En halv timme kvar!

Nu är de bara en halv timme kvar till nyår! :D Hoppas alla haft ett bra 2009 och får ett PARTY år 2010! Skåla på 12 slaget så får du ett bra år ;).♥

Happy new year !

Happy new year! ♥ Ha de så bra på årets "Party dag!" ;). Ät gott och festa loss! :D


God morgon!

Hello! Är allt bra med er idag?:). Själv mår jag bra. Idag är de ju nyår skojigt! Men här har ju folk redan börjat skjuta raketer för en vecka sen. Aja skriver mera sen puss!

Vad ska ni göra på ny år?

God natt nu ska jag sova sov gott,Vad ska ni göra idag/morgon på ny år? :) P.S Skridskor är socialt självmord!

ÅÅÅÅÅ!

Sorry! Jag har varit ur dålig på att uppdatera!! Men jag har bara tänkt jag ska uppdatera. Men inte gjort men nu måste jag börja med headers hörs sen puss!

Oj oj vad tröt jag är.

Åå heregud vad jag är tröt! Jag ska sova snart tänkte bara skriva ett kort inlägg först och säga god natt! ♥

Min shopping!


Tjock tröja 150kr på rea. (299kr)

Buss grej där man kan ha pengar buss remsor, buss kort 59kr på rea.

Halsband 99kr på Glitter. (Dålig mobil kamera.)

Make upp mousse 135kr kicks.


Shopaholic

Tror snart jag kommer bli en sån Shopaholic xD. För gissa vad jag ska göra imorgon? Jo åka till haninge och shoppa. Hahahaaha men jag ska kanske inte ens köpa något :P. Kanske bara något som en rosett att ha i håret eller något. Aja jag har inte gjort så mycke idag. Har ni gjort något i dag eller ? :)


Dagens låt!


Ny kategori!

Jag har satt en ny kategori. Efter som jag gillar att shoppa och gör de då och då så fatta jag beslutet att sätta en katergori. Som ni kan se heter den "Min shopping". Jag kommer lägga in allt jag vill ha, ska shoppa eller har shoppat, shopping tipps osv. Jag kommer också skriva vad de kommer från och vad det kosta. Om ni skulle vilja ha lite tipps eller tyckter något är skit snyggt! Aja ville bara att ni skulle ha lite koll på vad jag sysla med xD så ni hänger med i svängarna ! Aja ha de bra eller som min pappa brukar säga "Ha de så jävligt" Ni kan ju välja xD<33

Style by...


Style by Ginatricot Lack leggings 149kr.




Style by Ginatricot 199kr (Den jag la upp igår fast från Ginatricot.com!)


Style by New yorker 79kr.

Style by H&M rea 74.50kr

Style by New yorker rea 89kr.

Morgon dagens planer!


Nyårs outfit!


Kanske till nyår jag har ju presentkort! ;)

Och såna måste jag köpa! ;)

Äre fredag?!

Jag tycker de känns som helg varje dag ! Men de är ju för att man äter typ godis och sånt varje dag i december eller när de är jul :P. Sen är de nyår också... Jag tycker man känner sig sååå fet när man äter lite godis varje dag eller jag tror inte att jag kommer de men de känns så. Jag brukar tänka "Åå nej kläderna jag har fått kommer inte passa!", Så på något sätt vill jag träna men ändå inte. Aja vad ska ni kolla på idag då?? :D

Vad händer på ny då?

Ja nu har de vart jul så nu kanske man kan börja fundera över nyår! ;) Vad ska ni göra på nyår? Själv har jag ingen aning :P.

Vad fick jag ? ;)

Jag fick ett par hörlurar.
2 tjock tröjor (Som likna varandra) Fast en är mera "Stickad".
3 halsband alla olika.
2 present kort, ett på Gina på 250kr och ett bio kort på 130kr.
Pengar 1000kr.
En bärbar dvd med alla mina syskon.
En JÄTTE fin tröja jag hade kollat på från Veromoda, de va snällt av mamma att köpa den.
Ett pärl armband.
2 par örhängen ett par pärlor och ett par ringar som alla typ har.
ERIK GRÖNWALLS skiva, hahaha de va lite roligt att min syrra fick Calles för 2dagar sen när hon fyllde år.
Trosor och strumpor, en smink väska eller man kan ha vad man vill i den.
En tröja till som också va jätte fin.
Ett pussel tillsammans med mina syskon.(som jag inte tror jag kommer bygga xD)
En armbands belock till mitt fina armband.
Ett par Jeans leggings.

Hehe jag kommer inte på mera så om jag glömt något säg till! :D


Bilder!




Sitter och sönder spelar ERIK med mina nya hörlurar!

God jul!


Med de önskar jag er en JÄTTE GOD jul med mycke mat och jul klappar! :D♥♥

Jag har jul känslan men ändå inte...

Är de bara jag som känner att jag inte riktigt fattat att de är julafton imorgon? De har gått så fort och jag har nog inte hunnit med i svängarna riktigt... (Efter bliven tänker säkert alla xD)  Men jag fattar inte varför?! För vi har jul gran,Snö massa annat. Men jag kan bara inte fatta de aja jag får väl leva med de :D. Imorgon kanske den kommer den dära jul knäslan för då känner man doften av all god mat och jul klappar. Aja ska tänka lite nu puss!♥

Kommer ni ihåg den här?


Sean Banan.


Asså jag dör! Han är såååå rolig ! xD

Några designer!










1 dag kvar!

Imorgon är de julafton! :D. Skojigt tycker jag :P. Vad ska ni göra idag? :D


Designar.

Håller på att designa lite bloggar och ändrar lite saker :D. Sen kollar jag på "Hogan knows best" De är ett av mina favo program! Och samma med "Brook knows best"! De är kul med kändis liv och hur man får följa deras liv. Aja vad gör ni då?


Dagens låt.


Hur söt får man va?

 
http://bellyy.blogg.se/ Rösta på mig i veckans blogg där :D<33

SKOR!


Hur snygga är inte dom hära skorna? Jag bara ÄLSKAR dom! Men tyvär är jag ingen sån typ som går i såna skor men om jag någon gång tänker köpa så är de någon av dom här ;)


Vad tycker ni om dom??? ;)


Brittany Murphy död!

Den 32 årige Brittany Murphy hittades i går morse död i duschen. Hon hade fått hjärtstillestånd. Hennes film "Across the hall" hade Hollywoodpremiär den 1 december.

Källor säger till Tmz att det var Brittanys mamma Sharon som hittade sin dotter livlös i duschen. Räddningstjänsten larmades klockan 8 på morgonen, lokal tid, och en ambulans kallades ut till en bostad i Los Angeles som tillhör skådespelerskans make Simon Monjack.

Ambulansmännen påbörjade hjärt- och lungräddning på plats och fortsatte de fruktlösa försöken att återuppliva filmstjärnan under färden till Cedars-Cinai-sjukhuset. Hon förklarades död vid ankomsten till akuten.

Brittany Murphy blev bara 32 år. Fans minns henne från en lång rad filmer som "Clueless", "8 mile", "Sin city" och svenske Jonas Åkerlunds "Spun" från 2003.

Fakta från MSN.se.


Anna ankas jul!

Nu har Anna ankas jul premier. Personligen gillar jag INTE Anna anka men man måste ju kolla vad hon har för konstiga åsikter. Hon har ju Anna skipper där som gäst. Hon tycker att dom har 3 saker gemensamt. Båda gillar att träna och äter nytigt och är snygga. Men Anna anka tycker så klart att hon är snyggast! Men jaja hon är ju som hon är. Kollar ni på de eller ? Vad tycker ni om Anna anka?


Bara 4 dagar! ♥

Sitter och tittar på musik hjälpen. Tänk hur många som bryr sig igentligen! Många klagar på att folk inte bryr sig men om dom får in 5000000 kr. Och mera pengar bara kommer in hela tiden. De är ganska många som bryr sig ändå. Dom har om 21 minuter sutit där en vecka exakt! Med ingen mat bara flytande och sovit lite garn för dom sänder hela veckan dyngnet runt! SÅ COOLT! Pengarna går till malaria numret är 7299 SMSA ! <333333

Vit jul första på 5 år.

Är de bara jag i hela världen som tycker att dena serie som kallas twilight är överdriven? Allt har blivit så överdrivet att man skapar Team Jacob Team Edward. Jag säger inte att den är dålig för den är bra men alla dessa hysterier om twilight. Dom som tycker twilight är bra de är helt ok för mig!:D. Men om man skriver på kinder och pratar om de hela tiden,köper massa tröjor. Men de gäller mest mina vänner inte övriga men lite övriga också. Så ni vet så ni inte tippsar om något som har med de att göra :P. Men nu till de jag skulle säga att VI KOMMER FÅ SNÖ PÅ JULAFTON! :D. De sa dom på nyheterna ;). <33333




Lady gaga-Monster.

Hoppas alla sett den här bilden!


Är hon inte fin? xD Dessies.se

Vad finns och se idag? ;)

Vad kan de finnas att se idag då? ;P. Allt förutom Bonde söker fru eller Dansbands kampen, de är sånna program jag ALDRIG kollar på. Jag har faktiskt aldrig kollat på Dansbands kampen. Jag tror inte jag missar något heller. Jag tror jag ska kolla på Comedy Central. Dom visar typ stand up comedy. Vissa är ganska roliga. Jahap vad ska ni kolla på då?? ;)<33

Sista Jul klapparna! Med lite PH fakta.

Nu har jag äntligen köpt klart alla jul klappar och födelsedags presenter ;D. Fast snart fyller ju Emmely 18 och då blir de något riktigt fint :)! Fast jag vet inte vad ?! Men de löser jag då. Aja skriver mera sen för pappa skulle kolla något :P. P.S Jag har inte min PhotoShop dator här så jag fixar lite imorgon ;D

Fredag!?

Fredag utan idol?! Vad fan ska man göra då då?... Eller kolla på? Hmm... De kanske börjar något annat på tv 4 :). Hoppas inte Bonde söker fru för de är så tråkigt. Eller snarare sagt ointressant. Vad ska ni kolla på har ni tipps?

Kissie som skulle vara kaxigast.

God mrgon alla!♥ Vaknade typ 11.05 eller något ;). Så de är ingen idee att äta så mycke frukost för jag äter endå snart lunch xD. Just nu kollar jag på "Efter tio" De är faktiskt ganska bra. Dom snackade nyss om bloggar. Och hur folk startar bloggar och trakaserar folk. Dom tog Kissie som exempel men de kan jag förstå. Och hon program ledaren sa att dom hade bjudit dit henne men hon kom alldrig. De va ganska fegt av henne tycker jag, för att hon är ju ändå Sverigens kaxigaste bloggare. Hon borde väl kunna försvara sig på ett bra sätt och i alla fall dyka upp tycker jag! Eller vad tycker ni?

En dag extra.

Hello! Jag har ungefär haft en dag längre jul lov en vad jag skulle eller typ 5 timmar xD. Vi skulle i alla fall bara vara i skolan en timme. Men sen så hade jag varit tvungen att gå upp kl 6 och vänta på bussen en timme i ösmo. Så om man räknar allt så blir de mycke tid. Men nu snöar de så mycke så att man inte vill vara ute för de är så kalt och blåser. Så fort man går ut känner man hur snön piskar en i ansiktet och hur vinden blåser bort en. Och man känner sig som en flodhäst som bara ramlar om kull och blir snöig och blöt. Men de är kul med snö i alla fall. Idag har jag inte gjort så mycke, varit inne och ute lite. Vad har ni gjort idag?

Snö!

Imorse när jag vakna så va de helt igen snöat och bussarna gick inte heller... Och de va ju skol avslutnig idag eller vad man ska säga. Jag missade att få mina betyg men dom skulle skicka hem dom. Jag slapp i alla fall gå upp klockan 6. Jag skriver mera sen puss!<33

Tess och Hilda leker med hissen...

Hello! Idag har jag varit på stads vandring med skolan. De gick ganska fort för mig Angelina, Tess, Emelie och isabell. Vi gick på högst en halv timme och dom sa att de skulle ta 40 min, Haha vi gjorde nog liteee fel xD. Men vi fick ganska mycke poäng. Sen efter de skulle vi äta och då vart de jätte mycke problem... Men jag och Emelie och Tess brydde oss inte. Jag tycker ganska synd om dom som satt på Burger king då vi va där xD. Tess knuffa Emelie så hon flög bort från soffan man sitter på eller vad man ska säga. Sen efter gick vi ett tag och kolla lite. Då va de bara jag och Emelie och Tess för Angelina och Issa åt på donken och då "Splitrades" vi lite. Sen bestämde Emelie och Angelina att dom skulle åka hem före alla andra man fick de om man hade lapp. Så jag och Tess gick lite och kollade men hitta inget. Men vi hade jätte kul! Sen åkte vi tåg och kom till ösmo. Efter som Tess skulle vänta på Robin och jag skulle vänta på tåget. Vargas stanna också och kasta massa snö. Så jag och Tess gömde oss i hissen. Vi gjorde allt för att han inte skulle komma upp och kunna kasta snö in i hissen. HAHAHAHAHHA ni skulle hört hur Tess skrek när hissen åket upp och Vargas stog där. Hon pepprade på knappen ner och stäng knappen xD. Asså jag skratta så mycke så jag nästan kissa på mig!! Ingen sa något om att vi inte fick alla bara gick förbi. Jag trodde fan att den skulle paja. Sen så hade jag konfirmation också efter så de va därför jag vänta på tåget. Ajja puss!<333333

DÖD!

Idag i skolan kände jag mig så död! För först hade jag och Nattis lite snöbolls krig men de va lite tråkigt så vi gick till ica ängen. Där killarna.... Snacka om misstag xD Dom mula sönder mig och Nattis. Sen så på lunch rasten så hade vi krig igen. Gurra och Pontus döda mig hahaaha de va ganska kul men jag kommer ge igen sen någon dag :P. Nu ska jag i alla fall kolla på andra avenyn puss!♥♥


Bilder äntligen xD








Kameran är dålig men jag ska ju vänta på att jag får lite bidrag eller en system i jul klapp! ;)


Sorry!

Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat så mycke igår. Men jag vet faktiskt inte varför xD. Aja men jag skriver sen puss! <3333

Har shoppat!

Hello har varit och jul handlat lite överallt xD. Jag köpte 2 saker till mig själv om jag ska vara ärlig xD. Ett par örhängen och en ögonfrans uppböjare  ;). Jag tänkte kolla om de går att lägga upp bilderna nu så vi får se... Och nä de gick inte♥

Lucia tåg.

Hej hej! Idag har jag inte gjort så mycke... Jag har varit ute och vandrat xD, Sen har jag varit inne och blogg designat lite... Och vet ni vad jag har varit SÅÅ godis sugen!!!  jag höll på att dö! Men sen så fick pappa köpa godis så nu är de mycke xD. Sen så hade min syrra lucia tåg med sin skola i kyrkan. De va väl fint jag gillar inte att kolla på sånt så mycke efter som de är ganska tråkigt på tal om de hade vi lucia igår. OCH VET NI NU SNÖAR DE! Äntligen jag har längtat så mycke efter snö :). Bilderna laggar sönder jag skiter it.

Fan vad bra!

Erik jag visste de! Han vann hela skiten ! :D Hahahahaha undra vad Simon och Tess slog vad om xD. De lätt så här :
-Erik kommer vinna ERIK älskling!!, de sa tess och jag och sjöng lite :P.
-Nää han suger Calle kommer vinna och om han inte gör de så kommer han ändå bli mera känd en Erik för han kan lixom göra en skiva på 3månader som blir mycke bättre än Eriks skiva på en vecka, Då vart Tess arg xD.
-Erik kommer vinna Calle ser ut som en pundare och suger!!!!!!
-Ska vi slå vad
!, Hahahahahhaha jag la mig i ibland och sa typ ERIK! Sen fokusera jag på annat och hörde inte vad dom slog vad om. Hoppas de va något kul! xD.♥


Erik var bra i kväll alltså!

Finner inga ord... Bara ERIK som vanligt! Jag finner alldrig ord efter idol eller efter Erik. De spelar ingen roll om han vinner för han kommer bli stor. Men de är bara ett lite plus om han vinner på hans karriär. Han kommer bli känd i europa i alla fall för om man inte är grym är man inte med på kiss hemsida. Och de va Erik grönwall. Världens bästa sötaste kille! Om alla killar va som han. <3333


It´s never to late to say sorry...

It´s never to late to say sorry... De är något alla borde komma ihåg. Även om man inte blir förlåten så är de ändå värt de för att då har du ialla fall försökt... Men över till något MYCKE bättre ! ;) När Erik krossar Calle idag och tar hem heela skiten ;). Eller man ska aldrig säga något om Calle egentligen... Jag menar förra veckan jag vart helt förvånad och ba ; WOOOT?!!! Men så va de han gick vidare snacka om chock... Men som jag och Tess brukar skriva Tess<3Hilda<3ERIK.


Eller vad tror du? :)


Veckans blogg!


      Johanna : http://johannazz.blogg.se/ för att hon har en jätte bra och fin blogg!

 Jag har valt en själv och nu är de upptill er om ni vill vara med ! ;) skicka en kommentar om ni vill vara med i veckans blogg! :)


Mammas pojkar och Glee klubb! ;)

JAA! Bästa dagen i veckan för att de är både Glee och mammas pojkar på rad! Hur bra är inte de? ;). Tisdagar är också bra för att då är de andra avenyn. De är veckans höjd pungt med Glee klubb i alla fall ;) Vad tycker ni?

Hello my babys!

Hello! ;) Vad håller ni på med ? :) Eller gjort idag?

Min önskelista ! :)



This is my list ! Is your list like my? ;)


Någon som vill ha en header?


Vill du ha den här juliga designen? :) Mejla mig och skriv : Jag vill ha den grå designen. E-posten ; [email protected] . Så lätt är de ;).

Fokis låt.


Original Video - More videos at TinyPic 

Visste ni att Foki gjort en låt? De är hon som sjunger men rösten är omgjord så man kan inte höra att de är hon. Men de är ganska coolt i alla fall :). Och den är bra ;D♥ (Hitta den på Falsksanning )

Playahead är bara så P12.

Är de bara jag som tycker pea är P12 ? Jag tycker att pea suger ! De va kul när man va typ 12 och trodde man va sååå cool! Men nu är de mest fjortizar som är inne och massa små barn. Jag är så glad att mina systrar inte har pea. Min store syrra dissa de för många år sen. Hon är verkligen en förebild för mig. Sen skulle jag hälsa från Pontus sund och nathalie att dom också tycker att pea är p12!;). Många tycker jag är en bitch nu men WHAT EVER! ;D

Ny designat!


Till tadji :) Klicka hära för att komma till hennes blogg! :)


Jag har inte lagt in den till henne än men jag ska nu :).


Svensk Engelska.

Hello där kött och blåbär! sitter på svensk engelskan just nu ;). Nattis och jag kollar massa bloggar. Och Emma är berdvid mig. Hon fyller faktiskt fjortis idag ;D. Idag kommer jag typ inte hem för en halv 5. För jag måste gå på läxhjälp -.-'. Men så är de :). Aja jag skriver sen puss!<3333

Träning och design..

Hello! Jag har nyss varit på träning. Och just nu håller jag på med designers. Och ni som beställt för lääänge sen påmin mig för jag kommer inte ihåg. Och alla andra kom ihåg att skicka bilder och beskrivning i första mejlet. Och läs beställa design ? Nere i hörnet på kategorier :). Och sen så svarar jag så fort jag kan. Aja fortsätt beställ! :) ♥

Trött...

Åå jag är jätte trött. Jag la mig sent och sen så gick jag upp halv tidigt. Men idag kan man vila för de är ju söndag. Jag tycker de är skönare att träna på måndagar en söndagar. Aja skriver mera sen puss!<333

Taylor swift.




Innebandy match.

Hallo där kött och blåbär! Idag har jag haft innebandy match ;). De gick as bra i början de va 2-0 till första perioden vi låg först. Lovisa va as bra i mål idag. Hon släppte in 3 mål av ganska många skott. Sen så kom dom i kappt med massa slarv. De andra målet dom gjorde sög. Sen så gjorde dom ett till och vann med 3-2 men de va en bra match i alla fall. Och nu ska mamma ha 40års fest och hon är stresad och de stör mig. Aja jag skriver mera sen puss!♥♥


Katy perry- Waking up in vegas.

Vilken lättnad...

Jag va så himla rädd...Tack gode gud för att Erik fick stanna. R.I.P Tove :( jag va så himla säker på att Calle skulle åka. Nu kommer säkert Erik vinna eller de hoppas jag. Grattis Erik och Calle i alla fall. R.I.P Tove.


Erik<3333

Hallo där kött och blå bär :). Visst va idol ganska bra ikväll? Och visst va Erik snyggast? :D. Juste sorry jag stavade Calles namn fel men de kan ju hända. Jag tycker de är ganska spännande vilka som kommer hänga löst men Calle kommer nog åka. Och om han inte åker så vet jag inte vad jag gör! För vem ska då åka? Då kan de hända att de blir Erik men då börjar jag grina. De börjar om 20 minuter! Då är någons tid över.... men alla kommer bli kända i alla fall. Mariette,Erik,Tove och Calle. Aja ska längta och till att resultatet kommer puss på rumpan!<3333


ERIK-EIGHTEEN AND LIFE


ERIC-BEAT IT

Idol!

Idag är de idol! Och de betyder ERIK GRÖNVALL!! Jippy jag säger bara veckans höjd punkt! Men idag måste jag peppa han själv för Tessi är på fest! Men jag skulle hålla sms kontakt med henne och säga hur de gick för honom :D. Men alla vet ju att ERIK kommer vinna! Eller hur xD? Ja alla vet väl att Calle kommer åka idag. Inte för att han är dålig men han är inte som Erik och Tove, dom är ganska mycke bättre och får nästan alla röster. Calle och Mariette är as bra i alla fall Mariette hon är grym! Hon har en unik röst. Vem tror ni åker ut? Och vinner? Juste plus att Calle sa på eftersnacket
-De är ju kul att man är kvar en vecka till, Så jag tror han kanske är ganska med veten om att han kommer åka. Jag tror att alla 4 kommer bil kända och de hoppas jag på :)! Kanske skriver mera sen efter idol eller mitt i vi få väl  ta och se ;)<333


Lady gaga-Bad romance.

Skvaller blogg i vansta!

Det hade tydligen startats en skvaller blogg här på skolan. Och jag fick veta de imorse när jag kom till skolan. Såklart så kollade jag på den och några till också. Alla som inte vad med i den tyckte de va jätte kul såklart. Först så tyckte jag att de va rätt kul. Men sen så är de inte så kul för tänk på dom som dom skrev om. Dom kan inte tyckt de va så kul. Allt va ju lögn och de fanns typ 97% osanning och 3% Sanning om ens de. Lärarna vet om de och alla andra med. Lärarna är påväg att hitta den som gjort de eller dom. De verkar vara flera än en. Alla pratar om de och vilka de kan vara. När lärarna får veta vem de är så kommer de bli polis anmälan och massa annat. De kommer bil ett jätte hårt straff i alla fall. Den här "Bloggaren" Kallar sig Vanstaskvaller. Men den är borta nu antagligen för att försöka komma undan. I den hära skolan jag går i går rykten på en minut och då vet alla om de. Jag lovar att de är så. Och lärarna säger att vi kanske inte kommer få veta vem de är och då kan jag bara säga att alla kommer få reda på de. Om någon vet vet alla. Jag tycker de va super taskigt för de första va en av mina bästa vänner med. Jag fattar inte hur dom kunde skriva om henne. Hon är alltid snäll och verkligen jätte gullig, hon har aldrig gjort något så elakt så att man måste skriva om de på en skvaller blogg. Och de dom skrev va så elakt! Jag tänker inte nämna några namn för hon kanske inte vill de. Aja jag hoppas att dom hittar dom snart. Puss!<3333


Dyslexi med mera!

Hello! Idag blir de andra avenyn igen så klart! De slutade så spännande föra gången. Ni som kollar vet vad jag snackar om. Fan vilken taskig pappa som låter sin dotter ta skulden för skiten han har gjort med massa pengar. Och de va ju inte direkt Lottas fel att han ville att hans milijon konto i tjotahejti skulle ge pengar till den dära grejen som hon och Dennis höll på med. För de va ju han som ville att dom skulle få pengar. Ni som inte kollar fattar typ inget men ni som kollar fattar nog lite i alla fall. För jag är ju ganska virig så man vet  ju alldrig hur mycke folk uppfattar vad man säger xD. Och sen efter ska jag läsa "Ego girl" Med Carolina gynning. As bra bok tycker jag. Lika bra som Magdalena graafs bok som jag läst ut för länge sen. Efter som jag igentligen hatar att läsa för att jag har dyslexi så är de svårt att hitta något jag gillar. De roligaste jag läser är ju massa tidningar som "Okej". Men när jag hittar något som jag verkligen gillar så tar de lite längre tid men de är de värt! De är ganska jobbig men vissa tror inte de... Alla bara säger hela tiden "Jag vill också ha de för man behöver ju typ inte göra något,För du får ju ändå antekningar.", Eller "Jag vill också ha en dator och ha dyslexi". Men de ni alla som säger missar är att MAN MÅSTE KÄMPA och att de inte alls är lätt. Jag önskar att jag inte hade de... Så ni alla som säger så vet att de inte är kul alls. Jag måste kämpa ungefär dubbelt så mycke som ni! Och tro mig de är jobbig. Så var glada även om de innebär att ni inte får en bärbar dator! Puss!♥♥

24 dagar till jul!

Hello! Idag är de bara 24 dagar till jul jippy! Nu måste man hinna köpa julklappar också.. Men man hinner väl antagligen. Aja jag är i skolan i alla fall. Ska jobba nu men skriver mera sen puss!<33333333

RSS 2.0