Sommaren 2013!


Blonde going brown.

Jätte suddiga kassa bilder men jag har bestämt mig för att färga ljusbrunt med blondare slingor. Just nu sitter jag och letar ett frisör salong som har drop in tider imorgon som inte kostar för mycket. Haha, fick bara ett spontant ryck nu på kvällen och kände att jag verkligen vill och ska göra det imorgon! Wish me luck! 

Att hitta dem rätta botsen för de rätta priset...

Boots
Är inte det lättaste... För några veckor sedan hade jag verkligen planer på att köpa höga Johnny Bulls, då fanns dem fortfarande i lager, men tyvärr så blev dem jätte poppis så jag hann inte beställa ett par... Kan ju säga att jag ångrar att jag inte beställde dem direkt jag såg dem idag. Så nu måste jag hitta ett par andra för ett rimligt pris eftersom dem inte verkar få in dom på ett tag. Det är ju inte direkt en lätt uppgift kan jag tala om... Jag har letat och letat och letat och hittat lite boots både höga och låga. Men tvekar fortfarande lite på priserna, om det är värt det eller inte. Vill ju, i mina högsta drömmar ha ett par höga bruna primeboots, men det kan jag ju fet glömma medtanke på det alldeles för höga priset. 

Skolan + body step!

Hej på er! Känner verkligen att mitt bloggande går sådär just nu... Har dock mycket i skolan, tidiga morgnar och sena dagar + träning på det. Men ni får stå ut! Lovar att bli bättre, ladda upp finare bilder, blogga oftare och göra fler inspo inlägg.

Men åter till min dag. Idag har jag varit i skolan, lång dag. Hade en sjukt dålig och bitter dag också. Dock blev det bättre med ett super kul body step pass! Rekommenderar verkligen body step till alla att prova, så himla kul!


Högsta höst drömmarna!

Höst måsten!
Detta är verkligen saker som är med på min önskelista inför hösten.Allt på min lista är ju rätt dyrt men jag kan ju redan pricka av både hunter, Michael kors väskan och odd molly egentligen, men odd molly kan jag inte få nog av, har redan två men kan ju lova att den garderoben kommer växa. Det är ett utav av mina favorit märken så något plagg från odd molly kommer alltid finnas med på min Craving lista.
 
Snygga halsdukar, halsband och andra smycken ligger också högt, som ni säkert redan vet så ÄLSKAR jag smycken. Klarar mig inte utan det en hel dag. Smink är alltid kul, har länge velat ha Naked 2 och nu tror jag faktiskt det är dags att beställa hem den! Primeboots kommer jag önska mig i födelsedags present, fyller ju trotts allt 18år i November, helt sjukt. Jeans, need to have, måste köpa ett par vanliga jeans och ett par bootcut, dem från H&M sitter ju inte fel.

Träningsvärk from hell.

Efter dubbelpassen igår så är min kropp helt död. Det värker verkligen överallt! Bodypump var verkligen ett effektivt mördar pass. Man känner redan under passet hur träningsvärken börjar komma, haha. Rekommendras om man vill bli svettig och bygga muskler. Man tränar verkligen hela kroppen när man kör bodypump. Ben, överarmar, underarmar, mage, you name it!
 
Skolan idag har i alla fall gått bra, trotts träningsvärken, och jag kan lungt säga att det tredje året verkar vara det jobbigaste. Medtanke på att vi har både gymnasie arbete och andra större uppgifter som täcker hela läsåret. Så ja, jag är lite nervös faktiskt!

Bokar pass!

Sitter just nu och bokar pass på gymmet, idag tänkte jag köra dubbelpass, Zumba och bodypump. Har aldrig provat pumpen innan så det är lite läskigt, men det är det alltid när man ska prova ett nytt pass, men jag tror säkert att det är kul! 

Keeping up with the Kardashians!


Humanistiska Hugo.

Jag har ju funderat ett tag på vad jag egentligen ska/vill jobba med och har kommit fram till lite olika saker. Just nu är jag inne på Socionom. Jag har också gjort massa tester om yrken som skulle passa mig och de yrken som ofta dyker upp är:
Lärare, arbeta inom pedagogik, sociolog, beteendevetenskap, psykologi, religion, historia, journalist och samhällsvetenskap. 
 
Alla dessa intresserar mig och mycket och jag tror verkligen att jag skulle trivas i att jobba med alla av dem. Nu är det bara svårt att välja vilken av dem olika yrkerna och sedan ett yrke inom yrket. Som sagt så intresserar Socionom mig, det är en väldigt bred utbildning och det finns otroligt mycket valmöjligheter inom sociologi.
 
Jag är intresserad av politik och brinner för att förbättra för människor som tillhör en minoritet. Jag kanske inte skriver så mycket om det på bloggen just förtillfället eftersom jag inte tror det intresserar så många. Men helt ärligt, hur många ungdomar/läsare tycker om att läsa eller diskutera politik och samhällsproblem?
Antagligen inte så många av er. Om ni nu, mot förmodan, vill läsa något så kan ni gå in under kategorin Åsikter/texter där lär ni hitta ett och annat inlägg. 
 
Det enda jag oroar mig för just nu, eftersom det alltid måste finnas något att oroa sig för, är att min linje inte är tillräckligt bred och att jag måste lägga till ytterligare matte kurser... Jag avskyr verkligen matte, det är något jag inte är bra på alls. Dock jag jag alltid klarat mig i matten, plus att jag är otroligt ambitiös och målmedveten så jag vet att om jag verkligen vill något, och det skulle bli så att jag måste läsa en till matte kurs så kommer jag klara det. Never give up, don't let anything stop you from becoming what you want! Viktigt motto i mitt liv!

Mybymolly favoriterna!

Nu har MybyMolly kommit ut, Molly Sandéns nya märke. Här är mina två favoriter från hennes kollektion. Älskar den puder rosa jackan! Tycker modellen på jackan är jätte fin och jag älskar verkligen guld detaljerna. Det jag också verkligen tycker om med hennes märke är att hon använt sig av olika typer av modeller med olika kroppsformer. Jag tycker det verkligen är ett stort plus!  

Omlott!

Omlott blusar!
Dessa två omlott blusar/skjortor + zebra linnet skulle inte sitta fel! Allt är från Sheinside.com!

Outfit!


Q/A.

Hej! vart köpte du dina två nike skor??

Hej, beror på vilka du menar, free run skorna köpte jag från nikefreerea.se, Nike Air forcen är från Footlocker och Nike Air maxen är från Stadium!

Vart är klockan köpt??

Ur&penn!

Härliga sommarbilder! Vart skulle du helst vilja resa? :)

Tack så mycket! Helst, USA tror jag!

 

Detalj från ett av mina rum!

När jag kom hem hit så såg jag att pappa hade monterat ihop en klädhängare till mig. Den är perfekt i mitt rum, och jag har länge velat ha en. Plus att den har sko hylla också så jag kan ha mina dyrare och finare skor på den.

 

Outfit inför morgon dagen.

Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon, har några planer men är inte säker än. Men en sak vet jag i alla fall, att jag kommer ha vita naglar. Jag älskar verkligen den vita färgen på naglarna, även om det var en av våren och sommarens ljusa färger så känner jag att jag kan lysa upp den mörka hösten lite med vita naglar också, så dem kör jag nog på ett tag till! Negativt är dock att man måste måla så många lager av det så det lossna mycket snabbare än om man bara skulle måla ett eller två lager.

Sista lov dagen!

Såhär känner jag om att börja skolan igen... Inget positivt alls förutom då kanske att jag börjar tredjeåret, vi är liksom "äldst" på hela skolan, det är vår tur att ta studenten. Då känner man sig i alla fall inte som i ettan och tvåan, att det alltid finns någon som är äldre och går en klass över vilket är en ganska obekväm känsla ibland, jag menar att vara yngst är ju aldrig kul. Dock tror jag inte 3an är speciellt svår, inte för att ettan eller tvåan varit det heller. Jag kommer satsa lika mycket som jag alltid gjort om inte mer på så bra beytg som möjligt. Jag slipper ju trotts allt både matte och idrott!

Photographs is capture a moment that's gone forever,


De perfekta höst - stickade!

Wanted stickade tröjor!
Dessa 4 tröjor är ju helt galet fina och dem ser verkligen otroligt sköna ut! Funderar på att beställa den vita med ängla vingar och den med öppen rygg. Ni hittar allt på Bubbleroom och Nelly.com!

19 Augusti 2013.

Hopp bilder från i Torsdags när vi badade för kanske sista gången i år, jag kommer sakna sommaren så mycket!
 
Vaknade upp idag med en förkylning pågång. Har halsont och nyser hela tiden så trotts det fina vädret ska jag inte bada idag. Igår så tränade jag och det var så kul och det är riktigt skönt att vara tillbaka på banan igen! 
 
 
 

Back to school outfits!

Back to school!

New in + outfit!


Sista sommar inspon...

Åhhh jag vill inte! Mitt allra sista riktiga sommarlov är snart slut... Det känns verkligen så tråkigt att behöva gå tillbaka till verkligheten igen och till mitt sista skolår. Så mycket har ändras detta sommarlov. Jag har ändrat mig helt och hållet angående vad jag vill bli och har inte längre någon aning... Perfekt, precis när man måste veta och bestämma sig. Usch, allt som handlar om jobb, bli vuxen och skola ger mig ångest.


Hårigt värre!

Mitt The Hills och The City tittande har gett mig nya ideer till frisyr och hårfärg, nu börjar bli dags att klippa sig och färga håret för just nu är mitt hår riktigt slitet och jag har en redig utväxt som det är dags att göra sig av med. Jag har i alla fall dessa 3 vackra kvinnor som hår inspo. Jag funderar just nu på om jag ska våga färga ljus brunt eller hålla mig kvar på det blonda spåret även till vintern. Jag gillar ju verkligen Audrinas ljusbruna färg, den är ju så fin, men älskar också Laurens olika blonda nyanser och Olivias både bruna och blonda hår. Beslutsångest är bara förnamnet!

Wanted!

Hunter
Höstens vill ha är ett till par hunter stövlar. Mina svarta har börjat spricka, är det någon annan som haft samma problem? Jag är i alla fall jätte irriterad över det och tycker att stövlar för över 1000:- ska hålla bättre än så. Ska försköka hitta kvittot för att se om man kan reklamera dem. Sprickorna kan bero på att jag använt dem under vintern men vad jag läst ska dem hålla för det, dock var det ju en väääldigt kall vinter i år. Men höstens Cravings är i alla fall ett ar till i någon av överstående färger! 

Shopping och fika!

Hej på er! Vilket höst väder det varit de senaste dagarna. Helt hemskt! Idag har jag i alla fall spenderat dagen inomhus med shopping och fika med en saknad vän. Jag har också äntligen hämtat ut min lön, nya shopping pengar haha. Jag hittade i alla fall lite grejer som jag tänker visa imorgon.


Perfect for autumn!

Höst outfit!
Såklart ser jag absolut inte fram emot hösten, men för att se det positiva i det mörka så är det ju fina färger utomhus och lite nya kläder som gäller. Har länge funderat på Primeboots men än så länge är dem lite för dyra. Kanske en önskan i 18års present? Eller så kanske jag hittar ett par riktigt fina liknande boots. Har redan spanat in ett par som kostar hälften så mycket och är lika fina, faktiskt otroligt lika primeboots. 

Allsång på Skansen!

Hej! Var på allsången idag vi åkte så vi var där 1h innan öppning och fick hyfsade sitt platser. Både Kim Cesarion och Måns stannade vid oss när dem repade ganska länge. Kim sa till och med "Då får ni sjunga" när han pratade om vart han skulle stanna någonstans i publiken. Jag tog en grymt fin bild på honom på instagram  och han repostade den till och med! Så himla kul, blev helt nervös haha. Dock vart vädret så dålig och vi hade glömt paraply och allt hemma, jag vart heeeelt genom blöt, det öste ner i säkert 45min plus hagel och åska på det så vi bestämde oss för att ge upp, och åka hem. Såklart blev det sol efter det igen... Men jag var som sagt genom blöt och alla mina saker också så det var säkert lika bra. Jag hade ju redan sett nästan hela genrepet och alla repetitioner innan så det var inte så farligt att åka hem. Men här är några bilder från idag!

Nike free run 3!

Här är mina nya nike free run 3, är helt kär i dem! Så himla snygga eller vad tycker ni?


#Cozysunday!☆

Blev inget Grönan idag... Vi åkte dit men med tanke på att det var tenacions D idag så var det heeeelt proppfullt! Dem hade till och med stoppat insläppet för kvällen eftersom det var över 17.000 inne på lilla Grönan. Så surt som fan att vi hade åkt enda in och inte blev insläppta men vi var ju inte dem enda heller.

Just nu sitter jag i alla fall i min säng med ljus tända och lyssnar på podcast. Riktigt söndags myys!


Monsters ink 2!

Heej på er! Idag har jag varit på bio med Wilma och hennes bästavän Olivia. Vi såg Monsters Ink 2, haha älskade ettan och har alltid väntat på en tvåa och det var den enda bion som gick vid 18.30 som lätt bra. Den var bra, en riktigt söt film. Dock var det inte en uppföljare utan den handlar om Mike Wazowski och Sally när dem gick på Monsters University, alltså när dem typ träffades och blev vänner. Den var verkligen jätte fin, syftet med filmen var bra, den är i klass med ettan. Efter det så cyklade vi runt lite i Nynäs, ganska skönt faktiskt. Just nu sitter jag i min säng och ska kolla på några avsnitt av The Hills innan jag går och lägger mig. Imorgon är det Grönalund som gäller för första gången i år!

How to match Air max!

How to match Nike Air max
Så här skulle jag matcha mina Air max, med snygga blåa, tighta jeans, guld detaljer och en stickad tröja. Man kan ju såklart matcha på massa olika sätt men här är i alla fall ett exempel!

Nike Air Max 1!

Mina nya favoriter! Haha minns ni att jag för någon vecka skrev Air Max eller Free run 3? Och nu är jag ägare av båda, eller mina Free run kommer nästa vecka på måndag eftersom vi missade dem när dem skulle leverera till dörren idag tydligen... Så dumt, varför inte bara leverera till ica? Men nu har jag i alla fall båda paren och är så nöööjd!

The Hills addict!

För några dagar sedan fick jag lust att börja titta på The Hills av någon anledning. Jag kommer ihåg att jag alltid ville hinna se de när det gick på MTV, men tiderna matchade inte och jag tycker inte om att följa serier när dem går på TV för det är så jobbigt att hela tiden behöva känna att man måste planera och anpassa sig efter en TV serie. Plus att man missar några avsnitt och tappar hela handlingen eller vad som hänt. Så därför kollar jag hellre online när dem kommit ut på Tex. Swefilmer. Dock fanns inte alla säsonger av TH på Swefilmer så jag var tvungen att börja titta på en annan sida istället som är lite jobbig eftersom alla avsnitt inte riktigt finns av en säsong utan dem har ibland dubbelt av samma avsnitt, fast det står att det ska vara ett annat så är det ändå samma igen, vilket gör att man missar ett eller två avsnitt av säsongen... Men i alla fall nörd som jag är så ligger jag redan på s4. Efter jag kollat klart på The Hills blir det att kolla på The City istället! Om ni inte sett The Hills så rekommendras den varmt, usch för Heidi och Spencer säger jag bara...

Shopping.

Hej på er! Idag har vädret varit mindre kul vilket innebar shopping för min del. Jag fick med mig hem en klocka jag länge spanat på i rose guld egentligen, men den var slut så det fick bli en i guld. Den kostade endast 250:- så jag är nöjd. Plus att de flesta av mina andra smycken är i guld så det är ganska enkelt att matcha! Dock ska jag fortfarande köpa en i rose när jag hämtat ut min lön. 

BLOPPIIIIS!

Ni hittar min bloppis på instagram @hildabloppis!


Sommarens smycken!

Dessa smycken har jag fyndat på ur&penn för endast 20:- styck. Jag har köpt ett till också som jag visat tidigare som ligger hemma hos pappa. Ur&penn har alltid bra och billig rea och man hittar alltid något, kommer säkert hitta ännu flera grejer när jag shoppar i Stockholm också medtanke på att lönen trillat in! Underbart.


Födelsedags cupcakes!


Daily pics!


New in!

Ett av mina bästa rea kap är helt klart detta läppstift från clarins det var 70% rea och färgen är verkligen perfekt! Egentligen skulle det kostat 270:- men på rean blev det endast 81:-. Så värt det! Jag har köpt flera saker som jag inte visat men kläder och sånt är enklare att visa när jag kommit hem igen.


#luleå!

Hej på er! Ledsen för den skeva uppdateringen men är just nu hos mina kusiner i Ale, Luleå och här ska vi vara tills på söndag. Sen kommer jag hem och avnjuter resten av den korta sommaren hemma.

Känns som att detta sommarlov varit de kortaste någonsin, är det bara jag som känner så? Det känns som att det flugit förbi. Det har liksom inte känts som sommarlov eller sommar trotts att det varit bra väder och sånt. Det kanske beror på att jag jobbat bort 3 veckor av lovet och egentligen bara haft nästan hela juli som lov och nästan ingenting av juni.

Jag kan ju inte säga att jag längtar tillbaka till skolan överhuvudtaget, det enda positiva är att det bara är 1år kvar nu, sedan är det STUDENTEN!


Men jag har ångest över att ta studenten också eftersom att börja jobba innebär ju att man bara har 5v semester och inga övriga lov alls, dock ska jag gå högskola men har ingen aning om hur det funkar där med lov.

Men usch, att bli vuxen är för mig just nu bara ren jävla ångest... Vill bara spola tillbaka 2år i tiden. Jag vet ingenting mer än att det kommer att lösa sig till slut, vart jag än hamnar så är det ödet.


RSS 2.0