ÅR kvar så jag tänker ta saken i mina egna händer!


Apptips: Trigd!

Jag har lite spännande news till er! Det är nämligen så att jag provat en app under några veckor och den kallas Trigd. Trigd är en blandning av Facebook och instagram + en dejting app kan man säga. Man kan gilla andras bilder och chatta med folk. Jag tycker appen var bra faktiskt! Jag gillar appar där man kan varva mellan bilder och satusar. Mina favorit appar är ju facebook och instagram så en blandning av dem är ju inte helt fel! Dock är det här med att flörta online och sånt inte min grej men det som är bra är att man faktiskt inte behöver göra det om man inte vill. Jag har använt appen som jag använder instagram ungefär och det har funkat alldeles utmärkt! En app värd att testa för er som vill dejta online eller bara ha en blandning av facebook och instagram samtidigt, rekommendras varmt!

Träning + Veckorevyn!


15 onödiga fakta om mig själv!

Varje gång klockan är tex 11.11 eller ja ni vet, så måste jag slå mig själv 3 gånger i pannan och pussa på mobilen, även datorn, det kan bli lite jobbigt när jag sitter på tåg eller buss ensam.

Jag måste stryka alla mina kläder innan jag använder dem, jag klara helt enkelt inte av ett enda lite väck!

Jag planerar alltid mina outfit dagen innan jag använder dem så jag slipper stressa ihjäl mig på morgonen.

Jag har alltid någon typ av smycke på mig förutom när jag är ledig.

För mig är under ett C i alla ämnen förutom matte som ett underkänt.

Jag har 4 syskon. 3 systrar och en bror.

Jag har 3 hål i öronen men jag använder bara 2 av dem.

Jag har alltid nagellack på mig, känner mig naken annars.

Jag har släkt från Malmö till högst upp i Norrland.

Jag har aldrig sett klart en "sagan om ringen" film.

Jag har haft en tungpiercing men den vart sne så tog ut den efter 2 veckor.

Jag är inte en party tjej, jag festar sällan.

Jag har 6 kusiner, alla är dock inte biologiska men jag ser dem som inte är biologiska mer som min släkt än vad jag ser mina biologiska.

Jag är sjukt dålig på att visa känslor.

Jag är ganska slarvig men det är så jag håller ordning på mina grejer.


Todays!

Ledsen för den dåliga uppdateringen men har faktiskt varit upptagen hela dagen, bland annat har jag varit på Marknad och sedan gjort lite annat som inte rör bloggen. På marknaden så hittade jag i alla fall ett skal till min iphone, tycker verkligen att utbudet i butikerna är dåligt när det kommer till Iphone 5 så när det väl är marknad får man passa på! Hittade egentligen inte så mycket mer än det, marknader är ju inte min typ av shopping ställe direkt, inte för att det är något fel med att handla grejer på marknader, jag tror säkert man kan hitta super bra saker där men som sagt så är inte mycket i min smak, eller av den typen jag gillar.

Nu ska jag i alla fall titta på ett avsnitt eller två av oth innan min dejt med kudden. Imorgon står träning på schemat, dubbelpass och det gillar vi starkt!

Detaljer!

Åhh älskar ringar! Speciellt dessa två som dessutom är nya, det sorgliga är dock att kors-ringen gick sönder direkt när jag kom hem från skolan, kvalite kan man ju inte direkt påstå eller förvänta sig från Ginatricot, ska lämna tillbaka den på måndag  alla fall! 
 
Annars har dagen varit bra och kommer säkert fortsätta vara det eftersom det är FREEEEDAAAG FUCK YEAH! Inte för att jag ska göra något speciellt men ändå, haha.
 

Torsdags träning!

Har precis klivit ur duschen efter ett träningspass, veckans första faktiskt, skulle tränat Bokwa i tisdags men det vart inställt. Jag tror att jag ska träna imorgon också men vi får se hur det blir med det eftersom andra saker kanske måste prioritetas. Men förhoppningsvis så blir det ett pass fredags zumba!

TPS, trött på skolan.

Jag är trött på skolan nu. Kan det inte bara ta slut nuu? Idag har vi i alla fall haft det allra sista matte provet, förhoppningsvis, i gymnasiet någonsin. Seriöst, det kan inte bli bättre, jag kan bara säga att matematik är fan de enda ämnet jag verkligen inte är bra på. När jag började i 8 ungefär märkte jag vilket problem matte var för mig och jag har enda sedan dess har jag oroat mig för att jag inte ska klara det men på något sätt så har jag alltid lyckats klara mig i alla fall. Det har fått mig att inse att bara jag ger mig fan på att jag ska klara det så kan jag fixa allt! YOU CAN DO IT liksom.

favorit!

vill ha!

Strö lite salt i såren.

Ni vet när man ligger på ett väldigt högt betyg och sedan kommer det EN uppgift på hela kursen som då självklart ska vara nästan avgörande för ens betyg och man inte gör tillräckligt bra ifrån sig för att nå enda upp? Det är som att snubbla på mållinjen... Hatar känslan, ångest.


Tanning!

Det har varit heeelt underbart väder idag! Så fort jag kom hem så la jag mig och sola, så skönt och lite färg har jag fått i alla fall. Nu gäller det bara att ligga i hela sommaren så jag blir lite brun med mitt dåliga pigment!

morgon dagens outfit!

morgon dagens outfit
Morgon dagens outfit + en snygg kavaj!

Söndags inspo!


avslut på en jävlig bra dag!

Stockholm med min fina vän Nadine + lördagsmys + One tree hill = bra dag.

pics of the day!


Reach for the sky Keep your eye on the prize Forever in my mind Be my golden sunshine.

Två pics från idag!
 
Heeejsan, har precis kommit hem från ett träningspass och ska strax hoppa i duschen! Tack för era förslag på hår, jag tror jag ska köra en ljus ombre och klippa mig så fort jag får pengar, ska bli så skönt att fixa håret!

Det här med hår...

Ska inom en snar framtid klippa och färga mitt hår problemet är bara att jag inte vet hur. Antingen lite Angelica Blick stil på det hela eller ganska ljus ombre. Åhh så svååårt! Vad tycker ni?

149:- för tre.

Kanske tre av mina bästa fynd någonsin, 3 för 149:- på Bikbok idag. Jag hittade dem när jag skulle lämna tillbaka de paret jag köpte i lördags som jag inte var helt säker på för 200:- Men istället för att komma ut med mina 200kr och inga shorts, lite besviken, så kom jag ut med hela TRE par slitna, as snygga shorts och 50kr i behåll. Snacka om att det var meningen att jag skulle lämna tillbaka shortsen idag! MATRIELLYCKA!

After traning.

Sååå trött + huvudvärk och träningsvärk, så nu ska jag sova och tagga till för nationella imorgon!

Waaaaanted!

wanted.
Sommarens måsten:
En svart lång klänning, har redan en blå men vill gärna ha en svart också.
Snygga ballerina skor har jag redan införskaffat mig men fler ska det bli.
Snygga handväskor! Skulle lätt kunna lägga ner 2500:- från min sommar jobbs lön på en MK även fast min mamma misstycker!
Ray-ban, i will come for you! Den här sommaren ska jag köpa ett par aviator!

Happy days are the best days!

Bild 1: Jag idag, white + messy bun, som jag förövrigt var väldigt nöjd med! Tips sov med bulle, haha.
Bild 2: Sommarloov soon!
 
Åhhh snacka om happy day! Idag fick jag sommarjobb + att det endast är 1 MÅNAD kvar till sommarlov!! Snacka om nice, nu är det bara slutspurten kvar sedan är det bara 1år kvar på gymnasiet, helt sjukt, tiden springer iväg!

Answers!

Fina virkade shorts! Vart är dom köpta? :)
Taack! Dem är köpta på Ginatricot förra året men jag tror säkert du kan hitta liknande om inte finare i år!
 
Åh, sån fin blogg! Vilken kamera använde du?
Tack!! En nikon D5100 med sigma 70 - 300mm objektiv!
 
 Åh va fina skorna är, vart är dom ifrån ? =)
Taack! Dem är från Belle Shoe, tror jag butiken heter!

Soligt + träning!

Det sög verkligen hårt att behöva åka iväg från den soliga dagen till ett inomhus träningspass. Hade egentligen hellre legat och solat, spelat fotboll eller gjort något annat kul men inte... Nu ska jag i alla fall äta och sedan spela fotboll med the kids on Altorpsvägen! Hörs sen!

Söndagen 12 maj.


Fotografering vid havet del 1!





Det blev så himla många bilder så jag får helt enkelt dela upp dem! Men foto och redigering: Jag, modeller: Hanna & Tyra!

Välkomna till familjen babes!

Dagens shopping, tror dock jag ska lämna tillbaka shortsen, men måste fundera på det innan gillar dem verkligen men jag är inte helt säker på storleken!

Im alive!

Jag lever har bara varit upptagen heeela dagen! Jag har egentligen inte så mycket att säga om det men dagen har varit bra i alla fall, har nästan varit borta hela dagen eller ute men nu är jag hemma och ska ta det lugnt resten av kvällen!

Träning + fotografi.

Godkväll på er! Har precis kommit ut från duschen efter en dag fylld med fotografi och träning. Vädret idag har väl varit lite varierat både soligt och molnig + lite blåst men jag, Hanna, Tyra och Wilma åkte ändå iväg för att fota lite vid havet, med Hanna och Tyra som modeller. Bilderna kommer upp sen! Jag har, som sagt också tränat, det gick bra imorgon blir det ytterligare ett träningspass + att jag ska jobba!

Ledig dag!


stunning!

Modeller: Hanna & Sandra, foto: Jag.
Detta är vad jag spenderat min dag åt. Hanna och Sandra hade tänkt fota sig själva idag men jag ställde istället upp som fotograf, det är ju alltid kul att fota + att jag kunde ta bilder på dem tillsammans! snygga eller hur?

Q/A.

Fin inspiration :)
Har du weheartit/tumblr? Isåfall vad heter du där?
Tack! Jag har båda faktiskt! Hildadesiree.tumblr.com och Hildamattisson på weheartit!

Får man låna dina collage?
Absolut men hänvisa till mig och min blogg eftersom det är jag som gör dem och lägger ner tid på dem!

Hur långt springer du?:)
Sist jag sprang 2.5km nästan hela vägen i uppförs backe!


Dagen.

Bild 1, på fina bror som blir 3 månader idag. Bild 2: jag idag!
 
Haft fullt upp sedan jag kom hem sorry, imorgon tänkte jag köra lite svar på frågor jag fått under veckan! Puss

Linnen med smala band!

Linnen med smala band!
Dagens vill ha! Älskar dessa linnen från topshop med smala band, och det finns ännu fler! Topshop har ju alltid jätte mycket fint, men också dyrt fast det kan de vara värt! Jag har ju redan ett linne med tunna band från H&M, älskar det!

True colors!

Högt upp på min wishlist just nu står självutlösare. Det är ju verkligen ett måste eftersom jag tänker börja ta helkropps bilder på min outfit nu på sommaren, eller försöka i alla fall!

Jag önskar just nu att jag kunde sitta ute i solen men måste tyvärr plugga istället, verkligen kul, men snart så är det looov, då slipper man skolstress och press!

Sommar feelings + träningsvärk!

Hej på er! Har precis kommit hem från fotbolls planen efter 2h ungefär. Innan det var det träning och en grillad sommar middag som gällde. Shit vilken träningsvärk jag har sen igår och värre kommer det nog bli imorgon efter dagens pass!

Nu: Träna!


Tips: Min favorit makeup tutorial!

Min absoluta favorit makeup artist på youtube är Laurenbeautyy hon är så sjukt duktig och visar precis vad hon använder och allt steg vis, hon lägger också upp nya klipp varje vecka och har massa olika slags makeup tutorials, bland annat: Bal, vardag, nyår, fest, naturell och massa, massa mer! Så verkligen ett tips, hon har allt helt enkelt!

Springtur + helg brunch!

 
Helg brucher, det bästa som finns, man behöver liksom inte stressa eller känna att man måste passa någon tid. Idag har jag i alla fall varit ute och sprungit med pappa, dagens tränings pass!
 
Jag vet att jag inte bloggar lika mycket om träning längre men jag vill bara säga att jag fortfarande tränar lika mycket dock känns det tjatigt att mer eller mindre varje dag skriva om det. Men om ni vill att jag ska göra det så är det bara säga till! Jag gör det mer än gärna och ska försöka komma ihåg/hinna blogga om det! Idag var det i alla fall tredje dagen denna vecka och imorgon blir det den fjärde, då blir det dubbelpass, mina favorit pass! Ha en fortsatt bra lördag!
 

White friday!

Hejsan finisar! Min dag har varit bra, nationella i engelska gick också bra. Idag såg vi också teater med klassen, hade inte så höga förväntningar men den var faktiskt bra och ganska rolig, haha dock pinsamt att vi satt på raden längst ner och typ automatiskt blev indragna i teatern genom att skådespelarna pratade med oss, jag blev i princip dum förklarad haha...

Att matcha boyfriend jeans!

Day/night!
Såhär skulle jag matcha boyfriend jeans, älskar verkligen slitna boyfriend jeans, så himla snyggggt!

Torsdags inspo!


1 Maj 2013!

Hej babes! Hur mår ni idag, bakis haha? Inte jag, drack inte något alls igår utan körde nyktert och det var kul ändå eftersom att jag anser att man inte behöver dricka för att ha roligt! Jag och Camila stannade till ca: 00.20 eller nått, tur det eftersom att det precis, efter vi gått tydligen blev bråk som hamnade i Aftonbladet... Usch fan inget att vara stolt över enligt mig, att inte kunna bete sig på fyllan när man är över 18år är mest bara pinsamt! Ni kan säkert googla fram det om ni vill veta lite mer!

Valborg!

Haha ja vad ska man säga denna Valborg var kul men lite spänd...

RSS 2.0