Mobbing.

Förra årets big brother var bäst. Vilken förändring från innan, big brother var helt plötsligt något annat än dumma blondiner med silikon pattar stora som traktor hjul. Istället fanns det väldigt många normala och intelligenta personer som inte enbart ville ligga. Alla kom hyfsat bra överens och hade respekt för varandra. De pågick ingen mobbing eller utfrysning. Jag hade i alla fall aldrig trott att de skulle bli så bra som det verkligen blev! Detta gjorde ju såklart så att jag hade ganska höga förväntningar på bb 2012.

Jag kan ju knappast säga mera än att jag är djupt besviken på TV4 och folket i huset. Hur fan kan det vara acceptabelt att vuxna människor får bete sig som dem i huset gör?!

Årets bb är hemskt. Dem fryser ut och mobbar varandra hela tiden. Klankar ner på varandra pga vilken sexuell läggning en person har. Det finns en person i huset som verkligen är hemsk, sipan. Han är verkligen den värsta mobbaren jag sett, någonsin. Direkt han hittar en öm punkt börjar han trycka på den till de yttersta. Han kränker och rent ut sagt mobbar Amandus pga hans sexuella läggning. Han anklagar honom för att ljuga om att vara bisexuell för att han inte vill berätta om sitt sex liv. Han säger till honom att böja sig ner och suga och eftersom han inte berättar något om sitt sexliv eller inte vill suga av Sipan så är han inte bi.

När Amandus sedan känner att det gått för långt reser han sig upp och går och får istället skriket efter sig att han är en feg jävla bög. Det gick så långt så Amandus började gråta och när sipan såg det så kallade han honom omanlig och omogen och sa att han istället skulle stå upp för sig själv, vilket han hade gjort hela dagen.

Är detta ett okej beteende ? Tycker TV4 verkligen det? Förstår ni inte att folk tar illa vid sig? Och att dessutom visa detta på tv för en miljon tittare är väldigt lågt. Är det inte dags att ta ut den där jävla snorungen snart eller ge honom ett ordentligt straff? Jag skulle vilja påstå att TV4 stöttar mobbing genom att ha Sipan kvar i huset.

För vissa kanske detta ett jätte patetiskt inlägg om Big brother men syftet är att det faktiskt mobbningen i sig. Det hade inte spelat någon roll vilket program det visas i, utan hur de syns i tv och hur det stöttas genom att fortsätta låta de pågå. Det är kanske bäst att lägga ner hela programmet.


Kommentarer



Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0