Fokis klädkollektion.

Även fast jag aldrig läser Fokis blogg så går det ju inte att missa att hon kommer få göra en kläd kollektion. Anledningarna till varför jag inte läser hennes blogg är för att jag tycker hon är en omogen snor unge, eller hon beter sig som ett litet barn fast hon är 19, 20år? Bara videon på när hon säger " nala ", om ni sett den är ju ett skämt...

Men nu ska det inte handla om vad jag tycker om 5 åringen Foki utan hennes kollektion.
Foki är en bloggare och hon tjänar pågrund av hennes läsare, pågrund av oss eller ni som läser hennes blogg vardagligen. Det är delvis därför hon har råd med så mycket och får så mycket möjligheter att göra saker som hon gör. Hon är känd pågrund av hennes läsare.

Som varje bloggare, som sagt dom tjänar på oss och får möjligheter och nya sponsorer för att vi ska köpa prudukterna. Egentligen är bloggare offer för företag som vill nå ut med sina produkter. Nog för att dom tjänar massa med pengar på det, men hur kul är det att halva bloggen består av reklam?

Det är nästan enbart därför foki får göra en kollektion, för att hon är en bloggare och hennes läsare skulle mer än gärna bära ett av hennes plag. Men det är en sak jag verkligen inte fattar med hela kollektions grejen, om hon vill att hennes läsare ska köpa hennes plag varför tar hon då över 1000:- för dom?

Jag menar hennes läsare är ju 10 - 14 ungefär , hur ska dem ha råd med 1000:- för ett plag? Det har väl ingen vanlig tonåring. Och det är ju faktiskt just dom som läser hennes blogg.

Kenza är en annan grej. Nog för att det är jävligt dyrt i alla fall kläderna , men det är mera 16 - 27 åringar som läser hennes blogg, plus att hennes plag är mycket skin over all. Hennes skokollektion var inte speciellt dyra. Plus att dom rear ut dom på vissa hemsidor och då kostar dom mella 200 - 300:- billigt!

Den här tröjan/tunikan kostar 1099:-, en helt vanlig tunika, finns säkert liknade på andra klädbutiker och desutom för mycket mindre pengar.

Kommentarer



Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0