Gott nytt år!

Gott nytt år på er! Ha en jättebra nyårsafton och en bra start på år 2015

Årsresumè 2014.

Har året varit bra? 
Ja, detta året har förändrat mycket i mitt liv, allt till det positiva. Jag har gjort så mycket framsteg och lyckats på många plan. Jag tog studenten med bra betyg och ett lyckat gymnasiearbete som bidrog till att jag fick ett heltidsjobb som jag trivs med. Vilket verkligen var en omställning som jag var orolig för. Jag hade väldigt mycket ångest inför studenten eftersom skolan var min grej. Jag tycker om att gå i skolan och plugga. Det sjuka var att från den dagen jag tog studenten har jag inte haft någon ångest alls.

Höll du några utav dina nyårslöften? 
Jag hade inga nyårslöften eftersom det, enligt mig mest är något man "lovar" men aldrig genomför. 

Tror du 2015 kommer bli lika bra? 

Jag får väl hoppas på det! Jag har 0 planer in för detta år, men jag vill verkligen resa i sommar.

Har du förlorat någon kompis detta året? 
Inte vad jag vet i alla fall.
 
Vad kommer du sakna från 2014? 
Studenten och hela sista halvåret av skolan.
Nämn en positiv sak från 2014?  
 

Vad spenderade du mest pengar på? 
Haha enkelt svar, smink för alldeles för mycket av lönen. 
 
Finns det någonting du ångrar med 2014? 
Helt ärligt, jag tror inte de! 

Lärde du dig något nytt under 2014? 
Ja, massor. Jag lär mig nya saker varje dag. 

Bästa köpet?  
Oj, vad svårt det finns så mycket. Men min iphone tror jag.  

Blev du kär i år?  
Nej. 

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? 
5 juni. 

Vilka länder besökte du? 
Turiket och Finland. 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Haha återigen, tog studenten, och sedan var vi i Turkiet där har jag aldrig varit förut. 

Vad var din största framgång 2014? 
Att jag fick jobb direkt efter studenten. 

Största misstaget? 
Ingen aning, vet inte om jag gjort några jättestora misstag som jag ångrar i år. 

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, har haft feber minst en gång i månaden och varit förkyld hela tiden. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Helt klart gladare. 

Vad önskar du att du gjort mer? 
Vart ute och umgåts med mina vänner och tränat som också blivit en bort prioritering nu de senaste halvåret pga sjukdomar. 

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Tänkt mindre, utan bara kört utan ångest och övertänkande. 
 
Hur tillbringade du julen? 
Jag var i Kiruna med min familj. 
 
Favoritprogram på tv? 
Denna är så jädra lätt, TVD. Dör för den serien. 

Bästa boken du läste i år?  
Eftersom att jag sällan läser så måste det bli "The kite runner" som jag läste på engelskan i skolan. 

Största musikaliska upptäckten? 
Stolen Dance med Milky Chance, så otroligt bra. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? 
Jobbade hela dagen sedan kom min familj hem sent på kvällen. 

Hur skulle du beskriva din stil år 2014? 
Tjocktröja och bekväma byxor, standard outfit när man jobbar på förskola. Nej, men skämt osido så är den detsamma som förra året, mainstream.   

Hemma men inte hemma.

Det känns så sjukt konstigt att resa från Kiruna till Stockholm på bara 1.5h. Det känns som att vi rest en så kort bit, som att Kiruna ligger vid Upplandsväsby fast vi egentligen rest över 100mil. Väldigt luddigt men ni som någon gång har rest förstår känslan. Jag hade verkligen 0 hemlängtan igår och fick separationsångest på flyget när jag såg världens finaste stad sakta försvinna bort genom flygplansrutan.
 
Usch ångesten kommer tillbaka ju närmare hem jag kommer. Nyår, saker efter nyår som att behöva jobba igen. Inte för att jag inte älskar mitt jobb, men för att det är så skönt att vara ledig. Jag måste börja planera saker väldigt långt i förväg, vilket såklart orsakar mycket ångest. Jag är en sån som konstant oroar mig för allt som kan gå fel, för att behöva sova borta eller för att något ska hända mig, för att jag inte ska ha kul osv. Jag vet inte varför men av någon anledning har jag så svårt att sova borta. Jag vill helst komma hem men när vi bor som vi gör så är de ett stort problem för mig att gå ut tillexempel. Jag kan sova hos vänner men gör de helst inte. Detta har ingenting med dem att göra. Jag älskar mina vänner och deras familjer är verkligen helt underbara, vilket såklart också kan göra det lättare att faktiskt sova borta när jag väl måste, men helst av allt somnar jag hemma i min säng. Någon därute kanske förstår mig och mina konstiga ångest besvär, många kanske inte gör det. 
 
Herregud. borde inte blogga såhär sent allt blir en enda röra och tankarna bara flyger iväg och in på helt irrelevanta saker därför sätter jag punkt här, godnatt. 

Last day.

Imorgon är dagen då vi återvänder hem till Stockholm igen. Tiden här har verkligen gått fort, det känns som att vi har varit här i 4 dagar fast vi egentligen varit här i 8. På ett sätt ska det bli skönt att komma hem, slippa bo i en resväska eller en sminkväska. Gud vad jag ska variera mig när jag kommer hem, haha. 

Makeup Geek ögonskuggor.

Makeup geek.
Jag har länge tänkt på att beställa de mest hypade ögonskuggorna år 2014 men inte gjort de av någon anledning så igår tog jag mitt förnuft till fånga och beställde 11 stycken. Två av dem är från deras nya kollektion som heter foild eyeshadows som jag hört så mycket bra om. Jag bestämde mig för att ta lite olika skuggor men i nyanser av lila/rött eftersom det är mina favorit nyanser och de jag ofta använder mig av. Jag ångrar dock att jag inte beställde en svart och ytterligare en ljusbrun nyans, men det kan jag alltid göra vid nästa köp. Jag köpte även en palett som rymmer 28 skuggor om jag inte minns fel så jag har många platser att fylla med både rouge och ögonskuggor.

Juldagen.

Här är lite bilder från Kiruna, jag vill verkligen inte hem. Just nu känns det som att jag skulle kunna flytta hit, men sen tänker jag på de få nackdelar som finns men som faktiskt är ganska stora nackdelar. Kanske någon gång i framtiden efter jag levt lite. Annars är allt bra här som ni kanske märker när jag skriver att jag inte vill hem om 4 dagar, men det ska bli skönt att fira nyår hemma. 

God jul!!

God jul! Hoppas hela eran julhelg är full med glädje och kärlek! 

-30.

Tänk att det är julafton imorgon. Det känns verkligen inte som de trotts all snö, pynt och julklappar under granen. Idag har de i alla fall varit den kyligaste dagen än så länge -30 visade termometern kring middagstid. -30 är verkligen sjukt kallt plus att luften är så torr så man knappt kan andas. Dock är det aldrig så kallt i centrala Kiruna där vi är mest som tur är. Hos morfar lite utanför stan där vi var idag kan det bli väldigt kallt. Jag hoppas på fint och inte allt för kallt väder imorgon eftersom vi ska åka pulka en stund och efter det blir det en helt vanlig Svensk julafton som startar med Kalle. 

De perfekta byxorna.

Idag har vi klätt grannen och firat min syster som fyllt år. Jag har även hittat de perfekta vida byxorna här + den perfekta omlott tröjan att ha till. Det lär nog bli min julaftons outfit. Älskar vida byxor, det är verkligen snyggt. Speciellt till alla möjliga sorters klackar. 

Kiruna.

Halloj! Just nu är vi i Kiruna och här är det snö och minst -6 hur har ni det där ni är? 

Julaftonsfirande.

Imorgon drar jag mig Norrut för att fira jul i Kiruna. Jag vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen, inte för att den är speciellt bra nu men jag ska försöka att hinna med bloggen, i alla fall på julafton det lovar jag! 

NARS lipsticks.

NARS Audacious Lipstick.
Efter att ha provat de "nya" NARS audacious läppstiften så vill jag ha ALLA. Dessa är så jäkla grymma, hållbarheten är den bästa jag varit med om, även konsistensen för att vara matta läppstift är så bra. Läppstiften är ju väldigt dyra men som sagt, väldigt värda priset. 

Julhandel i Stockholm.

Det är så skönt när alla julklappar är färdighandlade, eller i alla fall nästan alla. Var även inne på Sephora och räknade med att få betala en hel del för det jag köpte, men av någon anledning var allt lite billigare än vad de skulle. Jag köpte ett NARS audacious läppstift i färgen brigitte, två Makeup forever artist shadow, en röd/orange skugga och en riktigt snygg mörk grön skugga. Fick minns 20% på varje vara fast det inte stod något om någon rabatt någonstans. Men jag klagar inte! Dagen var i alla fall super mysig och den spenderades med Daniel och Maja. Även Elina, en av Daniels närmaste vänner kom lite senare och hängde med oss! Stockholm är verkligen fint, men så extremt stressigt innan jul, usch kan föreställa mig hur det kommer att vara nästa helg. 

Nyår 2014!

New years.
Här är lite snygga nyårsklänningar alla från Nelly.com som alltid levererar när det kommer till festklänningar. Jag funderar själv på några av dessa men eftersom jag inte, en så länge ska göra något speciellt så tänker jag inte lägga ner några pengar på en ny klänning just nu. För mig hade den perfekta nyårskvällen spenderats med vänner eller familj, en bra middag för att avsluta med att skåla klockan 00.00. 

Musikhjälpen 2014.

Äntligen är musikhjälpen igång och återigen med ett väldigt viktigt tema. Stoppa spridningen av HIV för er som missat det. Jag tycker musikhjälpen är ett väldigt bra initiativ och framför allt ett väldigt fint och generöst initiativ. De får in så otroligt mycket pengar och varje år blir jag lika stolt över hur givmilda svenska folket är, speciellt med tanke på att det är december och jul. Jag sitter hoocked framför datorn och tvn för att följa programmet så mycket som jag kan. Brukar även lyssna när jag inte kan titta via appen. Såklart skänker jag även pengar. Gör så du med!

"Now you're in New York These streets will make you feel brand new Big lights will inspire you"

Min största dröm NYC.

Den perfekta outfiten by H&M.

H&M.
De här är verkligen den perfekta ouftiten. Allt är från H&M och jag vill ha allt. Älskar den marinblåa färgen och jag är verkligen inne på silver och vit just nu. Tycker att silver passar så bra på oss blondiner, jag kan inte riktigt förklara varför men det känns fräscht på något sätt. Sliver får, i alla fall mig att se brunare ut fast jag egentligen inte är ett dugg brun haha. 

Andra advent.

December springer fram och det är redan andra advent. Nu väntar jag bara på lite snö och sol. Är så otroligt trött på regn och moln, usch. Juste, har köpt ett nytt objektiv nu som inte låter när den fokuserar, så om vloggning fortfarande känns aktuellt för er så kan jag börja med de lite smått igen. Det är helt upp till er! 

"New" in.

Här är några hyfsat nya favoriter från garderoben som jag inte visat er tidigare. Pälsen är från Lindex, Tröjan från Odd Molly och väskan från H&M. 

Äntligen.

Äntligen fredag och jag är återigen sjuk. Har inte ens varit helt frisk i en vecka. Men nu är det i alla fall fredag vilket är positivt och skönt + att One Direction ska uppträda på idol, ja jag är ett fan och har varit de i ett par år i smyg. De är så snygga, och riktigt bra faktiskt!
 

Snart...

Åh vad jag längtar till julen och till lång ledighet. Jag känner att jag verkligen behöver vara ledig, börjar bli så trött på dagarna. Att solen aldrig lyser gör ju inte saken bättre. 

Julklappstips!

Julklappstips!
Här kommer lite julklappstips i olika prisklasser från mig till er. Mitt bästa tips är nog Anastasias contour kit eller Sleek paletten. Älskar mitt contour kit, de är så smidigt. Dock är de så dyrt i Sverige och kanske inte värt pengarna, men om du länge funderat på de och inte vill spendera pengarna helt själv så kan du alltid önska dig ett bidrag eller hela paletten i julklapp. Om inte anastasia känns lockande och kanske lite för dyrt skulle jag i sminkväg satsa på en ögonskuggspalett eller någon annan produkt från Sleek. Deras produkter är riktigt grymma och förpacklingarna riktigt snygga för de superbilliga priset! 

RSS 2.0