Men kom igen!?

Läste nyss igenom micahs.se, Ni vet hon som toppar blogg.se ung mamma och grejer. Men i alla fall så bläddrade jag ner en bit och hittade ett inlägg om Miley Cyrus. Där hon bla. skriver att hon var "den" coola,unika tjejen som var en bra förebild. Och hur hon skulle berätta om henne för sin dotter.

Och nu OPPSSS!!! Miley Cyrus fyller 18år och är inte den "söta" Hannah montana tjejen på 12. Och ordnar en STOR fest i en lokal. Blir full strular med någon random och sedan efter röker Saliva. Och detta tycker många i kommentarsfälltet också att det var dåligt och hon har blivit slampig och konstig.

Och det konstiga är att ALLA undrar VARFÖR?! VARFÖR?! HUR KUNDE HON??!! Och sen bölar vi lite. Och det här är det som irriterar mig.

Bruden är 18år, inte 12år! Hon är inte Hannah Montana längre och vem hon är privat har inte vi med att göra. Allt kändisar gör i tv är en roll! Hon är precis som vilken 18åring som hellst, vill testa nya saker, gör misstag, festar loss, lever livet på ett annat sätt än när hon var yngre.

Dit jag vill komma är att hon inte är en barnunge längre! Det är säkert hårt att leva upp till alla krav man har på sig som barn stjärna, speciellt när man är 18. Tänk på det ni ;)!

Kommentarer
Postat av: camilla

håller med dig helt, reagerade på ungefär samma sätt när jag läste hennes inlägg. Jag tror att mikaela kan ha missat en fas i sin uppväxt...

2010-12-30 @ 10:05:24
URL: http://camillamarianne.blogg.se/
Postat av: LOVA

Håller med dig, hon är ju 18 :)

Fin design<3

2010-12-30 @ 10:37:46
URL: http://lovass.blogg.se/
Postat av: Felicia Thörnber g

2010-12-30 @ 11:30:44
URL: http://nittionians.blogg.se/
Postat av: Felicia Thörnberg

Jag håller med dig!



söt blogg förresten :)

2010-12-30 @ 11:31:07
URL: http://nittionians.blogg.se/



Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0